>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Serie A 2007/08

Status
Zamknięty.
M 0

mojo

Użytkownik
Dziś ostatnia kolejka I rundy. Po fatalnym występie Italii w Izmirze czas wrócić na ligowe parkiety.

Mecze mało ciekawe a kursy jeszcze gorsze.

Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina

Do Trentino przyjeżdża beniaminek - Andreoli, który raczej z góry skazany jest na porażkę i to nie tylko w tym spotkaniu. Bilans 2W-10L mówi sam za siebie. Na sześć wyjazdowych spotkań - cztery kończyły się wynikem 0-3. Dzisiaj również nie będą mieli żadnych szans z gospopdarzami, którzy zajmują trzecie miejsce w tabeli. Itas u siebie jest mało gościnny bowiem mają komplet zwycięstw 6W na własnym parkiecie. Jak gospodarze podejdą zmotywowani do tego spotkania to nie powinni się nawet spocić. Kurs na win nawet z handi słaby ale na podbicie kupony można grać. Ja typuję jednak na wynik 3-0. Ciekawą linię wystawił expekt bo zaledwie 136,5 punkta. Jak dla mnie to trochę za niska. Pewność 9/10.

Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina dokładny wynik 3-0 @ 1,70 ⛔
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina 1 @ 1,10 ✅
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina (+1,5) 1 @ 1,25 ⛔

Inne propozycje:
Antonveneta Padova-Copra Piacenza over 187,5 1,85 ⛔
BRE Banca Lannutti Cuneo (-1,5)-RPA Caffe Maxim Perugia 1 @ 1,38 ✅
Famigliulo Corigliano-M Roma Volley (-1,5) 2 @ 1,60 ⛔
Lube Banca Marche Macerata-Bossini Gabeca Montichiari over 187,5 ⛔1,85

Generalnie muszę stwierdzić że oferta internetowych buków na rozgrywki włoskiej A1 jest beznadziejna. :zoltakartka:

M 0

mojo

Użytkownik
Pierwsza kolejka rewanżowa

Trentino - Cuneo
Piacenza - Perugia
Sisley Treviso - Corigliano
Latina - Montichiari
Roma - Padova
Taranto - Milano

Trentino - Cuneo

Lider - zespół z Cuneo przyjeżdża do Trydentu. Gospodarze zajmują trzecią lokatę mając 3 punkty straty di drugiej Romy i sześć do lidera Cuneo. Środowe spotkanie Itasu było wielką niespodzianką w sensie negatywnym. Bowiem wygrali zaledwie 3-2 z ostatnim w tabeli beniaminkiem i tym samym stracili punkt. Tym bardziej nie wróży do nic dobrego przed dzisiejszym pojedynkiem. Goście z bilansem 11W-2L pewnie zmierzają po tytuł mistrzowski i chyba tylko Roma może im przeszkodzić w tym. Na wyjeździe przegrali tylko raz i dzisiaj zapewne pełna mobilizacja przed tym spotkaniem.

Mój typ:
Itas Diatec Trentino - BRE Banca Lannutti Cuneo 2 @ 2,02
Itas Diatec Trentino - BRE Banca Lannutti Cuneo(+1,5) 2 @ 1,57
Itas Diatec Trentino - BRE Banca Lannutti Cuneo over 187,5 1,85

Pozostałe ciekawe propozycje:

M Roma Volley (-1,5) - Antonveneta Padova 1 @ 1,27 (ze względu na niski kurs nie warty grania raczej)
Copra Piacenza - RPA Caffe Maxim Perugia 1 @ 1,40
Copra Piacenza (-1,5) - RPA Caffe Maxim Perugia 1 @ 1,72
Copra Piacenza-RPA Caffe Maxim Perugia under 184,5 1,85

Taranto Volley-Sparkling Milano over 186,5 1,85
Taranto Volley-Sparkling Milano 2 @ 1,90
Andreoli Latina-Bossini Gabeca Montichiari 1 @ 1,85

M 0

mojo

Użytkownik
BRE Banca Lannutti Cuneo-Lube Banca Marche Macerata 1,35 2,90 27.01 18:00
Famigliulo Corigliano-Taranto Volley 1,67 2,00 27.01 18:00
Pallavolo Modena-Itas Diatec Trentino 1,75 1,90 27.01 18:00
Sparkling Milano-Copra Piacenza 1,77 1,87 27.01 18:00
RPA Caffe Maxim Perugia-M Roma Volley 2,55 1,41 27.01 18:30
Antonveneta Padova-Andreoli Latina 1,15 4,35 28.01 20:35

Trudne mecze dziś do wytypowania ale:

BRE Banca Lannutti Cuneo - Lube Banca Marche Macerata

W pierwszym meczu obu drużyn padł wynik 3:2 dla gości (BRE). Dziś Cuneo - lider - podejmuje szósty w tabeli zespół Macerate. Porażka w poprzedniej kolejce gospodarzy była zapewne bolesna więc dzisiaj czas na rewanż tym bardziej że grają u siebie. A jak wiemy BRE u siebie ma bilans 6W-1L. . Dodatkowo porażka w LM z przeciętnym Iraklisem także może wpłynąć tylko pozytywnie na gospodarzy. Goście wyjazdów nie mogą zaliczyć do najlepszych 4L-2W. Zapewne będą walczyć do ostatniej piłki. Jeśli BRE nie zlekceważy rywali to powinno być gładkie 3-0.

No i niestety trzecia z rzędu porażka lidera. Widać że są w lekkim kryzysie.

BRE Banca Lannutti Cuneo - Lube Banca Marche Macerata 1 @ 1,40 ⛔
BRE Banca Lannutti Cuneo (-1,5) - Lube Banca Marche Macerata 1 @ 1,70 ⛔

Inne propozycje (niestety expekt nie wystawił na dzisiejsze mecze linii nie wiedzieć czemu :zoltakartka ????

Sparkling Milano - Copra Piacenza 2 @ 1,95 ✅
Sparkling Milano - Copra Piacenza (+1,5) 2 @ 1,50 ✅
Pallavolo Modena - Itas Diatec Trentino - tutaj zagrałbym over ✅
RPA Caffe Maxim Perugia - M Roma Volley 2 @ 1,41 ✅

M 0

mojo

Użytkownik
Sparkling Milano-M Roma Volley

Dzisiaj tylko jedno spotkanie ale myślę że warte zagrania. Beniaminek z Mediolanu (6W-9L)podejmuje aktualnego lidera z Rzymu (12W-3L). Przed kilkoma dniami gospodarze przegrali z Piacenza bardzo wyraźnie 0-3 więc dzisiejszy pojedynek z kandydatem do mistrza wydaje się tylko formalnością. Jednak Roma na wyjeździe nie gra jakoś przekonywująco. Większość spotkań kończyła się wynikiem 3-2, jedno 3-1, 3-0 i jedno porażką. Przy tym kursie na pewno warto zagrać na gości. Jeśli nie odpuszczą spotkania powinni wygrać 3-0 lub 3-1. Dla odważnych handi na gości.

Sparkling Milano-M Roma Volley 2 @ 1,45 ✅
Sparkling Milano-M Roma Volley (-1,5) 2 @ 1,80 ⛔

Dwa przegrane sety do 19 i 15 chwały Romie nie przynoszą ale grunt że wygrała i kasa wpadła :spokodfhgfh:

M 0

mojo

Użytkownik
Pallavolo Modena - Andreoli Latina 2-3

Dzisiaj o 18:00 miejscowa Cimone podejmować będzie beniaminka Andreoli Latina. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to under 180 pkt. Linia ustawiona i nisko i wysoko. W pierwszym spotkaniu tych zespołów padł wynik 3-0 dla Modeny. Dzisiaj spodziewam się jednak tego że goście urwą przynajmniej jednego seta. Przed tygodniem odnotowali pierwsze wyjazdowe zwycięstwo 3-1 nad Padovą. Mimo tego wciąż okupują ostatnie miejsce w lidze z bilansem 3W-11L. Gospodarze przed tygodniem przegrali u siebie ale nie z byle kim bo z zespołem z czołówki. Jeśli chcą zająć lepsze miejsce przed PO to muszą takie spotkania wygrywać co najmniej 3-1 by inkasować komplet punktów. Goście są w ich zasięgu na 3-0 ale jak to bywa w sporcie wszystko jest możliwe. Przykładem jest wczorajsze wymęczone zwycięstwo Romy. Dodam że beniaminek miał piłki meczowe.

Pallavolo Modena-Andreoli Latina typ under 180,5 pkt @ 1,70 ⛔

Famigliulo Corigliano-Lube Banca Marche Macerata 2 @ 1,30 ✅
Famigliulo Corigliano-Lube Banca Marche Macerata (-1,5) 2 @ 1,60 ⛔

Beniaminek nie powinien stawić większego oporu bilans 3-11 mówi sam za siebie. Dla odważnych handi.

Antonveneta Padova-Taranto Volley typ over 186,5 pkt 1,85 ✅

W pierwszym meczu 3-2. Czyżby powtórka. Dodam że gospodarze na 15 spotkań 9 kończyli tie-break&#39;em.

RPA Caffe Maxim Perugia-Sisley Treviso 2 @ 1,40 ✅

W Perugii kryzysu ciąg dalszy i zamiast o 1-8 chyba będą walczyć o ligowy byt.

M 0

mojo

Użytkownik
Antonveneta Padova - Lube Banca Marche Macerata

Dziś dokończenie piątej kolejki rewanżowej. Początkowo chciałem zagrać +1,5 na gosspodarzy bo w końcu fatalna passa sześciu porażek z rzędu musi się kiedyś skończyć ale.... chyba jednak nie dzisiaj. Goście mierzą wysoko w tegorocznym starcie. Zajmują piąte miejsce i po dzisiejszym meczu mogą zbiżyć się do trzeciego zespołu Cuneo, który to nieoczekiwanie przegrał swój mecz z beniaminkiem. Goście na wyjazdach grają jednak bardzo nierówno. Potrafią wygrać z niedawnym liderem właśnie Cuneo na wyjeździe 3-1 ale także przegrać z beniaminkiem 1-3. Dzisiaj wierzę jednak w zespół Sebastiana Świderskiego i liczę na komplet punktów.

Antonveneta Padova-Lube Banca Marche Macerata 2 @ 1,60 ✅

Dla odważnych

Antonveneta Padova-Lube Banca Marche Macerata (-1,5) 2 @ 1,95 ✅

M 0

mojo

Użytkownik
M Roma Volley - Copra Piacenza

Szczerze mówiąc jestem trochę zaskoczony tym kursem na Romę. Gospodarze mają u siebie serię 8W-2L, w dodatku ostatnie dwa spotkania przegrali i aby czołówka nie uciekła muszą to wygrać. Obecnie zajmują trzecią lokatę ze stratą 3 punktów do lidera. Uważam że stać ich na to tym bardziej że Piacenza nie gra jakiejś super siatkówki a ostatnie wymęczone zwycięstwo u siebie z Taranta jeszcze bardziej mnie przekonuje by zagrać na klub z Rzymu.

M Roma Volley - Copra Piacenza 1 @ 1,50
M Roma Volley - Copra Piacenza win first set 1 @ 1,60

Inne propozycje:

Acqua Paradiso Montichiari - Cimone Modena
Liczba Punktów w 1. Secie - więcej niż 46,5
Wyrównane zespoły ze wskazaniem na gości. Za Acqua własna hala i pogoń za 8 miejscem. Za Modeną seria 2L, którą trezba złamać. Liczę na ostrą walkę.

Lube Banca Marche Macerata - RPA Caffe Maxim Perugia
Liczba Punktów w 1. Secie - mniej niż 45,5
Macerata mocna i gra usiebie. RPA ostatni wyjazd i porażka w pierwszym secie do 12 z przeciętnym Paradiso

sparta 309

sparta

Użytkownik
Dzis po niskich kursach ale warte zagrania:

Roma - Corigliano 1.16 ✅ 3-2
Roma walczy jeszcze o 3 pozycje przed play off, goście to słaba ekipa. Roma ostatnio powraca do formy więc powinni spokojnie to wygrac a kurs na podbicie do kuponu

Modena - Taranto 1.2 ✅ 3-1
Ostatnia kolejka a Modena walczy jeszcze o play off, jeśli wygrają są wśród osemki szczęśliwych jesli nie będą czekać na inne wyniki. Taranto juz poza zasięgiem i nie walczy o nic, dlatego myśle że warto dać tu spokojną &quot;jedyneczke&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom