>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

salva bet's tenis and ...

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 53 ✅ ???? Rajeev Ram - Marcel Zimmermann @ 1,28 ✅
???? David Ferrer - John Isner(+3,5g) @ 1,66 ✅
Ako: 2,12
Stawka: 40j
Ew: 84,9j
Z/S: 44,9j ✅

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 54 ✅ ???? Jo-Wilfried Tsonga - John Isner @ 1,4 ✅
???? Benneteau/Mahut - Gonzalez/Kas@ 1,44 ✅

Ako: 2,02
Stawka: 98j
Ew: 198j
Z/S: 98j ✅ Jo-Wilfried Tsonga - John Isner
Jak do tej pory konsekwentnie stawiałem na Isnera i zarobiłem na nim sporą kaskę. Jednak dzisiaj stawiam na jego przeciwnika. W bezpośrednich pojedynkach prowadzi jednak Isner 1-0. Isner ma jeden z najlepszych serwisów na świecie, ale jak było widać w wczorajszym meczu z Ferrerem( przestój w serwisie grozi mu przełamaniem przez rywala). Narazie Isner wygral 3 mecze ale w żadnym nie miał rywala z bardzo dobrym serwem. Teraz jednak na takiego trafia. Poza tym Tsonga gra o niebo lepiej od Isnera na hali. Jest na pewno jest lepszy w wymianach, a także serwis w tym turnieju mu siedzi. Bardzo ważna rzeczą jest tez to ze Tsonga gra u siebie w Paryżu i będzie chciał go wygrać przed swoja publicznością. Zauważyłem także że Isner był trochę zmęczony w dwóch spotkaniach, wiec jeśli dojdzie do 3 setów przewaga jest także po stronie wypoczętego Francuza. Nie pozostaje nic innego jak postawić na Tsonge.

Tsonga @ 1,4 ✅

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 55 ⛔ ???? Mischa Zverev - Malek Jaziri @ 1,9 ⛔
???? Jo-Wilfried Tsonga(+3,5) - Roger Federer @ 2,1 ⛔
???? Jan Hernych - Rajeev Ram @ 1,72 ✅

Ako: 6,92
Stawka: 50j
Ew: 346,2j
Z/S: 50j Jo-Wilfried Tsonga - Roger Federer
I stało się doszło do finału najbardziej oczekiwanego przez publiczność. Oglądałem troszkę mecze Federer - Berdych i cały mecz Tsonga - Isner. Federer grał wczoraj znakomicie. Natomiast Tonga był spięty i się strasznie męczył z Isnerem. Federer miał strasznie wysoką skuteczność zdobywania punktów po 1 serwisie. Wydaje mi się ze dziś takiej nie utrzyma. Tsonga tez bardzo dobrze serwuje. Wczoraj było nie najlepiej przez stres. Grał z zawodnikiem niżej notowanym i miał na sobie ciężar ze musi wejść do finału. Myślę, że dlatego był tak spięty podczas meczu. Dziś gra już kolejny mecz w swojej karierze z Federer. H2H 5-3 na korzyść Federera. Dziś już na pewno nie spoczywa nad nim taka presja, gra z jedna z najlepszych rakiet na świecie i może to przegrać. Myślę ze właśnie przez to dziś Francuz będzie bardziej rozluźniony, co za skutkuje lepszym serwisem i gra niż tą co pokazywał z Amerykaninem. Obaj są w bardzo dobre dyspozycji. Ten mecz będzie tak naprawdę sprawdzianem przed Londynem( którego zawodnika na co stać). Mecz powinien stać na wysokim poziomie. Myślę, że Francuz zwazywszy na to ze gra u siebie i wcale nie jest faworytem, nie ma nic do stracenia i pokryje handik +3,5.
Jo-Wilfried Tsonga(+3,5) @ 2,1 ⛔

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 56 - ciąg fibonacciego p. 1 ✅ ???? Frank Dancevic - Jiri Vesely @ 1,3 ✅
???? Karol Beck - Dominik Meffert @ 1,36 ✅
???? Rik De Voest - Erik Chvojka @ 1,22 ✅
???? Ivan Navarro - Conor Niland @ 1,53 ✅

Ako: 3,3
Stawka: 5j
Ew: 16,6j
Z/S: 11,6j ✅

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 58 - ciąg fibonacciego p. 1 ⛔ ???? Michal Przysiezny - Matthew Ebden @ 1,44 ✅
???? Jerzy Janowicz - Dominic Thiem @ 1,3 ✅
???? Mischa Zverev - Peter Gojowczyk @ 1,57 ⛔

Ako: 2,95
Ew: 14,9j
Z/S: 5j ⛔ Kupon 59 ⛔ ???? Michal Przysiezny - Matthew Ebden @ 1,44 ✅
???? Jerzy Janowicz - Dominic Thiem @ 1,3 ✅
???? Mischa Zverev - Peter Gojowczyk @ 1,57 ⛔

Ako: 2,95
Stawka: 52j
Ew: 153,4j
Z/S: 52j ⛔

Ebden, Zverev, Janowicz @ 2,95

Proponuje zagrać te 3 mecze. Powinny wejść gładko a kurs z triple bardzo fajny.

Najpierw napisze dwa zdania o meczu Przysieznego. Polak jest totalnie bez formy. Ebden to juz solidny grajek wszedl do 100 rankingu natomiast Polak był w 100 ale spadl na pozycje 239. Ebden ostatnio jest w dobrej dyspozycji przegrywal tylko z lepszymi od siebie. Prowadzi także w H2H 1-0 z Polakiem.

Janowicz ostatnio w nie najlepszej dyspozycji. Pora poprawić statystyki i ranking. Gra z chłopaczkiem co dopiero zaczyna stawiać kroki w tenisie. To dla niego wymarzona sytuacja na wygrana. Poza tym Thiem rozegrał ostatnio 7 spotkań w 7 dni wiec powinien być zmęczony.

Kurs na Zvereva to dla mnie największy prezent. Ostatnio jest w bardzo dobrej dyspozycji. Przegrał w Genevie finał dopiero z Jaziri. W rankingu dzielą go 62 pozycje od Polaka. Patrząc kogo pokonywał ostatnio Niemiec, można stwierdzić ze naszego rodaka odprawi z łatwością. Za Niemcem przemawia także nawierzchnia czuje się na niej lepiej.

tomasz_w1986 6

tomasz_w1986

Użytkownik
Jerzy Janowicz - Dominic Thiem @ 1,3
Uważaj na ten mecz. Ja postawiłem 200zł na Thiema. Uważam że będzie to wyrównany mecz, z którego górą będzie właśnie Dominic.

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 60 ✅

???? Nicolas Massu - Andrey Kuznetsov @ 1,66 ✅
???? Gran Canaria(zw) - Lokomotiv Kuban @ 1,35 ✅ Ako: 2,24
Stawka: 150j
Ew: 327,5j
Z/S: 177,5j ✅

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 61 - ciąg fibonacciego p. 2 ⛔ ???? Adrian Mannarino - Jan Hernych @ 1,53 ✅
???? Dustin Brown - Konstantin Kravchuk @ 1,66 ⛔
???? Karol Beck - Amir Weintraub @ 1,28 ✅
???? Igor Andreev - Michael Berrer @ 1,83 ✅

Ako: 6
Ew: 30j
Z/S: 5j ⛔ Kupon 6 2 ⛔
???? Dustin Brown - Konstantin Kravchuk @ 1,66 ⛔
???? Karol Beck - Amir Weintraub @ 1,28 ✅

Ako: 2,14
Stawka: 30j
Ew: 64,2j
Z/S: 30j ⛔
Kravchuk, Beck K

Najpierw o meczu Kravchuk - Brown. Obaj są w rankingu koło siebie. W H2H prowadzi Kravchuk 1-0 ( na hali). Na hali maja podobne statystyki. Za Kravchukiem przemawia według mnie jego forma, jeśli przegrywał mecze to 2-1 i w tie breaku w 3 secie. Brown nie jest w złej formie ale na pewno gorszej niż Kravchuk. Kolejny argument, Brown w Ortisei odpadł w 1 rundzie, a Kravchuk w półfinale ze zwycięzcą turnieju.
Po pierwsze Beck to zawodnik lepszy. O wiele lepiej grający na tej nawierzchni. Jest w lepszej dyspozycji niż swój przeciwnik. Wygrał 6 meczy na 10, natomiast jego rywal 4 na 10. Oglądałem wczoraj Becka i na pewno będzie miał duża przewagę w wymianach. Z takimi przeciwnikami musi wygrywać, jeśli chce się poprawić w ranking. Dla mnie ten typ to pewniak dnia.

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 63 - ciąg fibonacciego p. 3 ⛔ ???? Adrian Mannarino - Horacio Zeballos @ 1,53 ✅
???? Malek Jaziri - Jan Minar@ 1,33 ⛔
???? Benoit Paire - Jerzy Janowicz @ 1,8 ⛔

Ako: 3,66
Stawka: 10j
Ew: 36,6j
Z/S: 10j ⛔ Kupon 64 ⛔ ???? Adrian Mannarino - Horacio Zeballos @ 1,53 ✅
???? Malek Jaziri - Jan Minar@ 1,33 ⛔

Ako: 2,03
Stawka: 60j
Ew: 122j
Z/S: 60j Adrian Mannarino, Jaziri @ 2,03
To dla mnie 2 pewniaki dnia. Mannarino jest wyżej w rankingu. Lubi grać na tej nawierzchni. Ostatnio jest w dobrej formie w w Paryżu odpadł z Federerem w 2 rundzie. W tym turnieju w 1R nie dał żadnych szans Henrychowi. W pierwszej rundzie pokazał, że zależy mu na tym turnieju. Ma dużą szanse go wygrać. Natomiast jego przeciwnik Zeballos męczył się wczoraj z młodym Słowakiem. Wygrał z nim w meczy 2-1. Ostatnio widziałem grę Zeballosa i za dobrze to on się nie prezentuje. Na tej nawierzchni rozegrał mało spotkań, wygrał 9 na 17 Dziś nie ma szans wygrać z młodszym kolegą z Francji.

Jaziri - Minar. Ranking przemawia za Jaziri. Indoors to może nie jego ulubiona nawierzchnia ale w tym roku radzi sobie bardzo dobrze. Obaj są ostatnio w dobrej formie Jaziri 8 wygranych na 10 spotkań, natomiast Minar 9 na 10. Tylko trzeba na to spojrzeć z tej strony, że Minar nie pokonał żadnego dobrego grajka, w przeciwieństwie np do Jaziriego np. Klizan, Zeballos, Darcis, Zverev, Istomin. Nie pozostaje nic innego jak zagrać na Jaziriego.

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 65 - ciąg fibonacciego p. 4 ⛔ ???? Adrian Mannarino - Horacio Zeballos @ 1,53 ✅
???? Malek Jaziri - Jan Minar @ 1,28 ⛔
???? Lukas Lacko - Jan Hajek @ 1,40 ✅
???? Ante Pavic - Michael Berrer(dw 2-0) @ 1,5 ⛔

Ako: 4,1
Stawka: 20j
Ew: 82j Z/S: 20j ⛔

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 66 - ciąg fibonacciego p. 5 ⛔ ???? Adrian Mannarino - Lukas Rosol @ 1,5 ⛔
???? Ricardas Berankis - Sergiy Stakhovsky @ 1,53 ⛔
???? Andreas Haider-Maurer - Nicolas Mahut @ 1,5 ⛔

Ako: 3,44
Ew: 103,2j Z/S: 30j ⛔
Kupon 67 ⛔ ???? Adrian Mannarino - Lukas Rosol @ 1,5 ⛔
???? Ricardas Berankis - Sergiy Stakhovsky @ 1,53 ⛔
???? Andreas Haider-Maurer - Nicolas Mahut @ 1,5 ⛔

Ako: 3,44
Stawka: 60j
Ew: 206,4j Z/S: 60j ⛔

salva 22

salva

Użytkownik
Kupon 70 ???? Rafael Nadal - Roger Federer @ 1,44
???? Michael Berrer - Harri Heliovaara @ 1,36
???? Guido Andreozzi - Rogerio Dutra Silva @ 1,28
???? Eduardo Struvay - Alessandro Giannessi @ 1,44
???? Ruben Ramirez-Hidalgo - Marcel Felder @ 1,44
???? Jo-Wilfried Tsonga - Mardy Fish @ 1,44
???? Marsel Ilhan - Jurgen Zopp @ 1,44
???? Frank Dancevic - Federico Delbonis @ 1,53
???? Martin Klizan - Dustin Brown @ 1,5

Ako: 24,7
Ew: 760j Z/S:

salva 22

salva

Użytkownik
kupon 71
stawka 50j
tsonga, arsenal, gravelines, nancy, zabok, krizevci, bayern munchen(+6,5)

DZISIAJ WIECZOREM PODSUMOWANIE OKOŁO 23

salva 22

salva

Użytkownik
Pora wrócić do typowania. Małem zmiany bez poczatkowego stanu konta.
Kupon 1 ???? Kei Nishikori v Jo-Wilfried Tsonga @ 1,2
???? Andy Murray v Mikhail Kukushkin @ 1,12
???? Ana Ivanovic v Petra Kvitova @ 1,25
???? Sara Errani v Jie Zheng @ 1,44
????Sabine Lisicki v Maria Sharapova @ 1,28

Ako: 2,82
Ew: 84,6j Z/S:

Kupon 2 ???? Kei Nishikori v Jo-Wilfried Tsonga @ 1,2
???? Andy Murray v Mikhail Kukushkin @ 1,12
???? Ana Ivanovic v Petra Kvitova @ 1,25
???? Sara Errani v Jie Zheng @ 1,44