>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Segunda Division - Baraże 2016

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Segunda Division - Baraże o awans do Primera Division 16/17

Kursy na awans do La Liga.

Kursy meczowe 08.06.2016 i 09.06.2016.

Kursy na awanse drużyn do finału.
Oferta Unibet
Rozpoczyna się zażarta walka o La Liga. Jedno miejsce i cztery teamy, które z pewnością chciałyby grać w najwyższej klasie rozgrywkowej w Hiszpanii. Gramy mecz + rewanż, a zwycięzcy swych par zagrają dwumecz w finale i tylko triumfator zagra w Primera Division 16/17. Który zespół? Czekam na opinie. Ja liczę na Osasunę Pampeluna. ;)

K 0

-kulfon-

Użytkownik
Ja chciałbym aby awansował klub z Katalonii! Girona nigdy nie grała w najwyższej klasie rozgrywkowej więc fajnie byłoby zobaczyć taki zespół po raz pierwszy na szczycie rozgrywek. Gimnastic Tarragona to z kolei jeden z najstarszych klubów w całej Hiszpanii (liczy 130 lat) a w najwyższej klasie spędził tylko 4 sezony. Myślę, że oba kluby mają duże szanse na awans a w dodatku w przypadku ich sukcesu mielibyśmy małe Derby Katalonii co z punktu widzenia kibiców byłoby czymś fajnym...

jacio 456

jacio

Użytkownik
Osasuna Pampeluna - Gimnastic de Tarragona

Specyfika pierwszych meczów skłania mnie zawsze do poszukania jakiegoś spotkania, w ktorym śmiało mógłbym zagrać zakład HT 0-0. W pierwszym meczu barażowym na pewno dla gospodarzy najważniejsze jest by nie stracić szybko gola. W weekend upatrzyłem sobie w barażach Sekundy B jeden taki mecz, a okazało się, że typ byłby trafny w 4 na 5 przypadków. Tutaj myślę, że idealnym meczem pod bezbramkowy wynik do przerwy jest spotkanie w Pampelunie. Osasuna na własnym stadionie gra bardzo solidnie w defensywie. Przez 21 spotkań w lidze stracili tylko 14 goli, trzeci najlepszy wynik w całej lidze. Ze strzelaniem Osasuna nie wygląda już tak dobrze. Średnio na własnym stadionie strzelają lekko ponad jednego gola na mecz. Zawyżyli trochę tą średnią w dwóch ostatnich spotkaniach, kiedy to strzeli 5 goli. Teraz już nie będzie tak łatwo, przyjeżdża Gimnastic, który zajął trzecie miejsce na koniec rozgrywek. Ich bilans na wyjeździe wynosi 26:21, czyli również dość underowo. W dwóch bezpośrednich potyczkach obu zespołów w tym sezonie padał bezbramkowy remis do przerwy. Myślę, że teraz jest duże prawdopodobieństwo, że będzie tak samo. Kurs zachęca do gry.

Mój typ:
HT 0-0 @ 2.38 unibet ⛔

W drugim meczu również próbuję ten zakład i gram to w dublu za mniejszą stawkę. W obu spotkaniach również powinny paść undery, ale tu już kursy dużo słabsze, a niekoniecznie dużo pewniejsze.

Dodatkowo:
Osasuna - Gimnastic HT 0-0 @ 2.38 ⛔
Cordoba - Girona HT 0-0 @ 2.50
AKO: 5.95 unibet ⛔

Edit: Poprawiłem bilanse bramkowe obydwu drużyn. Popełniłem błąd opierając się na aplikacji sofascore. Niemniej jednak typy utrzymuję i nadal polecam.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Osasuna - Gimnastic
A ja pogram odwrotnie trochę, obie ekipy ostatnio sporo strzelały (Osasuna u siebie a Gimnastic na wyjezdzie) choć co prawda stawka meczu jest ogromna i bramka wyjazdowa Tarragony bardzo komplikuje życie Pampeluny to 2-3 bramki to wcale nie tak dużo jakby sie mogło wydawać w takim meczu. Kurs zachęca do grania.
over 2,0 @ 2,12 Pinnacle ✅

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Gimnastic - Osasuna REWANZ sobota 11.06

W spotkaniu rewanzowym proponuje ten sam typ co w pierwszym spotkaniu, over 2,0 ... niestety juz po mniejszym kursie ale stawka jeszcze jest do zaakceptowania. Pierwsze spotkanie bardzo żywe i obfite w sytuacje, Osasuna szybko wyszła na prowadzenie ... wynik 3-1 wymusza na Gimnasticu otwartą gre i postawienie wszystko na 1 karte, muszą odrobić 2 bramki ... 2-0 daje im awans, natomiast Osasuna tez nie ma co czekać do ostaniej chwili i gdyby cos ustrzelili to bardzo poprawia ich sytuacje w tym dwumeczu.

over 2,0 @ 1,73 Pinnacle ✅

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Trzeba stwierdzić szczerze, że zgodnie z moimi przewidywaniami to Osasuna okazuje się najsilniejsza w Play Offach. Oczywiście jeszcze dwumecz z Gironą, niemniej siła zespołu z Pampeluny jest bardzo duża i posiadają oni już teraz ekipę, która spokojnie może walczyć o miejsce w granicach 10-12 La Liga. Wprowadzili dużo wychowanków, do tego kilku zawodników, którzy mają doświadczenie z La Liga. Świetni kibice, którzy nie zawodzą nie tylko na El Sadar, ale również na wyjazdach. Girona miała szczęście, bo zagrali z osłabioną Cordobą, która musiała sobie poradzić bez najlepszego strzelca Androne, który wyjechał na ME - reprezentant Rumunii.
Oczywiście Osasuna gra bardzo ofensywnie, dużo pozytywnej, technicznej gry. Zupełnie innej aniżeli parę lat temu, kiedy grali w La Liga. Mam nadzieję, że wrócą. Okazja jest bardzo dobra, bo Girona w obecnym sezonie jest dużo słabsza niż w zeszłym, gdzie również odpadli w barażach.
Więcej o drużynie z Navarry napiszę, gdy awansują (oby) do La Liga.
Mecze finałowe zaplanowane są na środę 15-06 w Pampelunie i 18-06 w Geronie.
Zapraszam oczywiście do komentowania i pisania analiz.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
no bo już myślałem ze jestem tutaj sam albo wszyscy są we Francji :p
Oczywiście Osasuna w ostatnim momencie zaklepała sobie baraże i świetnie im idzie, wbili razem 6 bramek w pierwszym dwumeczu ...a przed pierwszym spotkaniem finałowym, nie dość ze maja przewagę swojego boiska, to jeszcze odpoczywali dzień dłużej niż Girona ... która zresztą musiała przejść przez dogrywkę w spotkaniu z Cordobą. Wiele faktów przemawia za gospodarzami, myślę ze jeśli nie stracą bramki w środowym spotkaniu to za już w sierpniu zagrają w Primera ????
Osasuna 1 @ 2,30 ✅
Osasuna 1 (AH 0) @ 1,70 ✅

Średnie stawki na chwile obecną, początkowo kursy spadały przy Osasunie, teraz widzę ze tendencja się obróciła...

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Girona - Osasuna REWANŻ 18.06. sobota
przed finałem buki faworyzowały Girone, po pierwszym meczu (2-1 dla Osasuny) sytuacja odwróciła sie diametralnie ... niby Gironie wystarczy głupie 1-0 a mimo to faworytem do awansu wydaje sie teraz Osasuna... troche mnie to dziwi może buki przewiduja ze Osasuna cos ustrzeli jednak? W pierwszym meczu troche lepsze wrazenie zrobiła na mnie mimo wszystko Girona, Osasuna jakby troche zbladła ... a moze lepiej im sie gra na wyjazdach ? Jako ze Girona jest strasznie underową ekipa, nie pogram BTS lecz trochę bardziej bezpieczniej bo kurs i tak całkiem całkiem ...
over 2,0 @ 1,80 Pinnacle ⛔ tylko 0-1 :?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom