>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Słowacja 2009/2010

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Senica - Tatran Presov
Tatran Presov w pierwszym meczu konsekwentnie grał w obronie nastawiając się na grę z kontrataku. To przyniosło oczekiwane efekty i dosyć niespodziewanie wygrał 1:0 na wyjezdzie z Petrzalką. Senica na starcie przegrała 0-3 z najmocniejszym w lidze Slovanem. Tatran znow raczej przyjmie podobną taktykę, co moim zdaniem zaowocuje wynikiem underowym, ponieważ Senica nie ma na tyle mocnej ofensywy aby strzelić kilka bramek drużynie gości. Ciekawostka-&gt; piłkarzem Tatrana Presov jest Marek Penksa.
Mój typ: under 2,5 - 1,65 w Tobet (5/10) ⛔ @ 3:2...

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Słówko do meczu Senicy z Tatranem... to były kapitalne zawody w wykonaniu gospodarzy! na prawdę ten zespół zagrał świetny mecz, organizacja gry, dopracowane stałe fragmenty gry, zaangażowanie zawodników jakiego dawno nie widziałem, Wisła mogła by się uczyć od nich jak się walczy! To co zagrał Lukáš Tesak, poezja... chociaż w tym meczu należy wyróżnić kilku graczy jak choćby Vrťo, Slemy, Pavloviča, Hudec ładnie to poukładał. Widziałem skrót z meczu z Slovanem i ich gra też nie wyglądała źle, nastawili się na konkretną defensywę i kontry, nie wiele brakowało a do przerwy dociągli by bezbramkowy remis a wtedy szansa na 1 pkt była by ogromna... niestety w tym meczu nawet słupki pomagały Slovanowi... ale po tych 2 meczach powiem szczerze widzę potencjał w tym zespole i jeszcze nie raz zaskoczą ;)

A 0

amsterdam018

Użytkownik
19:30 Super Liga , Słowacja
Nitra
vs.
Ružomberok
1x2
1
1.90/Unibet
2:0✅

Mecz słowackiej Super Ligi pomiędzy nitra a Ruzomberok . W meczach bezpośrednich na 5 ostatnich meczy wszystkie wygrali gospodarze z bilansem 8-1! . Nitra gra bardzo dobrze u siebie (07/08 13-2-2 24-7, 08/09 8-3-6 24-22 ) Natomiast Goście na wyjazdach graja przeciętnie na wyjazdach (07/08 4-6-6 , 08/09 3-5-8) . Gospodarze maja dobry start sezonu ( po 3 kol. 1 miejsce ) a biorą ze Nitra na patent na Ruzomberok to stawiam wygranie gospodarzy .

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kompletnie się z tobą nie zgodzę i osobiście typuje tutaj x2 po kursie 1,85 oraz 2 po kursie 4,05 w bukmacherze Bwin, Ruzomberok kiedyś musi znów się obudzić i zacząć grać i uważam że dziś się to stanie z Nitrą.

MFK Dolny Kubin - Rimavska Sobota ----&gt; 2 @@ 2,90 Bwin ⛔
Bardzo zaciekawiło mnie to spotkanie goście lider rozgrywek komplet punktów podejmie drugą drużynę od końca ligi , Dolny Kubin który ma zaledwie 3 pkt. , Goście zdecydowany faworyt jednak względem bukmacherów to gospodarze są wyżej oceniani i to moim zdaniem błędnie ponieważ u gospodarzy nie dostrzegłem żadnego aspektu dla którego by mieli wygrać nawet atuta własnego boiska według mnie jest zbędny dlatego typuje zwycięstwo gości którzy wedłgu mnie zostaną liderem rozgrywek.

mesdved 27

mesdved

Użytkownik
Spotkanie: Dubnica - Nitra
Typ: 2
Kurs: 2.50
bukmacher: bet365

Takiego spotkania nie dalo sie nie obstawic, Dubnica ostatnia druzyna w rozgrywkach 1 ligi słowackiej rozegra spotkanie na własnym boisku z liderem Nitra. Analizujac to spotkanie najbardziej zwrocil moja uwage fakt, iz Nitra w poprzednim sezonie ledwo uratowala swoje miejsce w 1 lidze, zajmujac przedostatnia lokate, natomiast w obecnych rozgrywkach po 6 kolejkach nie przegralo zadnego spotkania remisuja jedynie z o wiele bardziej renomowanymi zespolami z Ziliny oraz Petrzalki. Nie wiem jak to sie stalo, ze Nitra gra teraz o niebo lepiej od swoich rywali z Dubnicy, zazwyczaj poziom obydwu zespolow byl zblizony natomiast teraz Nitra walczy o zwyciestwo w obecnych rozgrywkach a Dubnica o utrzymanie w rozgrywkach (mimo iz rok w roku zajmowali pozycje w okolicach srodka tabeli). Przekonal mnie to wybrania tego spotkania i pewnego postawienia na 2.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Troche ciezko mi sie z tym zgodzic bowiem Nitra od powrotu do Corgon Ligi byla zazwyczaj w czolowce a poprzedni sezon to byl wypadek przy pracy podobnie cos jak 8 miejsce Wisly nie dawno. Nie zapomnij ze oni w sezonie 2007/08 zajeli 3 miejsce w lidze wiec dla mnie jest to powrot na wlasciwe tory w sumie dobrego zespolu.

ja natomiast polecam typ na SK Slovan Bratislava ktory zmierzy sie na wyjezdzie z FC Tatran Presov. O skladach nie ma co pisac bo Slovan ma nawet rezerwy silniejsze od Tatrana, po za tym mysle ze na pewno wystawia najmocniejszy sklad, odpadli z LM po spotkaniach z Olimpiacosem (0:2 i 0:2) i teraz z LE po meczu z Ajaxem bo nikt przy zdrowych zmyslach chyba nie wierzy ze Slovan odrobi az 5 bramek w meczu z Amsterdamu. Tak wiec Slovanowi zostaje juz tylko walka o tytul, w swietnej formie jest Masaryk ktory w 5 meczach strzelil 5 bramek i Halenar ktory a 3 bramki na koncie. W obronie troche miesza Portugalczyk Bruno Simao ktory jest momentami nie pewny i troche nerwowy ale to wlasciwie jedyne slabe ogniwo w zespole. Kurs wysoki wiec mozna zaryzykowac.

FC Tatran Presov - SK Slovan Bratislava 2 2,10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom