hawkeyesti
Forum VIP
"Kolega" ma jakieś obiekcje bardziej chyba do mojej osoby niż do samych typów, niestety słowa przed meczem nie wspomni co myśli na temat spotkania, cóż można i tak. Z tego co czytam teraz na forach widzę że kontrowersji w tym meczu było sporo, nie wiem na ile to taki typowy płacz kibiców a ile jest w tym prawdy, trzeba poczekać aż pojawi się gdzies skrót z tego spotkania. Kilka ciekawszych wpisów przytaczam, bo pewnie mało komu chce się czegoś o samym spotkaniu szukać. Pierwszy o przebiegu spotkania: rozhodcovia robili chyby na obe strany a urcite nas nezarezali. Mali sme mozno viac cistych golovych sanci, ale aj Martin hrozil a za stavu 2:2 to bolo o jednom gole, ktorý ste dali vy a nie my. I drugi jeszcze dobitniej pokazujący obraz gry: podľa teba je normalne ze platia goly po posunuti brany? a ze ked rozhodca nevidi faul a hrac sa postazuje ze zrazu vyluci ? A na vašej strane by som plakal pretože tak jak vas dnes naší v tretej tretine točili 15 minut. Jeśli faktycznie bramka na 2:3 padła przy ruszonej bramce to może to być co najmniej dziwne, ale tak jak pisałem wcześniej daleki jestem od wysuwania jakichkolwiek wniosków do momentu aż nie zobaczę bramek z meczu. Jednak jakby nie patrzeć w zdecydowanej większości kibice Martina przyznają że mieli trochę szczęścia wygrywając ten mecz. Retoryczne pytanie jakie znalazłem: opýtaj sa aj Martinčanov čo tam boli že pod akým tlakom ste boli v tretej tretine preto si aj vas trener zobral odychovy čas . I na koniec wypowiedź Róbert Pukaloviča po meczu: Očakávali sme búrlivú a fantastickú atmosféru. Boli sme pod tlakom domáceho tímu i divákov. Czasem tak bywa, że zespół który ma przewagę nie jest w stanie wygrać spotkania, ja jednak jutro konsekwentnie zamierzam znów zawierzyć gospodarzom. Hala ma się znowu zapełnić a i gospodarze pewno podrażnieni.