>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Secret Of Horus - Redbet - Free Spiny

pieter89 0

pieter89

Użytkownik
Redbet jest w 100% wypłacalny, z poprzednich spinów wypłacałem na konto trwało to 3 dni i bank pobrał dosyć wysoką prowizje. Tym razem wolałem wypłacić na Moneybookers bo dużo krócej to trwa.
chyba zalezy od banku ???? bo nie w kazdym biora prowizje duza ???? :jezora:

pieter89 0

pieter89

Użytkownik
ale zeby wyplacic przez mb to trzeba wplacic przez mb depo a ja na mb nie mam kasy.... chyba ze ma ktos pozyczyc 20 e oddam z nawiaska ???? pisac na prv ???? jak ktos chce ????

petra2008 0

petra2008

Użytkownik
ja z tego promo mam ugrane 16 E ???? i do tego 2 w kuponiki singla za 10e na federera i dubla na juve i chelsea z lm za 5 e fajne promo ???? na kasynie już 0 Euro chyba specjalnie dali żeby wygrać bo w Blood Sukers co chwile coś wpadło a free spiny to miałem z 10x ????
i mam jeszcze jedną proźbe co sie wpisuje w przy wypłacie w polu Clearing Number/BIC:?

bo w polu Amount: login tak? password swoje hasło tak ? oraz Account Number/IBAN: swój numer konta tak ?

jutro chelsea + gRecja w Kosze da rade !

pieter89 0

pieter89

Użytkownik
ja z tego promo mam ugrane 16 E ???? i do tego 2 w kuponiki singla za 10e na federera i dubla na juve i chelsea z lm za 5 e fajne promo ???? na kasynie już 0 Euro chyba specjalnie dali żeby wygrać bo w Blood Sukers co chwile coś wpadło a free spiny to miałem z 10x ????
i mam jeszcze jedną proźbe co sie wpisuje w przy wypłacie w polu Clearing Number/BIC:?
bo w polu Amount: login tak? password swoje hasło tak ? oraz Account Number/IBAN: swój numer konta tak ?
jutro chelsea + gRecja w Kosze da rade !
BIC poszczegolnych bankow google nie gryzie
* Bank Śląski: INGBPLPW
* BPH: BPHKPLPK
* Inteligo: BPKOPLPW
* Kredyt Bank: KRDBPLPW
* Lukas Bank: LUBWPLPR
* Mbank: BREXPLPWMBK
* Millenium Bank: BIGBPLPW
* Nordea Bank: NDEAPLP2
* PBK: BPHKPLPK
* Pekao SA: PKOPPLPW
* PKO BP: BPKOPLPW
* VW Bank: VOWAPLP1
* WBK: WBKPPLPP
a iban to nr konta bankowego tylko poprzedzasz nr rachunku PL

pieter89 0

pieter89

Użytkownik
Ci co cos ugrali to niech sie spodziewaja weryfikacji:p jak beda chcieli wyplacic
meila dostalem dzis takiej tresci wiec
Hi Pieter,
According to our new security measurements, due to our relocation to
Malta we will now need your assistance in order for your withdrawl to
be approved. You will need to send in following documents to assure
your identity:
-driver license/passport/ID
-utility bill, that shows your address as registered on your account
We hope this do not cause you to much inconvenience, and as soon as we
have received your documents, we will look into your withdrawl.
This is just needed once and you only need to do this this time.
Should you have any queries regarding your account, please do not
hesitate to contact us again.
Kind regards,
Redbet Support

grajek 24

grajek

Użytkownik
Mysle,ze wystarczy im wyslac samą kopie dowodu.
Te rachunki chyba nie potrzebne

Ja wyslalem im sam scan dowodu. I nic nie odpisują. a kasa z konta znikntela .Wiec pewnie trzeba czekac tylko na przelew .

pieter89 0

pieter89

Użytkownik
Mysle,ze wystarczy im wyslac samą kopie dowodu.
Te rachunki chyba nie potrzebne
Ja wyslalem im sam scan dowodu. I nic nie odpisują. a kasa z konta znikntela .Wiec pewnie trzeba czekac tylko na przelew .
skoro ci pisza to co im potrzeba to nie wystarczy sam skan musisz miec jakis rachunek do tego. albo np fakture za cos ???? np za tankowanie samochodu ????
ja wyslalem o co prosili ????

grajek 24

grajek

Użytkownik
A ja nie mam nic na siebie. Tzn zadnego rachunku. Wiec wyslalem tylko scan

Nie wiesz czy moze byc np. Potwierdzenie wypłaty z Banku?

K 0

kosa001111

Użytkownik
Grajek chcesz fakture proste. Idziesz naprzykład do ksiegarni proszisz o klej, zeszyt nie wiem cokolwiek i prosisz o fakture na swoje nazwisko tyle na ten temat.

grajek 24

grajek

Użytkownik
Dzieki dzieki ???? Ale oni mi juz nawet na maila nie odpisują.czyli pewnie nici z wypłaty.;/ Eh a niby taka porzedna strona

M 0

majerant

Użytkownik
grajek a co ty mysliz, jkby ci mieli wyplacic wszystko co wygrales to by z torbami poszli, ziomus kochany...zbyt pazerny jestes, ja tam ugralem 1 euro i wyplacilem i jestem zczesliwy, bedzie na bulke czy tam makaron knoor goracy kubek ????

Do góry Bottom