>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Serie B, Serie C (temat zbiorczy)

simons 646

simons

Forum VIP
No dzis troszke slabo 4/7 typkow weszlo wlasciwie to 3/6 50% cienizna :/
Chievo zagralo kapitalny mecz wynik 3:0 tak jak myslalem nie dosc ze wygrali to overek. (zmienilem post o 11 dzis rano bo pisalem under a ewdentnie chodzilo mi o over, pozniej edit czyli dodalem minusy i plusy)
Lecce troszke mnie zalamalo swoja postowa albo Pisa zaskoczyla dobra gra zasluzyli na ten remis
Ascoli Grosseto 3-5 bramki sie posypaly, a jak jednak tu tez Grosseto przewazalo
Treistina Modena to rowniez ekipa gospodarzy ladnie gralazasluzone zwyciestwo. Goscie 1 czerwona ;)
I Treviso Albinoleffe zanosilo sie na X ale jakos gosciom udalo sie strzelic 1 bramke (wynik 0:1)
Troszke pech i zaskoczenie ale sie porpawie ????
Kolejnym zaskoczeniem to peikna postawa BAri z Bologna 1:1 gdyby nie samoboj to by Bari zasluzenie wygralo.
Pozdrawiam ;)

simons 646

simons

Forum VIP
przegladajac te kursy od razu rzuca mi sie w oczy dosyc pewne mym zdaniem spotkanie
Bari - Modena 1
Druzyna Bari zagrala ostatnio kapitalny mecz z Bologna, niestety przejechali sie troche bo remis byl, ale Bologna strasznie grala, Bari nie dawalo im zbytnio pole do popisu, remis nie odzwierciedla tego co dzialo sie na boisku moim zdaniem. Mimo tego forma bardzo ladna a remis NA WYJEZDZIE z Bologna mozna uznac za sukces. Ponadto w druzynie Modeny spore oslabienia glownie jezeli chodzi o atak nie zagraja: Bolano(2), Giampa&#39;, Lombardi, Narciso, Pinardi(8) - w nawiasach podaje strzelone bramki. U giospodarzy nei zobaczymy: Belmonte, Di Dio, Esposito(2), Kamata.
Mysle ze sporo przemawia za zwyciestwem Bari, przegladajac Bwin tam kurs jest juz 1.90 (nie wiem czy byl 2.00) ale mysle ze moze spasc mecz bym ocenim na 7/10
Pisa - Chievo 2 , x2
Ostatnio obie druzyny zagraly ladne mecze Pisa 1-1 z Lecce chociaz w tym wyniku widzialbym wieksza wine druzyny Lecce niz zasluge Pisy, no i z kolei Chievo u siebie 3-0 z Brescia, zagrali na poziomie serie A.
mam nadzieje ze w tym meczu Chievo utrzyma ta swoja dobra forme i ni spocznie na laurach , do tego sporo niedostepnych zawodnikow, ale wydaje mi sie ze zdecydowanie gospodarze beda mieli utrudnione zadanie, bo nie zagraja: Braiati, Buzzegoli, Cerci, Juliano, Morello, Trevisan - wiekszosc z nich do podstawowi gracze. Z kolei w Chievo zabraknie: Cossato, Luciano, Mandelli i Moro.
Kurs na 2 calkiem ladny ponad 2, na x2 kolo 1.3 takze wydaje mi sie ze nie najgorzej, jeszcze bonusowo uwazam ze mozna zagrac w tym meczu Under 2.5

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
Piacenza - Albinoleffe
x/2
4.50
betway

Na dzisiaj proponuje spotkanie z 2 ligi włoskiej. Mecz rozpocznie się w dniu dzisiejszym o godzinie 16.00. Spotkanie zapowiada się interesująco a faworytem mimo wszystko są goście. Piacenza jest na miejscu 15 a goście zajmuja obecnie 2 lokatę. Albinoleffe Ostatnio gra bardzo dobrze, w ostatnich 6 spotkaniach 4 razy wygrali i 2 razy przegrali. Trzy ostatni spotkania wyjazdowe Albinoleffe wygrali. Strzelając 6 bramek i tracąc tylko 2. Gospodarze grają kiepsko, zanotowali bilans 1-1-4.
26/04-08 2. liga Messina vs. Piacenza 2:0
19/04-08 2. liga Piacenza vs. Vicenza 1:1
12/04-08 2. liga Ravenna vs. Piacenza 1:0
05/04-08 2. liga Piacenza vs. Frosinone 1:2
29/03-08 2. liga Piacenza vs. Rimini 2:1
21/03-08 2. liga Chievo vs. Piacenza 1:0

Jedynym faktem jest to , że goście nie wygrali jeszcze meczu na stadionie rywali. Do tej pory spotkali się 4 razy, 3 razy opadł remis, a raz wygrali gospodarze. Dzisiaj więc jest okazja aby zdobyc ważne 3 punkty, a przy okazji przełamac słaby bilans bezpośrednich meczów. W takim meczu walki napewno nie zabraknie. Gospodarze muszą zdobywac punkty bo ich miejsce nie jest jeszcze bezpieczne. Goście potrzebują jeszcze bardziej punktów. Walczą przecież o awans do Serie A. Więc z pewnością walki nie zabraknie. Do tego to liga włoska, nie pada tutaj dużo bramek. Dlatego myślę, że wynik remisowy do przerwy będzie jak najbardziej bo obie ekipy będą grac ostrożnie. Ale po przerwie goście powinni ruszyc do ataku.

simons 646

simons

Forum VIP
Picenza - Albinoleffe ✅
Typ:2
Kurs: 1.70

Mecz miedzy 15 a 2 druzyna w serie B. Albinoleffe ostatnio wykazuje niezla forme szczegolnie w meczu w ktorym wygrali 1-0 z Bologna tydzien temu. Z kolei forma Piacenzy daje wiele do zyczenia nie wygrywaja od 4 kolejek zreszta dosyc zasluzenie.
Uwazam ten typ za bardzo prawdopodobny poniewaz Albino traci 3 punkty do Chievo , a z kolei Piacenza zajmuje dosc bezpieczne miejsce na koncu tabeli - 11 punktow od strefy spadkowej wiec na pewno beda mieli wieksza motywacje goscie do tego ich dobra forma w ostatnich meczach - mysle ze gladko wygraja.
Poza tym na Pise x2⛔ pewniak mysle, jak ktos lubi ryzyko to moze dac i X⛔ wystarczy spojrzec na miejsce w tabeli, forme w ostatnich meczach i wyniki.
Faworycie Chievo✅ i Lecce⛔ tez powinni wygrac.

munez 0

munez

Użytkownik
Zaczynaja sie play-off do Serie A...wiec pozwolilem sobie napisac analizę ;)
Spotkanie:pisa-Lecce✅✅:spokodfhgfh::spokodfhgfh:
TYP:X lub Lecce
KURS:1,40

Dnia 4 czerwca zaczynaja sie play-off w Serie B, gdzie druzyny walcza o awans do wyzszej klasy rozgrywkowej.Na pierwszy atak ida druzyny Pisa-Lecce.Ten typ odrazu rzucił mi się w oczy, ponieważ te druzyny tak naprawdę dzieli wiele, a szczegolnie w niedawno zakonczonym sezonie.Te druzyny dzielily 12pkt(na korzysc gosci).Lecce niewiele zabraklo aby awansowac bezposrednio do Serie A...tracili zaledwie 1pkt do drugiej w tabeli Bologny, ktora pokonala....Pisę.Kierujac sie forma w ostatnich meczach to Pisa nie zachwycala....w ostatnich 6 meczach zaliczyla zaledwie 2 zwyciestwa,1 remis i az 3 porazki.Natomiast druzyna gosci Lecce, zaliczylo 4 zwyciestwa,1 remis i 1 porażkę.
01/06-08 Serie B Bologna vs. Pisa 1:0
25/05-08 Serie B Pisa vs. Spezia 1:0
17/05-08 Serie B Ravenna vs. Pisa 1:4
10/05-08 Serie B Pisa vs. Rimini 0:2
03/05-08 Serie B Avellino vs. Pisa 3:1
26/04-08 Serie B Pisa vs. Chievo 1:1

01/06-08 Serie B Lecce vs. Vicenza 1:0
25/05-08 Serie B Messina vs. Lecce 1:3
17/05-08 Serie B Lecce vs. Bari 1:2
10/05-08 Serie B Albinoleffe vs. Lecce 0:4
03/05-08 Serie B Lecce vs. Mantova 1:1
26/04-08 Serie B Ravenna vs. Lecce 1:3
Zdecydowanym faworytem do awansu jest wlasnie Lecce i dziwie sie, ze bukmacherzy obstawiaja az tak duzy kurs na gosci.Pisa u siebie az taka rewelacyjna nie jest i takie druzyny jak Lecce potafia wygrac.
Co do samego typu to warto zagrac za duze pieniadze na Lecce z podpórką, lecz jak ktos chce zaryzykowac to moze stawiac na Lecce.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Spotkanie: Vicenza Calcio - Empoli
Typ: Empoli​
Kurs: 2.15
Bukmacher: bah
Jutro ostatnie spotkanie, II kolejki Serie B. O 20:45 zmierzą się Vincenza Calcio i FC Empoli. Gospodarze to zespół, krótko mówiąc z niezbyt wysokiej półki włoskiego soccera :] 17 miejsce w zeszłym sezonie nie napawa optymizmem. Z kolei goście - FC Empoli to spadkowicze z najwyższej klasy rozgrywkowej. Myślę, że teraz, są podwójnie zmotywowani, a przecież są głównym faworytem do awansu. W pierwszym meczu ligowym, Vicenza przegrała z średniakiem Serie B - Ascoli 0:1, natomiast podziałem punktów zakończył się mecz Empoli - Brescia 2-2. Szkoleniowiec Empoli - Silvinio Baldini ma całkiem ciekawą kadrę. Vannucchi, Saudati to bardzo doświadczeni gracze. Kto ma strzelać bramki? Młody talent - Lodi oraz być może Busce. Dodatkowym smaczkiem dla polskich fanów ligi włoskiej, jest fakt, że w zespole Empoli od tego sezonu gra Adam Kokoszka. Myślę, że goście będą w stanie wywieźć komplet punktów.

simons 646

simons

Forum VIP
JA jestem wrecz przeciwny i osobiscie gralem 1X
Powody takie ????
Vicenza nie jest wcale taki zlym zespolem , graja tam niezli pilkarze jak Zanchi , Bottone, Bernardini , Raimondi, Sgrigna i Bjelanovic. Moim zdaniem Empoli nie radzi sobie zbyt dobrze w obronie, sadzac po meczu z Brescia i brakuje im dobrego napastnika ktory by wykanczal te wszystkie akcje. Ja widze tutaj 2 opcje albo Vannucchi i Lodi beda w Empoli w formie i sprezentuja swoim towarzyszom gola (assist) albo sami go strzela, albo nie beda w formie i Vicenza ma wielkie szanse na wygrana. Moje typy
Vicenza 2/10
Vicenza z X 6/10

simons 646

simons

Forum VIP
JA jestem wrecz przeciwny i osobiscie gralem 1X
Powody takie ????
Vicenza nie jest wcale taki zlym zespolem , graja tam niezli pilkarze jak Zanchi , Bottone, Bernardini , Raimondi, Sgrigna i Bjelanovic. Moim zdaniem Empoli nie radzi sobie zbyt dobrze w obronie, sadzac po meczu z Brescia i brakuje im dobrego napastnika ktory by wykanczal te wszystkie akcje. Ja widze tutaj 2 opcje albo Vannucchi i Lodi beda w Empoli w formie i sprezentuja swoim towarzyszom gola (assist) albo sami go strzela, albo nie beda w formie i Vicenza ma wielkie szanse na wygrana. Moje typy
Vicenza 2/10⛔
Vicenza z X 6/10✅
Vicenza wiecej okazji zeby strzeli bramke, 2 czerwone kartki ale gdyby nie karny to bramka i tak by byla ... Ladna druga polowa, ale moim zdaniem mogli to wygrac ????
Pozdrawiam

verti 3,4K

verti

Forum VIP
VS

Ascoli Calcio vs US Triestina
Dla niektórych typerów poniedziałek to nie dzień - bo zazwyczaj graja wtedy tzw. niedobitki po weekendzie, jednak mimo wszystko postanowiłem poszperać w ofercie i znalazłem, tak znalazłem - mecz warty uwagi: Ascoli na własnym stadionie podejmnie Triestine, mecz w ramach włoskiej Serii B. Ekipa dzisiejszych gospodarzy ma za soba już występy w włoskiej Serie A i to nie tak dawno, bo było to przed dwoma sezonami, po spadku z Serie A w sezonie 2007/2008 wywalczyli odległe - jak na ich możliwości 8 miejsce, w tym sezonie ma być już lepiej - liczacy sobie 110 lat ( w tym sezonie będzie obchodzone 110 - lecie) ma zamiar powtórzyć sukces sprzed 3 lat i ponownie awansować do I ligi, a dzisiejszy mecz z Triestina to ma być malutki kroczek w całym sezonowym maratonie, łatwo nie będzie jednak - Triestina do potentatów Serie B, z pewnościa nie należy, w ostatnich 3 sezonach meldowali się raczej w dolnej części tabeli: odpowiednio 12 lokata, 17 oraz 14 pozycja. Ten sezon jednak lepiej rozpoczał się dla drużyny Triestiny, gdyż w pierwszych dwóch kolejkach zgromadzili oni 4 oczka, jednak ten dorobek punktowy nie jest w pełni odzwierciedleniem potencjału i możliwośći dzisiejszych gości, w pierwszej kolejce udało im się wywieźć punkty z Bari (remis 1:1), jednak w tym meczu gospodarze mieli zniewalajaca przewagę, a goście momentami byli bezradni, wynik powinnien być zdecydowanie korzystniejszy po stronie Barii, jednak Triestina potrafiła wykorzystać jedyna sytuacje w meczu i strzeliła bramke, dajaca jakże ważny remis, w kolejnej kolejce Triestinie znów dopisało szczęście, bo trafili oni na Avenllino, które zmagało się wtedy z problemami. Wtedy potrafili wykorzystać nie najlepsza sytuacje w obozie przeciwnika, jednak dzisiaj to oni sami staja w obliczu osłabień, ponieważ w dzisiejszym meczu nie będa mogli wystapić: Tabbiani, Eliakwu, Lima i Granoche, pierwsza dwójka to podstawowi napastnicy drużyny Triestiny - tym bardziej, że ta drużyna ewidentnie nie radzi sobie w meczach wyjazdowych, w ciagu dwóch ostatnich sezonów w 42 meczach wyjazdowych, wygrali zaledwie 10 - wynik może najgorszy nie jest, ale biorac pod uwagę, że dzisiaj będa podejmować jednego z kandydatów do awansu o korzystny wynik, będzie na pewno ciężko, bo Ascoli grać w piłke potrafi, szczególnie na własnym stadionie - w poprzednim sezonie wywalczyli tutaj 43 spośród 62 zdobytych punktów, podczas pobytu w Serie A - własny obiekt był to spory handicap dla nich - liczę, że tak samo będzie dzisiaj, bo Ascoli to solidna drużyna z aspiracjami na awans, z kolei Triestina to raczej średniak w dodatku dzisiaj wystapi bez kilku ważnych zawodników. Nie mniej, że jest to poniedziałek nie polecam grać grubo ;)
Typ: Ascoli Calcio @1,90

akselek 552

akselek

Użytkownik
Spotkanie: Salernitana - Frosinone
Typ: Frosinone
Kurs: 4.50
Bukmacher: BWIN
Analiza:

W dniu dzisiejszym o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie w ramach trzeciej kolejki spotkań we włoskiej Serii B, w którym zmierzą się Salernitana z Frosinone. Faworytem według bukmacherów są gospodarze, lecz ja postanowię zaryzykować i postawić na gości. Obie drużyny dotychczas nigdy z sobą się nie spotkały, więc nie można powiedzieć jak grają obydwie drużyny na tle rywali. Bukmacherzy faworyzują gospodarzy, ponieważ jak na razie grają dobrze, a może lepiej niż goście, co skutkuje dobrym miejscem w tabeli jakim jest miejsce siódme z dorobkiem czterech punktów. Salernitana dotychczas grała dwukrotnie i zanotowała następujące rezultaty: wygrana na swoim stadionie z Sassuolo 1:0 i remis na wyjeździe z Cittadella 0:0. Natomiast zespół gości po dwóch kolejkach ma jedynie punkt na koncie, który zdobył w meczu na swoim terenie z Bari remisując 0:0, wcześniej ulegli na wyjeździe z Mantova 0:2. Te wyniki nie napawają zapewne optymizmem w klubie Frosinone. Włoska liga jest na tyle nieprzewidywalna, że sądzę, że w dniu dzisiejszym skończy się zła passa Frosinone i goście pokuszą się o niespodziankę czyli odniosą pierwszy zwycięstwo w tym sezonie czym ucieszą swoich kibiców.

simons 646

simons

Forum VIP
NA dzis niezle wyglada derby Livorno -Pisa 1
Pisa ktore o ile sie nie myle nie wygralo jeszcze zadnego spotkania z Livorno. Bedzie prawie pusty stadion ze wzgledu na niebezpieczenstwo spotkania kibicow obu ekip :] Livorno pomijac wyzej wspomniane statystyki wydaje sie byc lepsza ekipa tymbardziej ze w komplecie Pisa ma male problemy kadrowe - nie zagraja MAsiero i Alvarez. Dla mnie 1 ????
I jeszcze takie &quot;lajtowe&quot; ;) typki ciekawych spotkan
Grosseto - Parma 2
Parma ktora musi zaczac w koncu wygrywac, maja sklad na serie A , coprawda Grosseto jest dobra ekipa ale zwyciestwo gosci jak najbardziej w zasiegu typ ze wzgledu na niezly kurs moim zdaniem kolo 2.20
Albinoleffe - Avellino over
Niby slabe Avellino, ale jakos mi sie kojarzy ze zawsze dawali popalic lepszym ekipom jaka zapewne jest Albineleffe. Ostatnio konfrontacja miedzy tymi druzynami zakonczyla sie 3-3 , takze mam nadzieje ze dzis rowniez goleada ????

simons 646

simons

Forum VIP
NA dzis niezle wyglada derby Livorno -Pisa 1⛔
Pisa ktore o ile sie nie myle nie wygralo jeszcze zadnego spotkania z Livorno. Bedzie prawie pusty stadion ze wzgledu na niebezpieczenstwo spotkania kibicow obu ekip :] Livorno pomijac wyzej wspomniane statystyki wydaje sie byc lepsza ekipa tymbardziej ze w komplecie Pisa ma male problemy kadrowe - nie zagraja MAsiero i Alvarez. Dla mnie 1 ????
I jeszcze takie &quot;lajtowe&quot; ;) typki ciekawych spotkan
Grosseto - Parma 2 ⛔
Parma ktora musi zaczac w koncu wygrywac, maja sklad na serie A , coprawda Grosseto jest dobra ekipa ale zwyciestwo gosci jak najbardziej w zasiegu typ ze wzgledu na niezly kurs moim zdaniem kolo 2.20
Albinoleffe - Avellino over✅
Niby slabe Avellino, ale jakos mi sie kojarzy ze zawsze dawali popalic lepszym ekipom jaka zapewne jest Albineleffe. Ostatnio konfrontacja miedzy tymi druzynami zakonczyla sie 3-3 , takze mam nadzieje ze dzis rowniez goleada ????
Pierwsze dwa typy porazka ... trzeci jak najbardziej trafiony ???? 2-1 przy czym gospodarze strzelili druga bramke po tym jak 3ch zawodnikow Avellino opuscilo boisko takze Avellino albo mialo szczescie albo ladnie zagrali ... do czasu ????
Jak zwykle z B sobie slabo radze ale kiedys sie uda ;)

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: SS Sambenedettese Calcio - AC Cesena
Typ: X
Kurs: 2.90
Bukmacher: Betfair

Analiza:

Spotkanie dokańczające 4 kolejkę Włoskiej Serie C1 grupy A w którym zmierzą się aktualnie zamykający tabele zespół Sambenedettese z 14 Ceseną. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 3 spotkania i wszystkie 3 przegrali nie zdobywając przy tym żadnej bramki a tracąc aż 5. Goście natomiast to ubiegło sezonowy spadkowicz z Serie B który rozegrał aktualnie również 3 spotkania w których 1x wygrali a 2x ponieśli porażkę strzelając przy tym 3 bramki a tracąc 4. W spotkaniu tym bardzo trudno wskazać faworyta gdyż z jednej strony są nim gospodarze którzy nie wygrali jeszcze w tym sezonie a z drugiej strony spadkowicz z II ligi, dlatego też w moim przekonaniu remis jest tutaj bardzo prawdopodobny po dobrym kursie 2.90 jaki znalazłem na to zdarzenie w Betfair.

0:0 ✅

simons 646

simons

Forum VIP
Livorno - Grosseto
1 8/10 (1.80)⛔
Po tym kursie zdecydowanie biore jedyneczke ???? Livorno ktora mierzy wysoko do serie A, Grosseto niezla druzynka ale malo co graja na wyjazdach. Livorno ktora gra po 4 remisach pod rzad, mysle ze nadszedl czas na przelamanie i zdobywanie gornej partii tabeli. Krotka analiza bo oparta na formie obu druzyn i statstykach home/away ale mecz wyglada dosyc pewnie.
Salernitana - Pisa
1 4/10 (2.00)⛔
Pisa ktora jeszcze nie potrafi przekonac i bardzo slabo zaczela ten sezon. Salernitana ktora chce odrobic przegrana u siebie z Triestina i maja wielka okazje, gdzyz Pisa jest oslabiona. U gosci nie wystapia Alvarez i Raimondi a reszta zawodnikow nie wyglada zeby byla w jakiejs wielkiej formie. A wiec mysle ze gospodarze zdobeda te 3 punkty, jeszcze jak to w B mozliwy jest remis ale za niski kurs na 1x a na 1 2.00 ladnie wyglada ???? Wiec bez wiekszych stawek warto moim zdaniem Salernitane sprobowac
Porazka jak to serie B remisy :p 0-0 Livorno i 1 czerwona, 1-1 Salernitana , ale mowilem ze te remisy to kurcze przesladuja mnie w B :p

simons 646

simons

Forum VIP
Ostatnio w B nie szlo najlepiej ale dzisiaj 2 ciekawe spotkania ????
Frosinone - Ancona 1 (1.90) 8/10✅
Frosinone pokazuja niezla gre, wygrana u siebie z Treviso, remis z Parma sa waznymi wynikami. Wiekszosc punktow w zeszlym sezonie zdobyli na wlasnym polu, wiec ich mentalnosc bedzie raczej nastawiona na wygrana. W Frosinone najprawdopodobniej zagraja z przodu Eder, Santoruvo, Dedic a Ancona ma problemy z bocznymi obroncami. Frosinone wydaje sie byc w formie i mysle ze zdobeda 3 bardzo wazne punkty u siebie.
Brescia - Parma 2 (2.60) 4/10⛔
Nie bede sie rozpisywal, Brescia ma problemy kadrowe sporo podstawowych zawodnikow nie zagra, do tego zmienili trenera o ile sie nie myle. Parma tez mozna powiedziec w kryzysie ... maja druzyne na serie A i czas najwyzszy zeby zaczeli wygrywac. Trener Lugi Cagni zapowiedzial powrot do formy i wygrana, Brescia jak tez wspomnialem w oslabieniu takze po tym kursie uwazam ze mozna sprobowac, ja osobiscie wzialem draw no bet na 2 za 1.6, niespodziewam sie wygranej gospodarzy.
EDIT:
Dzieki Jemjogurt za zwrocenie uwagi, oczywiscie &quot;walnalem&quot; sie w pisaniu, ciesze sie ze ktos to czyta ????
Posty usunalem
Frosinone po karnym w 45&#39; weszlo 1:0 , Parma 0:0 gralem draw no bet zeby obrocic kaske takze zadowolny jestem

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Calcio Como - AS Varese 1910
Typ: X
Kurs: 2.90
Bukmacher: BWIN

Analiza:

Spotkanie 5 kolejki Włoskiej Serie C2 Grupa A w którym zmierzą się będący aktualnie na 12 pozycji w tabeli zespół Como z zamykającą tabele Varese. Gospodarze tegospotkania rozegrali do tej pory 2 spotkania przed własną publicznością w których udało im się 1x wygrać a 1x zremisować strzelając przy tym 4 bramki a tracąc 1. Goście natomiast rozegrali do tej pory 2 spotkania wyjazdowe w których 1x zremisowali a 1x ponieśli porażkę strzelając przy tym 1 bramkę a stracili 3. W spotkaniu tym buki faworyzują gospodarzy którzy dość dobrze prezentują się na własnym terenie lecz ja upatruję szanse powodzenia tego typ w tym, że goście na pewno przyjadą z defensywnym nastawieniem a co z tym idzie remis tutaj jest bardzo wysoce prawdopodobny. Reasumując myślę, że warto zaryzykować tutaj po średnim kursie 2.90 jak na remis znajdziemy w BWIN.

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
✅ Bari - Mantova ✅ 1:0
Typ: 1
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet365

Analiza
Na stadionie Bari zagosci dzisiejszego wieczoru Mantova ktora przegrala swoj ostatni mecz ligowy na wyjezdzie 0:1 z Triestina.W miesice dzieki dobrym wynika panuje goraca atmosfera, a kibice dzis chca wreszcie zobaczyc wygrana na wlasnym stadionie w tym sezonie. Mantova jest w nienajlepszej sytuacji trener boi sie o swoje stanowisko, fani oczekuja lepszej gry i wymazonego awansu do Serie A. Mysle ze dzisiejszy mecz zupelnie dobije przyjezdnych, w poprzednim sezonie Bari u siebie wygralo rozniaca 2 bramek a dzisiaj jest ku temu jeszcze lepsza okazja i powinni ja wykorzystac, maja dobrego trenera oby tylko byli na to spotkanie mocno zmotywowani.

simons 646

simons

Forum VIP
Piacenza - Salernitana
1 (2.20) 4/10⛔
Under 2.5 (1.60) 8/10✅

Dzisiaj o 15:00 odbedzie sie mecz miedzy Piacenza a Salerintana. Obie druzyny nie radza sobie zle ... kolejno 8 i 5 miejsce w lidze. Mecz wyglada dosc niepewnie i raczej bylbym tu za remisem gdyby nie to ze ostatnio Salernitana
30.09 tego roku ???? grala mecz w pucharze wloch, wygrala to spotkanie w karnych wiec okolo 120 minut gry ... robi swoje do tego zabraknie bardzo istotnego ofensywnego zawodnika Di Napoli. Piacenza w formie ostatnio i do tego graja u siebie, bez problemow kadrowych, mysle ze ich zwyciestwo jest bardzo mozliwe. Under poniewaz ze statystyk wynika ze obie druzyny zaliczyly 5 underow i 1 over w tym sezonie, do tego Salernitana na wyjazdach gra bardzo defensywnie, bez swojego glownego napastnika wiec moim zdaniem scenariusz bedzie taki ze Piacenza bedzie napierac Salernitana bronic i padnie 1-2 bramki wiecej raczej nie. Bodajze plaga underow w serie B kolo 72% wynikow :eek:
EDIT:
No to co uwazalem za pewniejsze weszlo, ale szkoda ze nie to co stawialem ;)

slander 10

slander

Użytkownik
US Cremonese - Pro Patria Calcio Typ: 2
Spotkanie grupy A 3 ligi włoskiej na pierwszy rzut oka wydaje się dość nieprzewidywalne. Jednak przyglądając się ligowej tabeli i historii pojedynków, goście są zdecydowanym faworytem. Drużyna Pro Patria jest obecnie liderem ligowej tabeli i do tej pory zgromadziła komplet punków w 6 meczach. Z kolei Cremonese zajmuje 8 miejsce z dorobkiem 8pkt. Należy zwrócić uwagę, że drużyna gospodarzy w ostatnich 3 meczach zdołała wywalczyć zaledwie 1pkt.
W dotychczasowych pojedynkach pomiędzy tymi drużynami team Cremonese ani razu nie pokonał na własnym stadionie ekipę Pro Patrii. Dwa razy był remis, a ostatni mecz(rok temu) wygrała Pro Patria.
Myślę, że kurs jest zbyt wysoki jak na pojedynek lidera tabeli z typowym średniakiem. Jedyne czego można się obawiać to jakiś przekręt. Kursy na gospodarzy wszędzie spadają. Mam nadzieję, że to tylko próba przekonania graczy do stawiania na Cremonese. Drużyna gości ma wystąpić w najsilniejszym składzie, więc liczę, że obędzie się bez niespodzianki.

Do góry Bottom