obrót możesz sprawdzić w słowniku :spokodfhgfh:Jak sprawdzić obrut ?? jak wypłacić ??
$10 FOR NEW PLAYERS!starzy nic nie dostana z okazji jubileuszu?![]()
kolego emeil musisz podać przy rejestracji taki sam jak na MB w regulaminie wypłat wszystko pisze jesli nie podasz mogą byc problemy z wyplata pisz do nich chyba że podawałeś e-meil przy rejestracji taki sam jaki masz na MBCURRENT STATUS: Transaction accepted. Your withdrawal of $111.00 total will be processed on Tue Oct 06 2009.
pozostaje mi czekac ????
dziwne troche bo dałem wyplaty wisalem sume do wyplaty i bylo jeszcze password wpisalem swoje haslo, a gdzie trzeba podac nazwe mb? wie ktos moze?
zobacz strone wczesniej tam jest zdjecie jak nie wierzyszUgrales 111$? Szacunekeczek.
Mi to ani razu nie dał slot;/
spoko zminielm se miela na mb na takiego jakiego mam w kasynie ???? takze czekam dalejkolego emeil musisz podać przy rejestracji taki sam jak na MB w regulaminie wypłat wszystko pisze jesli nie podasz mogą byc problemy z wyplata pisz do nich chyba że podawałeś e-meil przy rejestracji taki sam jaki masz na MB
jeśli chodzi o wypłacalność z tego kasyna to jak najbardziej tak ale ugrać coś na ich slotach to trzeba mieć niezłego farta