>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Segunda Division, niższe ligi, piłka kobieca - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

bfred 595,2K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2 liga Hiszpanii
Godzina: 18:30
Spotkanie: Almeria - Cadiz
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1.87
Bukmacher: Superbet
Analiza: Nie wiem czemu ale pachnie mi tutaj golami. Gra lider z 18 drużyną tabeli. Goście tuż nad strefą spadkową tylko 2 pkt przewagi na pewno będą walczyć o wyrwanie jakiegoś punktu. Bilans gospodarzy 39-28 a gości 23-29 widać że jest to wesoły futbol. W ostatnich 5 meczach gospodarze zanotowali 3 razy over 2,5 gola a goście 2 razy. W ostatnich 5 meczach bezpośrednich 2 razy zanotowano ten winyk ale ostatnio było 601 dla Almeri. Dzisiaj licze też na gole z uwagi na stawkę spotkania bo gospodarze będą chcieli utrzymać fotel lidera a goście oderwać się z dołu. Powodzenia:)

snajp 962,8K

snajp

Użytkownik
Levante - Huesca dzisiaj, 21:00
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Obie drużyny strzelą gola
@ 2.70

Niepokonane u siebie od 9-ciu spotkań Levante wychodzi na faworyta tego spotkania
ale Huesca z 4-roma wygranymi z rzędu łatwo skóry nie sprzeda. Z pozycji w tabeli wygląda na to, że może to być zacięte i obfitujące w gole spotkanie. Huesca jak do tej pory od 15-tej kolejki zawsze strzela gola, ostatni mecz ze słabą Tneryfą zagrali trzeba powiedzieć słabo, ale takie mecze z outsajderami są nie kiedy trudne. Gospodarze również nie błyszczeli w meczu z 15-tym Albacete. Teraz myślę, że gra jest warta świeczki i obie ekipy nogi nie będą odkładać a szybki gol może otworzyć spotkanie. Grają drużyny na podobnym poziomie a to skłania mnie do zagrania overa.

Do góry Bottom