>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Segunda División i niższe ligi hiszpańskie - sezon 2015/2016

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Vidal, mógłbyś naświetlić co dokładnie decyduje w przypadku równej ilości punktów o wyższej pozycji? Ja znalazłem informację na sofascore, że w pierwszej kolejności decyduje H2H, potem stosunek bramek, a na koniec liczba strzelonych goli. Pytanie jak rozstrzygane jest H2H? Liczą się gole na wyjeździe podwójnie, czy nie ma to znaczenia?
Oczywiście h2h, ale pisałem w przypadku Osasuny i Alcorcon, bo tam jest remis. Bramki na wyjeździe w bezpośrednich spotkaniach się nie liczą. Tylko i wyłącznie punkty, a następnie bilans bramkowy w bezpośrednich spotkaniach. Następnie różnica bramek i bramki strzelone.
Może być sytuacja, w której nawet 5 zespołów będą miały tyle samo punktów.
Mam ciekawy obrazek, który może się przydać w typowaniu.
http://e02-marca.uecdn.es/multimedia/graficos/futbol/2016/descenso/ordenador.jpg
źródło marca.com
Szanse w procentach, mecze bezpośrednie, niemal wszystko w jednym miejscu.

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Dzisiaj w Hiszpanii ciężko znaleźć coś fajnego do gry, kursy mocno pospadały.
Od siebie mogę polecić tylko 2 typy
Athletic Bilbao B vs Tenerife BTS @1.55
Real Zaragoza -0.75 @1.55

Nie ma co się na ich temat rozpisywać. Bilbao z Tenerife mecz dla kibiców, natomiast Zaragoza musi swój mecz wygrać.
Pozdrawiam i powodzenia ;)

K 0

-kulfon-

Użytkownik
Ja proponuję zagrać zakład!

Huesca - Lugo TYP: 1 - 1.92 Oddsring

Jest to typowy mecz o pietruszkę, ale to gospodarze wydają się być faworytem. Kursy na nich spadają od rana, ale i tak są na dobrym poziomie. Piłkarze gospodarzy końcówkę sezonu mają świetną i jest duża szansa, że dzisiaj po raz kolejny ugrają 3 oczka. Lugo w ostatnich 5 spotkaniach wyjazdowych przegrywało aż 4 razy a w jednym z nich tylko zremisowali.

Do góry Bottom