pawelekdabelek
Użytkownik
Cześć jeżeli chcę zainstalować SP, a mam piracką wersję Windowsa to da rade żeby SP się zainstalował?? Są jakieś sposoby??
SP zainstaluje Ci sie bez problemu - wiem bo sam mam windowsa pirata ????Cześć jeżeli chcę zainstalować SP, a mam piracką wersję Windowsa to da rade żeby SP się zainstalował?? Są jakieś sposoby??
nie prawda, nie zainstaluje Ci się bez problemu-musisz skombinować sobie 'legalny' cd-key, którego nie ma na 'black list's microsoft' i takim specjalnym progsem albo w rejestrze zmienić klucz. Wiele takich 'legalnych' krąży po necie, więc szukajcie, a znajdziecie.SP zainstaluje Ci sie bez problemu - wiem bo sam mam windowsa pirata ????
no wow, ale jak już ma system postawiony, to co ma od nowa instalować?najlepiej jest dodać dodatek sp1 lub2 do plyty z windowsem a nie integrowac go po instalacji
mozna to zrobic np. http://www.programosy.pl/program,nlite.html
Yyyy jak ja instaluje SP 2 to nie musze zadnego cd keya wpisywac ???? Mi sie instaluje bez problemównie prawda, nie zainstaluje Ci się bez problemu-musisz skombinować sobie 'legalny' cd-key, którego nie ma na 'black list's microsoft' i takim specjalnym progsem albo w rejestrze zmienić klucz. Wiele takich 'legalnych' krąży po necie, więc szukajcie, a znajdziecie.
no wpisywać nie trzeba, bo jak masz na pirackim kluczu, to się pokazuje info, że nie można zainstalować Sp2 i takie tamYyyy jak ja instaluje SP 2 to nie musze zadnego cd keya wpisywac ???? Mi sie instaluje bez problemów![]()
autopatcher to zbiór wszystkich łatek M$ wydanych do jakiegoś czasu i zamiast robic auto aktualizacje to lepiej zassac potem było takiego autopatchera (któreg zresztą chyba juz zawiesili) ale sam autopatcher nie zainstaluje sp2..Ten program to chyba autopatcher XP
ten z avka?:-Dwiem, ze był taki program, który instalował service packa, musisz poczytać na forach, działał na tej zasadzie... jak instalator wołał klucz lub coś w tym stylu, programik wgryzał się w instalator i dawał mu w pakiecie klucz, który ten uznawał za poprawny... wiem bo kiedyś mój ojciec instalował jak miał jeszcze pirata...