Dziś ostatnia kolejka I rundy. Po fatalnym występie Italii w Izmirze czas wrócić na ligowe parkiety.
Mecze mało ciekawe a kursy jeszcze gorsze.
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina
Do Trentino przyjeżdża beniaminek - Andreoli, który raczej z góry skazany jest na porażkę i to nie tylko w tym spotkaniu. Bilans 2W-10L mówi sam za siebie. Na sześć wyjazdowych spotkań - cztery kończyły się wynikem 0-3. Dzisiaj również nie będą mieli żadnych szans z gospopdarzami, którzy zajmują trzecie miejsce w tabeli. Itas u siebie jest mało gościnny bowiem mają komplet zwycięstw 6W na własnym parkiecie. Jak gospodarze podejdą zmotywowani do tego spotkania to nie powinni się nawet spocić. Kurs na win nawet z handi słaby ale na podbicie kupony można grać. Ja typuję jednak na wynik 3-0. Ciekawą linię wystawił expekt bo zaledwie 136,5 punkta. Jak dla mnie to trochę za niska. Pewność 9/10.
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina dokładny wynik 3-0 @ 1,70
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina 1 @ 1,10
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina (+1,5) 1 @ 1,25
Inne propozycje:
Antonveneta Padova-Copra Piacenza over 187,5 1,85
BRE Banca Lannutti Cuneo (-1,5)-RPA Caffe Maxim Perugia 1 @ 1,38
Famigliulo Corigliano-M Roma Volley (-1,5) 2 @ 1,60
Lube Banca Marche Macerata-Bossini Gabeca Montichiari over 187,5 1,85
Generalnie muszę stwierdzić że oferta internetowych buków na rozgrywki włoskiej A1 jest beznadziejna. :zoltakartka:
Mecze mało ciekawe a kursy jeszcze gorsze.
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina
Do Trentino przyjeżdża beniaminek - Andreoli, który raczej z góry skazany jest na porażkę i to nie tylko w tym spotkaniu. Bilans 2W-10L mówi sam za siebie. Na sześć wyjazdowych spotkań - cztery kończyły się wynikem 0-3. Dzisiaj również nie będą mieli żadnych szans z gospopdarzami, którzy zajmują trzecie miejsce w tabeli. Itas u siebie jest mało gościnny bowiem mają komplet zwycięstw 6W na własnym parkiecie. Jak gospodarze podejdą zmotywowani do tego spotkania to nie powinni się nawet spocić. Kurs na win nawet z handi słaby ale na podbicie kupony można grać. Ja typuję jednak na wynik 3-0. Ciekawą linię wystawił expekt bo zaledwie 136,5 punkta. Jak dla mnie to trochę za niska. Pewność 9/10.
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina dokładny wynik 3-0 @ 1,70
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina 1 @ 1,10
Itas Diatec Trentino-Andreoli Latina (+1,5) 1 @ 1,25
Inne propozycje:
Antonveneta Padova-Copra Piacenza over 187,5 1,85
BRE Banca Lannutti Cuneo (-1,5)-RPA Caffe Maxim Perugia 1 @ 1,38
Famigliulo Corigliano-M Roma Volley (-1,5) 2 @ 1,60
Lube Banca Marche Macerata-Bossini Gabeca Montichiari over 187,5 1,85
Generalnie muszę stwierdzić że oferta internetowych buków na rozgrywki włoskiej A1 jest beznadziejna. :zoltakartka: