>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Luźna dyskusja Segunda Division, niższe ligi, piłka kobieca - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

bfred 620,8K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2 liga Hiszpanii
Godzina: 18:30
Spotkanie: Almeria - Cadiz
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1.87
Bukmacher: Superbet
Analiza: Nie wiem czemu ale pachnie mi tutaj golami. Gra lider z 18 drużyną tabeli. Goście tuż nad strefą spadkową tylko 2 pkt przewagi na pewno będą walczyć o wyrwanie jakiegoś punktu. Bilans gospodarzy 39-28 a gości 23-29 widać że jest to wesoły futbol. W ostatnich 5 meczach gospodarze zanotowali 3 razy over 2,5 gola a goście 2 razy. W ostatnich 5 meczach bezpośrednich 2 razy zanotowano ten winyk ale ostatnio było 601 dla Almeri. Dzisiaj licze też na gole z uwagi na stawkę spotkania bo gospodarze będą chcieli utrzymać fotel lidera a goście oderwać się z dołu. Powodzenia:)

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Levante - Huesca dzisiaj, 21:00
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Obie drużyny strzelą gola
@ 2.70 (1-1)

Niepokonane u siebie od 9-ciu spotkań Levante wychodzi na faworyta tego spotkania
ale Huesca z 4-roma wygranymi z rzędu łatwo skóry nie sprzeda. Z pozycji w tabeli wygląda na to, że może to być zacięte i obfitujące w gole spotkanie. Huesca jak do tej pory od 15-tej kolejki zawsze strzela gola, ostatni mecz ze słabą Tneryfą zagrali trzeba powiedzieć słabo, ale takie mecze z outsajderami są nie kiedy trudne. Gospodarze również nie błyszczeli w meczu z 15-tym Albacete. Teraz myślę, że gra jest warta świeczki i obie ekipy nogi nie będą odkładać a szybki gol może otworzyć spotkanie. Grają drużyny na podobnym poziomie a to skłania mnie do zagrania overa.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,4M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga 2
Godzina: 21:30
Spotkanie: Tenerife - Levante
Typ: X2 & poniżej 3,5 gola
Kurs: 1.60
Bukmacher: Betclic

Witam, dziś w drugiej lidze hiszpańskiej o godzinie 21:30 zostanie rozegrane zaległe spotkanie 14 kolejki La Liga 2. Zagrają w nim Tenerife oraz Levante, typuję remis lub wygraną gości i że w meczu padnie mniej niż 3,5 gola. Obie drużyny są raczej z tych underowych, ostatnie 10 meczy ligowych Tenerife to aż 8 z underem 3,5, w przypadku Levante biorąc pod uwagę ostatnie 10 meczy ligowych to 7 spotkań, w których padło mniej niż 3,5 gola. Tenerife zamyka ligową tabelę, zaledwie 11 punktów w 19 meczach, tylko 2 mecze wygrane, 5 remisów i aż 12 porażek. Levante zajmuje 8 miejsce, ale straty nie są duże i z pewnością Levante jest w grze o baraże czy nawet bezpośredni awans, tylko żeby to osiągnąć trzeba wygrywać takie mecze jak dziś. Ja nieco bezpieczniej typuję X2 i poniżej 3,5 gola w całym meczu, powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +1278
snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Cartagena - Real Oviedo
dzisiaj, 20:30
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Obie drużyny strzelą gola
@ 3.10 Superbet

Alejandro Jandro, który był drugim trenerem w tym sezonie po Abelardo, został zwolniony w niedzielę po remisie z Racing Club Ferrol.Od 14-go stycznia trzecim trenerem Cartageny w tym sezonie został Guillermo Fernández Romo, były trener UD Ibiza a wcześniej Racingu Santander. Obie drużyny na przeciwnych biegunach, jedni walczą o awans do LaLiga drudzy o utrzymanie w Segunda Division. 7-dme w tabeli Oviedo na pewno jest faworytem w tym spotkaniu ale w ostatnich dwóch meczach coś się zacięło. Remis z Gijon i przegrana z Cordobą u siebie gdzie stracili 4-ry bramki jak najbardziej skłania mnie w pogranie gola dzisiejszych gospodarzy. Nie wiem jak podziała na Nich nowy trener bo czasu było nie wiele na zgranie się z drużyną ale liczę na duże zaangażowanie bo jakiekolwiek punkty zaczynają przybierać na wartości.

Ostatnia edycja:
Psychosocial 1,3M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Levante v Granada obie strzelą 1,88
/ piłka Hiszpania 2 21.00 / 3:1 WIN
Stawka 5/10

https://www.betexplorer.com/football/spain/laliga2/levante-granada-cf/xt66pm97/#1x2
O meczu : https://as.com/futbol/segunda/la-vida-sin-andres-garcia-y-myrto-uzuni-n/

Levante u siebie jeszcze nie przegrało a na własnym boisku pada u nich 3,3
gola na mecz ,najwięcej w całej lidze . W 9-ciu z nich ze wszystkich 10-ciu był BTS .
W H2H między tymi ekipami aż w 10-ciu z ostatnich 12-tu to BTS .

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4466
Do góry Bottom