>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Scottish Premier League [spotkania zaległe]

Status
Zamknięty.
fabregas 498

fabregas

Forum VIP
W Szkocji decyduje bilans bramek ???? . Pewnie chodzi Ci o sytuacje między Celtickiem i Rangersami. Myślę, że Rangersi nie odniosą żadnego większego sukcesu w tym sezonie. Zostały im dwa mecze, a Celtic ma trzy pkt więcej i do rozegrania jeden mecz. Nawiązując do pierwszego zdania i faktu, że to Celtowie mają lepszy bilans bramkowy, nie może być inaczej i to Celtic zdobędzie Mistrzostwo w tym sezonie. ;-)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Dużo większe szanse na tytuł ma Celtic który jeśli wygra prawdopodobnie obroni tytuł. Dlaczego ? W tej chwili obie drużyny (Celtic i Rangers) mają po tyle samo punktów, zakładam że obie drużyny wygrywają czwartkowe mecze, Rangers jeśli chcą byc mistrzami muszą wygrac różnicą 4 goli więcej niż wygra Celtic. Jak Celtic wygra 1:0, to Rangers muszą wygrac 5:0 by zapewnic sobie tytuł. Takie sytuajce są rozpatrywane jak obie drużyny wygrają, jeśli któraś się potknie to wiadomo...

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
W takim razie wydaje mi się że warto zagrać over&#39;y w tych meczach. Kursy wyższe niż na zwycięstwa drużyn z Glasgow a prawdopodobieństwo wejścia podobne. Co o tym myślicie?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dundee United - Celtic Glasgow

Dzisiaj na stadionie Tannadice Park dojdzie do fascynującej potyczki zmierzy się lokalna drużyna Dundee z Celticem który kroczy po mistrzostwo, To spotkanie dla ekipy The Bohys będzie najważniejszym w całym sezonie bo to po tym spotkaniu okaże się kto zostanie mistrzem w Szkocji. Może dziś dojść do Polskiego pojedynku bramkarzy bo że Artur Boruc będzie strzegł bramki Celticu to niemal pewne. Natomiast czy wystąpi Łukasz Załuska wszystko się okaże. Ekipa gospodarzy ostatni raz z Celticem wygrała 11 lat temu :!: dlatego dzisiejszy zwycięstwo dodało by dodatkową dumę. Jednak wątpię aby ekipa Gordona Strachana dała dziś się pokonać w drużynie Celticu występuję dwóch król strzelców jeden ma już tytuł zapewniony jest nim Sccot Mc Donald. Natomiast Jan Vennegoor of Hesselink walczy o korone Vicekróla. Dundee na ostatnio 3 potyczki ligowe Dwukrotnie remisowało i raz wygrywało. Co na ekipę która jest drużyną własne boiska jest zdecydowanie za mało by dać radę Celticowi który na 3 potyczki wyjazdowe Dwukrotnie wygrywał wysoko i przegrał z Glasgow. Spotkanie na pewno przyniesie wiele emocji i warto na nie patrzeć jednak mój typ na Ekipę Celticu.
Mój Typ : 2 1,35
Mój typ : Over 2,5

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Dziś ostatnie spotkania SPL sezonu 07/08. Jak już wyżej pisałem, wciąż trwa walka o Mistrzostwo Szkocji. Celtowie grają na wyjeździe z Dundee Utd i tutaj nie może być innego wyniku niż zwycięstwo The Bhoys. Celtic jeszcze niczego w tym sezonie nie osiągnął, więc takiej szansy nie powinni przepuścić. Po za tym Dundee już gra właściwie o pietruszkę, bo i tak nie zagrają w PU w następnym sezonie. No chyba, że manager będzie chciał powalczyć o czwarte miejsce. Ogólnie stawiam tutaj na czystą 2, bo Celtowie zagrają pełnym składem, z Hinkelem, wracającym po kontuzji więc jestem spokojny wyniku.
Dużo bardziej chimerycznym zespołem jest ostatnio Glasgow Rangers. Powoli sprawdza się to, o czym pisałem kilka kolejek temu. The Gers spuchli pod koniec sezonu. Przegrali Puchar UEFA i zaledwie zremisowali z Motherwellem w ostatnią sobotę, co (w moich oczach) jest końcem marzeń o Mistrzostwie. Mimo wszystko mobilizacja w zespole jest niemała, a przeciwnik nieco słabszy niż Dundee, z którym musi grać Celtic. Po za tym do drużyny wraca z zawieszenia podpora obrony Carlos Cuellar. Cóż, podobnie jak Celtowie, również The Gers powinni swoje spotkanie wygrać, ale ja z tego drugiego typu zrezygnowałem. ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

⚽DUNDEE UNITED - CELTIC GLASGOW
Typ : 2
Kurs : 1,35
Bwin ✅✅WYNIK 0:1 ✅✅

Ostatni mecz The Boys w tym sezonie. Kibice wciąż wierzą że tytuł mistrzowski pozostanie na Celtic Park i aby tak było dzisiaj Celtowie musza wygrac. Ich rywalem jest zespół Dundee z którego w przerwie zimowej na Celtic Park przywędrował Barry Robson, a więc dla niego ten mecz będzie podwójnie wazny. Ciekaw jestem jak przywitają go kibice bo gdy grał w ich zespole to był najwiekszą gwiazdą zespołu. Dundee w chwili obecnej w zasadzie o nic juz nie walczy.
Walka o tytuł w tym roku trwa tak jak w Anglii do ostatniej kolejki. O zwyciestwie może przesądzic liczba bramek która jak narazie po stronie Celtów. W czasie gdy Celtic bedzie podejmowal Dundee zespół Glasgow Rangers wybiera sie na stadione Aberdeen, z którym napewno bedzie miał ciężko.

W obu zespołach wszyscy są zdolni do gry. Wśród Celtów wraca Andreas Hinkel który nie grał w ostatnim meczu z Hibernian z powodu lekkiego urazu.
W historii wzajemnych poojedynków zespołowi Dundee nie udało sie ani razu ograc wielkiego rywala z Glasgow. Mandarynki jak sie potocznie mówi o zespole Dundee zdołali jedynie 4 razy zremisowac a ostatni taki wyczyn mial miejsce w marcu 2007r. Reszte spotkan a było ich jeszcze 22 kończyly sie zwyciestwami The Boys.

Kadry na ten mecz :

▶DUNDEE UNITED : Załuska, Dillon, Dods, Kenneth, Grainger, Wilkie, Kalvanes, Conway, Swanson, Kerr, Flood, Robb Gomis, Buaben, Hunt, De Vries, O&#39;Brien, Odhiambo, Daly, Robertson, Kovacevic, McLean.

▶CELTIC GLASGOW : Boruc, Hinkel, Naylor, Caldwell, McManus, Robson, Hartley, McGeady, Nakamura, Vennegoor of Hesselink, McDonald, Samaras, S Brown, Wilson, Donati, Balde, Caddis, M Brown.

Tak więc czy bedziemy świadkami pojedynku Polskich bramkarzy? Bo op ile występ Boruca jest w zasadzie pewny to nie wiadomo kto stanie w bramce gospodarzy. Czy Celtic po raz kolejny utrze nosa Rangersom, którzy mieli szanse na poczwórną korone a tymczasem mogą nic nie wygrac?! Na te i inne pytanie poznamy odpowiedz juz dzisiaj od godz 20:45 ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Oto wyniki zaległych spotkań:
St. Mirren - Glasgow Rangers 0:3
Aberdeen - Glasgow Rangers 2:0
Dundee Utd - Celtic Glasgow 0:1
Hibernian - Motherwell 0:2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom