>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Schalke 04 vs FC Porto 19.02.2008r.

Status
Zamknięty.
S 0

sebastian28

Użytkownik
Tutaj x2 pok kursie 1.62.Smoki mają bardzo dobrą młodą kadrę.Sa bardziej ograni w Champions League i są wreszcie w dobrej dyspozycji.Schalke niegra dobrze ale czystej dwójki nie zaryzykuje bo na Arena Auf Schalke niegra sie łatwo.Porto jest bardziej dojżałe i myśle ze opanuje środek boiska i remis to minimum czego od nich oczekuje

von 0

von

Użytkownik
Schalke 04 - FC Porto
Schalke ? Nie lubie tej drużyny, ale nie to jest powodem że typuje tu przeciwko nim. Porto to taki świeży zespół, naładowany energią, grający ładny futbol i do tego bardzo zgrany kolektyw. Bardzo bym się chciał dowiedzieć dlaczego na gospodarzy kurs jest prawie o połowe mniejszy, to zostanie już chyba tajemnicą bukmacherów. Porto gra u siebie (bwin Liga) bardzo spokojny a zarazem efektowny futbol. W bwin Liga kontrolują już sytuacje i wydaje się że mistrzostwo jest już przesądzone. Wiemy również że dużo łatwiejsze zadanie będzie przed Porto gdy zagrają na Stadionie Smoka. Schalke, średnia dyspozycja w lidze, dobrze radzą sobie w roli gospodarzy. W ostatnich pięciu meczach u siebie zdobyli 9 pkt. (2W, 3D, 0L). Coś o gościach ? Na wyjeździe także sobie dobrze radzą. W lidze na wyjazdach przegrali 2 mecze, 1 remisując i pięć razy schodzili z boiska zwycięsko.

Typ: X2

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Podobnie jak reszta typuje XE, to co Schalke 04 odstawia na boisku w lidze to istny śmiech na sali... zaś FC Porto prezentuje wspaniała piłkę. Ojj będzie się działo, ale mi się wydaje, że w tym meczu można by nawet wytypować czystą dwójeczkę... co do awansu porto to nie ma co, mają go w kieszeni wedlug mnie of course ;P

tbm 642

tbm

Forum VIP
Schalke wyprawia śmiech na sali w Bundeslidze? No ja się tutaj nie mogę z Tobą zgodzić... wygrali 4:1 ze Stuttgartem i 3:2 w derbach z Dortmundem. Dopiero teraz przegrali 1:2 z Wolfsburgiem właściwie na własne życzenie, bo głównie Kuranyi marnował sporo sytuacji podbramkowych. Jeśli teraz poszczególni zawodnicy poprawią celowniki może być znacznie lepiej, bo mimo wszystko Portugalczycy nie są dla Schalke rywalem przed, którym Niemcy mieliby padać na kolana.

Zresztą... dla mnie ten mecz no bet, bo w sumie może być wszystko ;)

profit 0

profit

Użytkownik
Ja równiez uwazam ze Niemcy jezeli chca przedłuzyc sobie szanse na awans musza wygrac spotkanie u siebie i sa w stanie tego dokonac dlatego nie sugerowalbym sie ostatnim pojedynkiem ligowym Shalke poniewaz na Lige mistrzow kazda druzyna jest odpowiednio umotywowana .

sutek 79

sutek

Forum VIP
Dla mnie ciężko wyczuc wynik tego spotaknia, dwie wyrównane druzyny staną na przeciw siebie. Ja jakoś nie &quot;trawie&quot; Schalke ale z pewnością mocną ich bronią są dośrodkowania Ivana Rakiticia, w przodzie jest Kuranyi zaś Porto to także bardzo dobry zespół którego ciężko jest zatrzymac w lidze. W tym meczu nie spodziewam się wielu goli, podobnie jak w innych meczach dlaczego ? ponieważ są to pierwsze mecze i mając to na uwadze nie można w pierwszym meczu siebie samego wyeliminowac

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
vs

typ: x2⛔
kurs:
1.61
W pozostałych spotkaniach Schalke zmierzy się na własnym boisku z FC Porto. Schalke broni honoru niemieckiej piłki ale nie wróżę tej ekipie sukcesów w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów. Drużyna Mirko Slomki gra przede wszystkim nierówno, dobre mecze przeplata słabymi tak jak ten ostatni u siebie z Wolsburgiem (1-2). W pierwszym meczu Niemcy będą mieli po swojej stronie atut własnego boiska. Jeśli uda im się pokonać mistrzów Portugalii i przy okazji nie stracić bramki, wówczas przed rewanżem będą w bardzo dobrej sytuacji. Portugalczycy na pewno jednak nie stoją na straconej pozycji w meczu na Arena auf Schalke. W ostatnich meczach ligowych Niemcy przegrali 1:2 z Wolfsburgiem, a Porto rozbiło Maritimo 3:0.

Schalke:
Neuer - Rafinha, Bordon, Krstajic, Westermann - Jones, F. Ernst - Rakitic, Kobiashvili - Asamoah, Kuranyi.
FC Porto: Helton - Fucile, Pedro Emanuel, Bruno Alves, M. Cech - Lucho Gonzalez, Paulo Assuncao, Raul Meireles - Sektioui, Lisandro Lopez, Ricardo Quaresma

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dzisiaj poczuje się jak kiedyś pewien &#39;jasnowidz&#39; :p Śniło mi się jak byk, że na koniec tego meczu był wynik 0:2, więc postawie za drobne ;)

A tak na poważnie to nawet gdyby mi się to nie śniło i tak wydaje mi się, że Porto powinno sobie poradzić z Schalke. Zespół z Gelsenkirchen zaczął ten rok od dwóch ważnych wygranych w lidze, natomiast w ten weekend przegrali w głupi sposób z Wolfsburgierm 1:2 u siebie. W dzisiejszym spotkaniu przeciwko Porto nie zagra dwóch ważnych graczy: obrońca Pander oraz pomocnik Bajramović. To są dość poważne osłabienia i wydaje mi się, że będzie im bardzo ciężko na Arena auf Schalke o korzystny wynik.
Porto jest w świetnej formie, ostatnie dwa mecze to dwie wygrane &#39;na luzie&#39;. Wygrali 4:0 z Lerią i w ostatni weekend 3:0 z Maritimo. Porto nie ma też większych kłopotów ze składem.

DW 0:2 15.50 w BetGun 1/10
2 3.40 w BetGun 3/10

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
3:2 w derbach z Dortmundem. ;)

Bylo to wymeczone zwyciestwo, schalke wcale nie grało dobrze,a poziom Borussi to nie ten sam gdy zdobywali LM kilka lat temu, Borussia jest bardzo przecietna druzyna w tym sezonie, wiec moim zdaniem schalke dobry mecz rozegralo tylko jeden, wygrywajac bodajze 4-1 . JA typuje X2

lwasikowski 14

lwasikowski

Użytkownik
Wg mnie w tym spotkaniu wynik końcowy ciężko przewidzieć. Staną naprzeciwko dwie mniej więcej wyrównane drużyny.
Mój typ Porto stg.

beau 1

beau

Forum VIP
Z tej pary awansować może tylko jedna drożyna i będzie to FC Porto.Niemiecka piłka w Europie nie potrafi się sprzedać i w konfrontacji z innymi drożynami wypada przeciętnie.Doświadczenie i ogranie zdecydowanie przemawia za Portugalczykami.Shalke ma kilka osłabień lecz góruje nad Porto przygotowaniem fizycznym.Sądzę,że Porto będzie dążyło aby zdobyć gola i im się to uda.Nie wykluczam remisu bo Shalke sytuacje potrafi sobie stwarzać zależy od dnia jaki ma Kuranyi.Reasumując kurs na X2 jest smakowity i ciągłe spada.warto skorzystać.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Schalke - FC Porto || over 2.5
Hmm mysle ze bedzie t ozaciety mecz a wiadom oSchalke na wlasnym stadionie strzela ogolnie duzo goli i mysle ze FC Porot nie pozostanie dluzne i tez cos ustrzeli , tak jak Beau napisal niemiecka pilka nie abrdzo pasi pod Champions League wiec mysle ze FC Porto moze juz w pierwszym meczu pokazac na co naprawde ich stac i wygrac nawet ten mecz . Schalke w ostanitm meczu slabo zagralo i przegralo 1:2 z Wolfsburgiem a wczenisje wymeczyli zwyciestwo 3:2 z Borusia tak wiec mysle ze dzis napewno cso strzela ale czy wygraja . nie wiem sam , pewniejszy dla mnie jest over w tym meczu .

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
woóle nie chce słyszeć słowo Porto;/;/;/........Liverpoolo zwycięstwa sie spodziewałem;/...ale to co zrobiło porto eh;/

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Noo panowie... nikt nie doceniał Shalke ?
Ja doceniłem i mi sie ładnie odpłacili :]
Ogladalem meczyk i zasłuzenie wygrali, powinni nawet wyzej tak ze 2:0, bo porto tez niebezpiecznie dźgało.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
A ja nie jestem zadowolony, ale mam nadzieje ze FC Porto upomni się o swoje na wlasnym boisku gdzie wygra i awansuje... mam taką skrytą nadzieję...

K 0

kubaa007

Użytkownik
Szkoda, ze bramka padla na poczatku meczu bo moglo byc calkiem inaczej. Porto moglo tez strzelic nie jednego gola bo mieli okazje ku temu no, ale trudno. I znow duza wygrana nie wpadla przez 1 mecz...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom