>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Selections by XAEL

xael 83

xael

Użytkownik
Nitra vs Kosice
Nitra podejmuje u siebie ubiegłorocznego mistrza Kosice. W takich spotkaniach oba zespoły zawsze mają coś wobec siebie do udowodnienia. Rok temu gospodarze przegrali final właśnie z Kosicami, a tabela jeśli chodzi o miejsca top 3 sprzed roku a teraz prawie niczym się nie róźni czyt. Kosice powoli ucieka punktami peletonowi jak przed rokiem i właśnie goniąca ich Nitra będzie chciała zniwelować dzisiaj tą przewage. Tym razem scenariusz nie może sie powtórzyć. Może na chwile obecnie troszkę gorsza dyspozycja i nie ta forma,jak z pierwszej połowy sezonu, ale oni z Kosicami to grać umią. W tym roku cztery pojedynki rozegrane już gdzie 3 razy lepsi byli gospodarzy (5:4 OT i dwa razy 3-1) ulegając tylko raz 0-4. Kosice na wyjazdach spisuje sie najlepiej , ale Nitra u siebie potrafi wygrać z kazdym. Warto napomknąc ,że w drużynie gospodarzy gra stary już w zasadzie, ale wciąż dobry oraz bardzo doświadczony Jozef Stumpel, który w zeszłym sezonie został najlepszym strzelcem, jak i MVP playoffów. Spędził ponad 15 lat grając za oceanem w najlepszej lidze NHL, poźniej 3 sezony KHL, a teraz gra dla drużyny z miasta w którym się urodził. Nitra wygrała tylko jedno z ostatnich pięciu spotkań, co im się rzadko taka serie zdarza i dzisiaj powinni pokonać lidera. Fenomen Koszyc polega na tym ,ze potrafia grać dobrze z równymi sobie,ale z teoretycznie gorszymi drużynami tracą punkty, ulegajać nawet kadrze Słowacji u20. Licze dziś na dobrą skutecznośc gospodarzy, jak i słabszy mecz w wykonaniu gości.
:hokej: Nitra - Kosice
Typ: 1
Kurs: 2.40
Wynik: 4-3 OT
Stawka: 50.00 PLN
AKO: 2.40
MarathonBet
Zwrot: 120.00 PLN

:hokej: Banska Bystrica - Piestany
Kurs: 1.40
Wynik: 6-1
:hokej: Linz - Dornbirn
Kurs: 1.35
Wynik: 3-2
:hokej: Kassel - Heilbronner
Kurs: 1.30
Wynik: 7-3
AKO: 2.45
Bet365
Zwrot: 122.50 PLN

edit: jak widac niestety 1/2 , wychodzi zaledwie 20zl+ na plus, nie powtarzam w temacie tych samych typów i jeszcze udało się całość ostrożniej utrafic , troszke wiekszy plus dzis klik , oczywiscie nie wliczany do statów

xael 83

xael

Użytkownik
Kupon ranno-wieczorny , i o ile moge polecic Atlante , tak drugi typ jest dosc ryzykowny, ale gram bo widze szanse powodzenia
???? Atlanta Hawks - Washington Wizards
Kurs: 1.54
Wynik: 120-89
⚽ Japonia - Palestyna
Typ: over 2.5 goals &amp; both teams not to score
Kurs: 2.60
Wynik: 4-0
AKO: 4.00
MarathonBet
Zwrot: 200.27 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
W zasadzie zamieszczam kupon na noc/rano , ale pewno coś na wieczór i noc wymodze jeszcze. Jeżeli chodzi o Australie, to gram na nich bo powinni bez problemu sobie zapewnić po tym meczu gre w dalszej fazie. Wysokie zwycięstwo w pierwszym meczu - w dodatku są gospodarzem, nie wypada przegrać takiego meczu. Kursy cały czas spadają. Z drugiej strony dla Omanu być albo nie być, ale Australia dysponuję lepszym składem, lepiej grają i powinni wygrac. Przegrana gospodarzy jak i podział punktów nie wchodzi dla mnie w gre. Co do snookera to Ronnie to Ronnie. Dla mnie był, jest i bd najlepszy. Bardzo rzadko mnie zawodzi. Nie odpadnie w pierwszej rundzie, handi tez biore śmiało po 1,3 bo na win 1.16. Tenis to z kolei nie moja dziedzina ale oglądać lubie. Powołuje się tutaj na obeznanie w temacie innych userów. Typy wzięte z działu, wybrane z calej masy propozycji jakie się tam pojawiły. Do ako mi pasują idealnie, także #26 wygląda tak.
⚽ Australia - Oman
Kurs: 1.33
Wynik: 4-0
:zy3ou: R. O&#39;Sullivan - R. Walden
Typ: R. O&#39;Sullivan (-1.5)
Wynik: 6-4
???? A. Falla - J. Statham
Kurs: 1.28
Wynik: 2-0
???? G. Garcia-Lopez - D. Schwartzman
Wynik: 1-2
Stawka: 55.00 PLN
AKO: 2.89
Bet365
Zwrot: 158.95 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
⚽ Kuwejt - South Korea
Typ: 2
Kurs: 1.36
Wynik: 0-1
???? Boston Celtics - New Orleans Pelicans
Kurs: 1.47
Wynik: 108-100
:hokej: Los Angeles Kings - Toronto Maple Leafs
Typ: under 6.5 goals
Kurs: 1.54
AKO: 3.10
MarathonBet
Zwrot: 155.05 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
:hokej ???? allas Stars - Ottawa Senators
Gospodarze w lekkim dołku, brak zwycięstwa od 4 meczy. Dzisiaj przyjdzie im się mierzyć z Senatorami z Ottawy, którzy też specjalnie nie błyszcza, nie potrafia zagrać dobrze na zawołanie a tym spotkaniem zakończą swój roadtrip i wrócą do siebie na lodowisko. Ogólnie teraz forma obu drużyn podobna. Dziś byłbym skłonny grać śmiało na przełamanie gwiazd i tak też właśnie zagram. Po zaglądnieciu w lineupsy miało zabraknać Jamie Benn&#39;a(12G 24A), ze względu na uraz oraz Tylera Seguina(22G 26A) z powodu choroby. Na szczęście tylko Fiddler out. Jeśli chodzi o tą dwójkę to napewno bardziej znączacy dla zespołu niż Fiddler. Brali udział w rannym treningu i wszystko jednak wskazują na to, że prawdopobnie dzisiaj zagrają i tym samym zmieniam swój typ, który chciałem pierwotnie zagrać czyt. na Dallas, a jak wiemy pierwsza myśl najlepsza. Wyżej wymienieni gracze są najskuteczniejsi ze swojej drużyny - zdobyli dotychczas razem 84pkt w klasyfikacji kanadyjskiej - to głównie te dwa gagatki stanowią o siłe rażenia zespołu. Wiadomo, że dwóch gości wiosny nie czyni i zdaje sobie sprawe, że mogą być lekko osłabieni,ale gra cały zespól a tak pozatym Stars prócz tych gwiazd mają parę innych gwiazd w zespole, którzy potrafia wziąc sprawy w swoje ręce. Można się spodziewać dobrego występu Jasona Spezzy, który swoja kariere w NHL zaczynał w Senators i spędził tam pare ładnych lat. To napewno dodatkowo mobilizuje. Hemsky też był zawodnikiem Kanadyjskiego teamu. Ottawa nie wygrała z Dallas od 2007 i jeszcze przed paroma godzinami pisałem, że mogą się dzisiaj przełamać. Jednak na chwilę obecną dla mnie nic bardziej mylnego. Ostatnio w zasadzie wysokie zwycięstwo z kojotami 5-1 - przypomnieli sobie jak trafiać do siatki. Dzisiaj jednak Kari Lehtonen, który stanie za słupkami gospodarzy powinień im wybić z głowy strzelanie bramek. Ottawa bez większych oslabień,ale jakbym miał się ich doszukiwać to z kolei spokojnie mogę wskazać na bramkarza Senatorów. Robin Lehner(3.03 GAA) dziś zacznie, który przez równy miesiąć nie zanotował zwycięstwa i ja tu widzę kolejne &quot;za&quot; w strone Dallas. Ostatni raz gdy im zaufałem nie zawiedli mnie wygrywając wysoko - oby dzisiaj było tak samo.
Co do NBA, ostatnio coś pecha mam jak stawian awayteam, oby nie tym razem. Tenis wzięty z działu, tylko tym razem się ogranicze do 1 typu , bo 2 okazały się jednym za dużo ;p
:hokej: Dallas Stars - Ottawa Senators
Typ: 1 ML
Kurs: 1.64
Wynik: 5-4
???? Utah Jazz - Golden State Warriors
Typ: GSW -3
Wynik: 105-116
???? Ł. Kubot - D.Guez
Kurs: 1.25
Wynik: 2-1
Stawka: 70.00 PLN
AKO: 2.87
Bet365
Zwrot: 201.53 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
Wraz z pierwszym postem napisałem, że statystyki będę robił co miesiąc. Doczytałem się jednak w przyklejonych, że lepiej byłoby gdyby się je robiło conajmniej raz na dwa tygodnie. Niech tak będzie zatem. Staty bedą się pojawiać co 2 tyg i pod koniec każdego miesiąca. Używam bookmachera v3.2 do ich prowadzenia, także wypiszę tylko najważniejsze współrzedne. Liczby mogą się różnić dosłowanie groszami, gdyż czasami przy obliczaniu ako i możliwej wygranej buk pokaże np 200.25 a program 200.43. to tylko przykład. Zaniżać, też zaniża ciuteńke ale mnie to w ogóle nie przeszkadza, bo program śmiga bardzo dobrze. Przejde już lepiej do rzeczy.
* - dodatkowe ciekawe staty - mogą się pojawić a nie muszą, jednak uważam, że wyjatkowo warto je dzisiaj uwzględnić, może sie komuś przyda takie info ;)

STATYSTYKI 1-14 STYCZEŃ 2015​

POSTAWIONE KUPONY: 28
TRAFIONE KUPONY: 12
NIETRAFIONE KUPONY: 16
SKUTECZNOŚĆ: 42.86%

POSTAWIONE MECZE: 77
TRAFIONE MECZE: 52
NIETRAFIONE MECZE: 25
SKUTECZNOŚĆ: 67.53%

SKUTECZNOŚĆ Z POSZCZEGÓLNYCH DYSCYPLIN:
:hokej:HOKEJ - 29/38 (76.3%)
⚽PIŁKA NOZNA - 8/13 (61.5%)
????KOSZYKÓWKA - 12/22 (54.5%)
????TENIS - 2/3 (66.6%)
:zy3ou:SNOOKER - 1/1 (100%)

POSTAWIONE PIENIĄDZE: 1500.00 PLN
WYGRANE PIENIĄDZE: 2119.26 PLN
BILANS: ✅619.26 PLN
YIELD: ✅41.28%

*DODATKOWE STATYSTYKI:
NAJWYŻSZE TRAFIONE AKO: 4.00
MOJE PROPOZYCJE ZAMIESZCZONE W DZIAŁACH TEMATYCZNYCH: 21/22 (95.45%)
MOJE PROPOZYCJE ZAMIESZCZONE W TYPACH DNIA: 7/7 (100%)​

xael 83

xael

Użytkownik
Nie zdażyłem dzisiaj podać typu wieczorowego, który siadł, a nocka mimo dużego wyboru jakoś nie przekonuje i za mniejszy wkład zagram pierwszą i bardzo możliwe, że ostatnią taśmę jaką tu zamieszcze(wiecie jak z nimi jest). 3 x NBA nad którymi troche myślałem + 3 tenisy kwale do AO, Berrer i babeczka z działu, do Copila mam dobre przeczucie.

???? Charlotte Hornets - San Antonio Spurs
Typ: Charlotte +12
Wynik: 93-98

???? Orlando Magic - Houston Rockets
Kurs: 1.20
Wynik: 120-113

???? Portland Trail Blazers - LA CLippers
Typ: Portland +4
Kurs: 1.26
Wynik: 94-100

???? M. Copil - P. Petzschner
Kurs: 1.50
Wynik: 2-1

???? M. Berrer - R. Bemelmans
Kurs: 1.53

???? S. Aoyama - R. Hogenkamp
Kurs: 1.36

Stawka: 20.00 PLN
AKO: 6.12
Bet365
Zwrot: 122.40 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
Tasiemek już nie gramy, dobrze, że za więcej nie grałem bo napewno jakbym inny kupon zrobił to bym gdzies tam napewno ten Houston wsadził i tak by lipka była. Dzisiaj głowny kupon to 4 zdarzenia , każde z innej parafii.
:hokej:Valerenga - Lillehammer
Drużyny sąsiasujące ze soba w tabeli, kolejno 6 i 7 miejsce. Awans do PO zapewniony juz raczej bo ta liga też ma 2-3 sierotki które już z początku sezonu już sobie zarezerwowały miejsca na dnie tabeli. Napewno ze swojej aktualnej pozycji nie mogą być zadowoleni gospodarze. Rok temu jak i przed dwoma laty wygrywali lige, i wtedy można było na nich stawiać w ciemno i jechali z tym koksem. Ogólnie jak dla mnie to Valerenga przez wiele lat była ligowym tyranem, ten sezon już nie taki kolorowy, przeplatane zwycięstwa z porażkami, ale dzisiaj wg mnie warto na nich stawić. Przeciwnik też z tej gorszej połówki tabeli i nie zachwycaja. Rzekł bym, że spisują się naprawdę przeciętnie. Pomijając z początku sezonu zwyciestwo ze Storhamerem czy Stavenger, to tak poza tym swoje zdobycze punktowe Lillehammer zawdzięcza głownie trzem ligowym ogórkom (gdzie Stjernen powoli pracuje na to, żeby nie nazywać ich tak), tak Manglerud i Kongsvinger to typowe ogórasy z Norweskiej elite klasy. W tym sezonie Valerenga udowniła już trzykrotnie, że w tym sezonie potrafia grać z Lillehammer (zwycięstwa 2:3, 8:1, 4:8 o tym świadczą). W czwartym starciu też licze na zwycięstwo Valerengi i skutecznosc z poprzednich meczów. Ostatni raz goście wygrali w Valerendze ponad 2 lata temu. Miejmy nadzieje, że bez niespodzianki się obejdzie.
Co do Ronniego to podtrzymuje swoje zdanie o nim, i stawiam ten sam typ co ostatnio. Mimo, że obaj panowie w dobrej dyspozycji, to myślę że Fu pożegna się z turniejem. Tenis Bedene - bardziej na podwyższenie ako, ale spisał się znakomicie w Chennai dochodząc do finalu. Dobrze wszedł w sezon- już ograny. Brkic dopiero zaczyna od AO. Powinniśmy Bedene zobaczyć w głównym. Siatkówka z kolei no, ostatnio gorsza forma ZAKSY ciężko mieli wygrac seta, ale powinni się dzisiajspiąć. Faworytem nie są , ale dzisiaj seta powinni ugrac i taki moj typ . Na 6 spotkan z dzisiejszym rywalem, Kędzierzynianie 5x wygrywali seta(w tym 3 razy wygrywajac mecz).
:hokej: Valerenga - Lillehammer
Kurs: 1.60
Wynik: 2-3OT
:siata: ZAKSA Kędzierzyn Koźle - Arkasspor
Typ: ZAKSA +2,5 seta
Kurs: 1.26
Wynik: 3-0
???? A. Bedene - T. Brkic
Kurs: 1.15
:zy3ou: R. O&#39;Sullivan - M. Fu
Typ: R. O&#39;Sullivan -1,5 frame
Kurs: 1.32
Wynik: 6-1
Stawka: 40.00 PLN
AKO: 3.07
MarathonBet
Zwrot: 122.80 PLN

Jako, że wczoraj atakowałem za dyszke 50 zł i siadło klik, dziś mam bardzo podobny drugi kupon i go tu dzisiaj podam.
:hokej: Storhamar - Stavenger
Kurs: 2.26
Wynik: 1-5
:zy3ou: A. Carter - N. Robertson
Kurs: 3.05
Wynik: 1-6
Stawka: 10.00 PLN
AKO: 6.89
MarathonBet
Zwrot: 68.92 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
:hokej: Philadelphia Flyers - Vancouver Canucks
Typ: over 5.5 goals
Kurs: 2.10
Wynik: 0-4
:hokej: Boston Bruins - New York Rangers
Typ: 2 ML
Kurs: 2.25
Wynik: 3-0
???? U. Radwańska - P.Ormaechea
Stawka: 40.00 PLN
AKO: 6.07
Bet365
Zwrot: 243.00 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
Trzeba odrobic nocke..
:hokej: Ingolstadt - Schenninger
Wynik: 3-1
:hokej: Kometa Brno - Slavia Prague
Kurs: 1.35
Wynik: 5-2
:zy3ou: Francja - Czechy
Typ: Francja -4,5 goals
Kurs: 1.32
Wynik: 30-27
⚽ Ajax - Groningen
AKO: 3.25
Bet365
Zwrot: 162.86 PLN
edit: przegrana na wlasne zyczenie, zachcialo sie dobrze wejsc w mistrzostwa...grrr a value zadne..

xael 83

xael

Użytkownik
Kupon błogoslawiony ???? oby pykło
???? L.Kubot vs I.Marchenko
Kurs: 1.59
Wynik: 0-2
???? A.Bedene vs M.Przysiezny
Kurs: 1.50
???? H.Kuwata vs U.Radwanska
Kurs: 1.20
???? A.Mannarino vs J.Vesely
Kurs: 1.65
Stawka: 100.00 PLN
AKO: 4.72
MarathonBet
Zwrot: 472.20 PLN
e: Łukasz why

xael 83

xael

Użytkownik
⚽ Lens - Lyon
Kurs: 1.85
⚽ Swansea - Chelsea
Kurs: 1.55
Wynik: 0-5
⚽ APOEL - Othellos
Kurs: 1.25
Wynik: 1-1
⚽ Graafschap - Emmen
Typ: over 2.5 goals
Kurs: 1.44
Stawka: 55.00 PLN
AKO: 5.16
Bet365
Zwrot: 284.75 PLN
e:no to jest niemozliwosci, uratował mnie troche kupon ,ktorego nie podalem bo musialem na biegu z domu wychodzic, teraz dopiero wstałem, szkoda ze nie zagralem za wiecej ;/klik

xael 83

xael

Użytkownik
STATYSTYKI 1-31 STYCZEŃ 2015​

POSTAWIONE KUPONY: 35
TRAFIONE KUPONY: 12
NIETRAFIONE KUPONY: 23
SKUTECZNOŚĆ: 34,29%

POSTAWIONE MECZE: 104
TRAFIONE MECZE: 68
NIETRAFIONE MECZE: 36
SKUTECZNOŚĆ: 65.38%

SKUTECZNOŚĆ Z POSZCZEGÓLNYCH DYSCYPLIN:
:hokej:HOKEJ - 31/44 (70.4%)
⚽PIŁKA NOZNA - 12/18 (66.6%)
????KOSZYKÓWKA - 13/25 (54.5%)
????TENIS - 9/12 (75%)
:zy3ou:SNOOKER - 2/3 (66.6%)
:zy3ou:RĘCZNA - 0/1% (0%)

POSTAWIONE PIENIĄDZE: 1815.00 PLN
WYGRANE PIENIĄDZE: 2119.26 PLN
BILANS: ✅304.26 PLN
YIELD: ✅16,76%

Tak się złożyło, że byłą lekka przerwa w podawaniu typów spowodowana niska aktywnością na forumoraz AO, gdzie grałem głównie taśmy a tu ich nie podaje. Mimo to podaje statystyki. Ostatni okres było troche czerwono. Z tenisem udało się wyjsc na plus. Co do statystyk to z typami nienajgorzej ale słaba skutecznośc kuponów także od lutego normalnie będę typował z tym, że bedzie mniej spotkań. Tylko single,duble max 3 spotkania. Już mniej estetycznie bo za dużo pierdzielenia i nie mam już tyle czasu bawić sie w czcionki,pogrubienia i inne duperele ;d

xael 83

xael

Użytkownik
Paul Millsap over 15 points
Mam nadzieje, że bedzie dobre wejście w luty. Pierwszy kupon gram na over 15 punktów Paula Millsapa i uważam ze to prezent, marathon troche przesadzili conajmniej o 2 punkty, w unibecie jest linia 17,5 przykładowo. Gra przeciwko 76ers. Paul w ostatnich 9 meczach, 8 razy pokrył ta linie i to pare razy z niezłym zapasem. Oba teamy b2b,ale dzisiaj przeciwnik niezbyt wymagajacy w dodatku bronią przeciętnie, buki nie dają im szans na zwycięstwo. Gospodarze bez Sefoloshy, Carrola i Macka. Ci akurat dużo nie rzucają wiec o przejeciu punktów nie ma co gadać, ale Teague dobrze rozgrywa, poasytkuje kolegom. Millsap gra niezle pod koszem i powinien dzisiaj dobrze zbierać ale rzucać tez. Myślę , że dzisiaj gospodarze odpalą Korvera, żeby za 3 palił i nie tylko jego, także każdy rzuci swoje. Jak dla mnie powinno wejść
????Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers
Typ: Paul Millsap over 15 points @ 1,90
Wynik: 15 points
Stawka: 100.00 PLN marathonbet
Zwrot: 190.00 PLN
edit: 10 pkt w 1 kwarcie, już myslalem ze lajtowo pokryje i potem lekki zastój, jest zwrot nie ma przegranej także nie ma co się denerwować, mecz przebiegał prawie tak jak napisałem, z tym ze brakło punkta . Gdyby Hawks rzucili stówke, to by pewnie siadło ale można spekulować

xael 83

xael

Użytkownik
Djoko &amp; Arsenal
Już wiedziałem wczoraj, ze ten kupon wysle, ale niepotrzebnie zwklekalem i już kursy pospadały,no trudno. Gram Djoko -2,5 gema, wczesniej 1,68 teraz 1,54.. Nie wiem co wszyscy tak w strone Murraya, ale dla mnie Novak odniesie triumf dzisiaj. Oglądałem pare meczy jednego jak i drugiego i gra obu mogła się bardzo podobac. Djoko aka rakieta nr 1 powinień dziś tylko utwierdzić w przekonaniu wszystkich, że jest the best. Nie mogę się doczekać tego wspaniałego widowiska. Co do Arsenalu, no to proste rozumowanie. Wczorajszego dnia, nastała kolejka w której wszyscy faworyci wygrali, a w meczu na szczycie padł remis , także wszyscy odrobiłi pkty, czas na Arsenal. Grają na Emirates, gdzie są niepokonani od 5 meczów. W dodatku teraz się szykuję rewanż. W pierwszym meczu Arsenal wygrał 3-0, strzelając 3 gole w 4 minuty uciszając cale Villa Park. Dzisiaj spodziewam się też wygranej gospodarzy. Nie musi to być pogrom, dla mnie ważne, żeby wygrali.
???? Novak Djokovic - Andy Murray
Typ: Novak Djokovic -2.5 gem @ 1,54
Wynik: 25-16
⚽ Arsenal London - Aston Villa
Typ: Arsenal London @ 1,27
Wynik: 5-0
Stawka: 100.00 PLN marathonbet
AKO: 1.955
Zwrot: 195.50 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
Crosby &amp; Melo
Gram na zdobycie punktu Crosbiego, dzisiejszym oponentem Nashville, które od momentu kontuzji ich pierwszego goalie Rinne, z Huttonem w bramce tracą sporo bramek. Zakładając, że Pittsburg wygra a mam taka nadzieje, musi tym samym więcej bramek strzelić - taka zasada. Raczej wątpie w wynik typu 1:0 , bez przesady. Ostatnio Sydney nie punktował sporo , w ostatnich 5 występach zaledwie gol i asysta, ale zerkając w staty ma patent na Nashville. Biorąc pod uwage 2 spotkania z tamtego roku gdzie Pens wygrali 3:0 i 3:1, na 6 zdobytych bramek Crosby we wszystkich brał udział, asystując 5 razy i dołożył do tego własne trafienie. Myślę, że Sidney powinien conajmniej raz dzisiaj przypomnieć o swoim istnieniu na lodzie. Co do Melo to celuje w over 25.5 punktów gwiazdy NYK. Tutaj tak naprawdę zależy wszystko od niego czy będzie mu się chciało czy też nie. Anthony jest tak zaprogramowany, że dla niego liczy się tylko kosz. Rzuca ze wszystkich pozycji, co ma to rzuca, mało podaje. Pierwszy raz w tym sezonie zagra przeciwko LAL, w ubiegłym roku spotkali się 2 razy , to rzucił 35 i 29. W ostatnich 5 meczach tylko 2 razy pokrył tą linie. Jakby mecz potoczył się tak, że gospodarze nie pozwolą odjechac LAL to Melo zagra dużo i spokojnie powinien się wyrobić. Defensywa LAL też powinna mu troche pozwolić na więcej. Stawka prawie 2 razy mniejsza bo tak jak w przypadku Crosbiego jestem jakoś spokojny, tak Melo troszku mnie martwi bo to jest człowiek zagadką, jednak dzisiaj mu zaufam. Nie wykluczam również tego najgorszego scenariusza czyli 25 pkt Melo, gdzie mi chodzi o 26 ;D
:hokej: Pittsburgh Penguins - Nashville Predators
Typ: Sidney Crosby over 0.5 points @ 1,44
Wynik: 0 points
???? New York Knicks - Los Angeles Lakers
Typ: Carmelo Anthony over 25.5 points @ 1,76
Wynik: 31 points
Stawka: 55.50 PLN marathonbet
AKO: 2.54
Zwrot: 141.00 PLN
edit: przegranej do 0 nie brałem pod uwage , jak sie nie strzela gola to pkt sie nie zdobywa, proste

xael 83

xael

Użytkownik
Timberwolves
Mecz dopiero w nocy ale marathon wystawil juz kursy i gram już teraz za drobne, bo myślę, że kursy pospadają. Trener wolves pełen nadziei, że dzisiaj zagra Rubio, LaVine i Williams. Jeśli zagrają każdy scenariusz jest do rozpatrzenia i można upatrywać niespodzianki. Wiadomo, że jak już to dostana tylko pare minut, ale Dallas ostatnio slabszy okres przechodzi. Mavs bez Rondo i prawdopodobnie Parsonsa. Na przestrzeni lat, częściej wygrywa Dallas, ale jak już Minessota jest górą to przeważnie away. Ja tam próbuje bo uważam, że szkoda nie spróbować. Jak co będzie więcej wiadome to będę coś myślał nad dodatnim handi.
???? Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves
Typ: Minnesota Timberwolves @ 8,30
Wynik: 100-94

Stawka: 25.00 PLN marathonbet
Zwrot: 207.50 PLN

xael 83

xael

Użytkownik
???? Lucas Poullie - Alexander Kudryavtsev
Typ: Lucas Poullie @ 1,38
???? Jarkko Nieminem - Jan-Lennard Struff