Myjava - Slovan Bratislava
typ 2 DNB
kurs 1.60 betsson
26.10.2013 - 18:00
Przeglądając dzisiejszą ofertę piłkarską wpadło mi w oko to spotkanie. Mecz na szczycie Corgon Liga, Myjava to obecnie druga drużyna rozgrywek, tracąca do gości dzisiejszego spotkania 5 pkt. Gospodarze na własnym terenie spisują się przyzwoicie, w 7 spotkaniach 14 pkt, 4 zw, 2 rem i 1 porażka. Goście na wyjazdach także nie próżnują : 15 pkt, 5 zw i 2 porażki. Jednak to co mnie najbardziej przekonuje do tego typu to dość zaskakująścy wynik w ostatniej kolejce gdzie ligowy potentat jakim jest Slovan na własnym terenie przegrał z zespołem Trencin aż 0-3. Przekonuje ponieważ Slovan po takim spotkaniu nie ma prawa przegrać kolejnego spotkania, zresztą do tej pory nie zdażyło się aby goście dzisiejszego spotkania przegrali 2 mecze z rzędu i z dużą pewnością taki wynik nie zostanie dzisiaj powtórzony.
Slovan już w tym sezonie grał z z espołem Myjava i pokonał ich na własnym terenie aż 5-0. W poprzednim sezonie Slovan wygrał na boisku Myjava 1-2. W środku tygodnia Slovan wygral mecz pucharowy z Zilina 3-1 na wyjeździe, umiejętności strzelania bramek goście nie zatracili i myśle, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że potwierdzą to dzisiaj.
bieda i szczęśliwe 2-2