S 0 szocik94 Użytkownik Październik 20, 2016 #1 Siema, mam maly problem, chodzi o screeny na aplikacji mobilnej bet365. chodzi o aplikacje smigajaca na androidzie. jest jakos zablokowana taka opcja, mozna ja ewentualnie zmienic? dzieki wielkie z gory
Siema, mam maly problem, chodzi o screeny na aplikacji mobilnej bet365. chodzi o aplikacje smigajaca na androidzie. jest jakos zablokowana taka opcja, mozna ja ewentualnie zmienic? dzieki wielkie z gory
207 sebolo Użytkownik Październik 20, 2016 #2 Raczej nie, żeby zrobić screena z bet365 uruchamiasz jakąkolwiek przeglądarkę na androidzie, wchodzisz na stronę bet365 i robisz screena.
Raczej nie, żeby zrobić screena z bet365 uruchamiasz jakąkolwiek przeglądarkę na androidzie, wchodzisz na stronę bet365 i robisz screena.
2,1K dawid1892 Użytkownik Październik 20, 2016 #3 Próbowałem na różne sposoby i jeśli chodzi o aplikacje raczej się nie da. Chociaż w sumie nie wiem po co to jest.
Próbowałem na różne sposoby i jeśli chodzi o aplikacje raczej się nie da. Chociaż w sumie nie wiem po co to jest.