>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Słowacja - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
K 23

kajzer

Użytkownik
Zvolen – Kosice

Typ:2
Kurs:2.10

No i jeszcze jeden typ z hokeja tym razem już nie tak ryzykowny i trochę niższym kursie niż poprzedni ale nadal wysokim bo bukmacherzy płacą aż 2.10. A przechodząc do rzeczy to zmierzą się ze sobą Zvolen i Kosice. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będzie drużyna gości, która pewnie kroczy po pierwsze miejsce po rundzie zasadniczej co jest doskonałą pozycją wyjściową do walki o mistrzostwo. Jak na razie goście są na pierwszym miejscu z dorobkiem 119 punktów i doskonałym bilansem 42 wygranych meczy i zaledwie 9 przegranych ich dzisiejszy rywal natomiast plasuje się na 6 pozycji i jak dotąd uzbierał 75 punktów. Gospodarze nie są ostatnio w najwyższej formie co najlepiej pokazują trzy ostatnie porażki, goście natomiast w trzech ostatnich meczach odnieśli same zwycięstwa. Myślę, że warto postawić na gości ponieważ są oni zdecydowanie najlepszą drużyną w lidze i w dodatku ich forma cały czas utrzymuje się na wysokim poziomie a ich rywale grają nieco w kratkę i ostatnio spisują się dużo słabiej.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Słowacka Extraliga
Spotkanie: Martin - Slovan
Typ: 2 (zwycięstwo w regulaminowym czasie)
Kurs: 2.15
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Slovan to obok HC Kosice główny faworyt do mistrzostwa Słowacji. Jednak w trakcie sezon w stołecznej drużynie doszło do sporych zawirowań kadrowych w rezultacie których klub opuścili znani, uznani, acz również mocno skłóceni Satan, Kulha i Vaic. Jednak teraz z perspektywy czasu widać, że owe ruchy były niezwykle potrzebne, gdyż Slovan skonsolidował się i zaczął po kolejnych zwycięstwach piąć się w górę ligowej tabeli. Obecna seria 9 wygranych spośród 10 ostatnich spotkań zdaje się tylko potwierdzać, jaki potencjał drzemie w stołecznej drużynie. Na drugim biegunie znajduje się dzisiejszy rywal Slovana Martin. Drużyna już od dłuższego czasu boryka się z problemami finansowymi. Po niezłym jeszcze starcie sezonu obecna forma gospodarzy pozostawia wiele do życzenia (9 porażek w 10 ostatnich starciach, a czarę goryczy przelała porażka z juniorami z Team Slovakia U20). Mając powyższe na uwadze naturalnym typem wydaje się zwycięstwo gości, tym bardziej że kurs oferowany na takie rozstrzygnięcie jest co najmniej satysfakcjonujący.

warzyn 187,8K

warzyn

Użytkownik
POPRAD SKALICA
KRÓTKO
1. Rozpadła się zupełnie ofensywna formacja Skalicy jak piszą słowackie żródła &quot;Zaobísť sa pritom musia bez odchádzajúceho Miroslava Zálešáka i zraneného Reného Školiaka. Najúdernejšia elitná formácia sa teda rozpadla ako domček z kariet.&quot; Stracili najważniejsze 2 postacie czołowej formacji.
2. Poprad jeszcze wzmacnia siły przed play -off ostatnio kilka znaczących transferów
3. H2H 13-1-5, bilans spotkań na własnym lodzie w tym sezonie 4 win Poprad bramki 35-8
4. Przed Skalicą 4 spotkania z drużynami z czołowej 4 i praktycznie zero szans na play off
typ Poprad -1.5
pinnacle sport 2.02 i spada
⛔

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Słowacja U20 - HC Kosice ✅
Typ: Więcej niż 5,5 bramek (czas regulaminowy); @1,45
Bwin

Drużyna Orange20 wczoraj niespodziewanie pokonała Slovan 5:3. Myślę, że słowaccy juniorzy tak się podjarają tym zwycięstwem, że dziś u nich mobilizacja może być nieco mniejsza. Drużyna Koszyc powinna to wykorzystać i zaaplikować młodziakom dużo goli. Koszyce to jak na razie zdecydowanie najlepsza drużyna tego sezonu. Mają imponujący bilans bramkowy 187:94. Powinni nastrzelać dziś dużo goli. Orange20 także mogą pokusić się o jakąś brameczkę, może dwie, zatem over 5,5 w tym spotkaniu wielce prawdopodobny. Myślę, że to będzie bramkostrzelne widowisko.

K 158

kamil077

Użytkownik
Ja się podpisuję pod tym co wyżej napisał kolega, tyle tylko, że wybieram opcję hc -2,5 @1,60. Wczoraj niespodziewane zwycięstwo młodzieży nad Slovanem. Myślę, że dziś Koszyce się przejadą po chłopakach i pokażą im miejsce w szeregu.
Koszyce -2,5 @1,60✅ 8-0 ✅

K 23

kajzer

Użytkownik
Nitra – Kosice

Kurs:1.64

Po długim sezonie zasadniczym w końcu przychodzą najważniejsze mecze czyli play-offy. Jak na razie jest to pierwsza faza playoffow więc nie ma aż tak wielkich emocji bo z reguły faworyci bez większych problemów wygrywają swoje mecze i podobnie było w dwóch pierwszych meczach drużyny Nitra i Kosice, zostały one wygrane przez zdecydowanie najlepszą ekipę po rundzie zasadniczej a mianowicie Koscie, które z 137 punktami na koncie zdecydowanie wygrały rundę zasadniczą wyprzedzając drugą ekipę o aż 26 punktów. W nagrodę za tak dobre wyniki grają oni z dość słabą drużyną, którą jest Nitra, która zakończyła fazę zasadniczą na 8 pozycji z 77 punktami na koncie. Nic więc dziwnego, że zdecydowanym faworytem będą goście, którzy jak najszybciej będę chcieli zakończyć ten nierówny pojedynek, najlepiej nie przegrywając żadnego meczu. Myślę, że warto postawić na to spotkanie bo moim zdaniem Kosice to zdecydowanie najlepsza ekipa, która jest moim faworytem do zdobycia mistrzostwa kraju.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Oj cicho w temacie, straszne :p dla nie których zespołów walka w play off o najwyższe cele za chwilę się skończy. Koszyce już dziś powinny odprawić Nitrę, co do tego nie ma wątpliwości. 60 pkt różnicy w tabeli po sezonie zasadniczym, szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy ostatni raz jakiś zespół miał tak fantastyczną pierwszą część zespołu. Najciekawiej w parze Poprad - Skalica, tutaj wydaje mi się że rywalizacja zakończy się dopiero na 7 spotkaniu. Poprad zebrał bardzo fajny skład na ten sezon, Kroták, Spilar, Kmiť, Klouda, Škovira, Kopecký, Lundberg, Lapšanský, Melicherčík na prawdę to wygląda solidnie. Finał? jak najbardziej realny. Równie ciekawie jest w parze Bystrzyca - Zvolen, nie dość że starcie derbowe to kibice przeżywają fantastyczne emocje. Zvolen po pierwszych dwóch spotkaniach miał wszystko na kiju, 2 spotkania na własnej tafli, mógł wszystko zakończyć w 4 spotkaniach a tymczasem mamy remis i perspektywa 7 spotkania w Bystrzycy. W Bratysławie nudy, wszystko powinno się zakończyć w najbliższym spotkaniu. Slovan to ekipa, która może trochę namieszać, choć nie jest to zespół na mistrza. ogólnie obserwuję co dzieje się w dziale hokeja i niestety momentami to kuleje, cóż, od nowego sezonu trzeba będzie się zabrać solidnie do pracy ;)

K 23

kajzer

Użytkownik
Kosice – Trencin

Typ:1
Kurs:1.40

Swoje typy w tym tygodniu postanowiłem zacząć od bardzo pewnego meczu a co za tym idzie nieco niższego kursu ale coś za coś. Sezon w hokeja w większości ligach powoli dobiega końca nie inaczej jest w słowackiej lidze w hokeja tu mamy już mecze półfinałowe. Mnie zainteresowała para półfinałowa Kosic i Trencin, już za dwie godzinki zostanie rozegrany drugi mecz obydwu drużyn oczywiście jak doskonale widać zdecydowanym faworytem jest ekipa gospodarzy, która w pierwszym meczu tych dwóch drużyn nie dała żadnych szans rywalom miażdżąc ich aż 9:1. Myślę, że drugi mecz będzie miał bardzo podobny przebieg ponieważ Kosice to zdecydowany faworyt do zdobycia mistrzowskiego tytułu, ale nic dziwnego, że tak jest ponieważ mieli oni rewelacyjny sezon zasadniczy. Zaś dla gości już samym sukcesem jest dojście do półfinału, gdzie raczej nie mają większych szans. Myślę, że warto postawić na ten mecz ponieważ jedna drużyna zdecydowanie przewyższa drugą w dodatku faworyci zagrają przed właśną publicznością.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Kosice - Poprad
typ 1 (-1.5) 3-0
kurs 1.76 betsson

Drugie spotkanie finalu slowackiej Extraligii. Wczoraj Kosice wygraly zgodnie z przewidowaniami 3-1. W typach dnia dawalem typ identyczny jak dzisiaj. Troche powtarzajac to co napisalem wczoraj : Kosice u siebie graja niesamowicie, w polfinale rozgromili dwukrotnie trencin 5-1 i 9-0. Wczoraj takze ich zwyciestwo nie bylo zagrozone, oczywiscie przeciwnik troche z wyzszej półki, ale poradzili sobie dosyc spokojnie. Dzisiaj mysle, ze bedzie powtorka z rozrywki bo kolejne dwa spotkania graja na wyjezdzie i o zwyciestwa bedzie duzo trudniej. Do tego Kosice maja z Popradem ostatnio bardzo dobry bilans na wlasnym lodzie, wczoraj wygrali 5-te z 6. spotkan ostatnio rozegranych.

Do tego Trencin mial krotszy czas pomiedzy polfinalem i finalem, stoczyli ciezka batalie z Bystrica co wg. mnie moze rzutowac na poczatkowe spotkania rywalizacji tych zespolow. Dlatego byloby dla mnie duzym zaskonczeniem jesli Kosice znow nie odniosa pewnego zwyciestwa.

K 23

kajzer

Użytkownik
Poprad – Kosice

Kurs:2.15

I kolejny typ z hokeja tym razem wybrałem ligę słowacką gdzie również rozgrywane są mecze finałowe z tym, że jest to już trzeci mecz pomiędzy Poprad – Kosice. Oczywiście zdecydowanym faworytem do zdobycia mistrzowskiego tytułu jest podobnie jak przed rokiem zespół Kosice, który gra zdecydowanie najlepiej przez cały sezon i w wielkim finale zgodnie z planem prowadzi już dwa do zera, co raczej nikogo nie dziwi. Kosice w sezonie zasadniczym nie dali żadnych szans rywalą pewnie wygrywając większość meczy 48 spotkań na 57 zakończyło się ich zwycięstwem zaś ich dzisiejsi rywale mając o 10 wygranych mniej zajęli drugie miejsce. Kosice grają w dodatku rewelacyjnie w meczach wyjazdowych co najlepiej pokazuje statystyka 25 wygranych na 29 rozegranych spotkań. Dzisiejsi goście są po prostu tak dobrą drużyną, że nie ma dla nich większej różnicy czy grają przed własną publicznością czy na wyjeździe dlatego myślę, że również i to spotkanie wygrają dzięki czemu wyjdą na prowadzenie trzy do zera w całym finale i będą już naprawdę bliscy kolejnego mistrzostwa.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Poprad vs Kosice
Typ: 2 (-1.5 AH)
Kurs: 3.00
Stan rywalizacji 2-1 dla Koszyc. Dzisiejsze czwarte spotkanie może być niezwykle istotne dla losów serii, gdyż potencjalna wygrana gości da im prowadzenie 3-1, zaś piąty mecz odbędzie się na lodowisku mistrza Słowacji w Koszycach. Jest to o tyle prawdopodobne, gdyż przyjezdni są w naprawdę dobrej formie. Zalesak, Dravecky, Gron, czy też Miklik są niezwykle skuteczni i nic tylko patrzeć, jak poprowadzą przyjezdnych do zwycięstwa. Co więcej jest to o tyle prawdopodobne, że Koszyce bardzo dobrze radzą sobie na wyjazdach (wygrali 19 z 29 spotkań w sezonie zasadniczym). inna sprawa, że Zimny Stadion w Popradzie uchodzi za jeden za najmniej gościnnych aren hokejowych w Słowacji. Gospodarze wygrali tam 18 z 28 spotkań. Jednakże z drugiej strony należy zauważyć, że Koszyce całkiem dobrze radzą sobie w potyczkach w Popradzie. W sezonie zasadniczym wszystkie trzy mecze skończyły się ich zwycięstwami po dogrywkach. Dzisiaj nieco przewrotnie liczę na efektowną i wysoką wygraną przyjezdnych. Jeśli uda im się jako pierwszym strzelić jedną, dwie bramki wcale nie wykluczam pogromu. Inna sprawa, że kursy na takie rozstrzygnięcie są wprost doskonałe.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Wazna role odegra dzis psychika. Poprad w poprzednim meczu zagral bardzo madrze i konsekwentnie, przez co zdominowal rywala. Wynik moze tego nie odzwierciedla ale Poprad w pelni zasluzyl na wygrana. W miescie pelna mobilizacja ale nie ma sie co dziwic. Slyszalem nawet ze policjanci wreczali biale koszulki i kartki z napisalem GOL. Jest cisnienie ale pozytywne na dobry wynik. Piszesz ze teren lezy Koszycom. Ja w to watpie. Kazde spotkanie bylo zaciete, piekielnie trudne, a Koszyce wygrywaly minimalnie. A to sie kiedys moze odwrocic. A Poprad? chyba zapominasz ze i w Koszycach wygral. Poprad nie jest zespolem ktory lubi kontrolowac gre, oni czekaja spokojnie na swoje momenty i punktuja rywala. Tak jak chociazby w tym meczu: http://sport.huste.tv/hokej/highlight/29-10-10-h-hc-kosice-hk-poprad.html Poprad nie jest bez szans w tej rywalizacji, a ewentualne mistrzostwo nie powinno nikogo zdziwic i nie pisze tego jako kibic Popradu. Sezon zasadniczy to jedno, play off drugie.
Poprad - Koszyce ML1 2,10 ⛔ 1:6
Poprad wygra roznica dokladnie 1 gola 6,00 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom