>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

rzuty rożne warto grac, na co patrzeć? początkujący

D 27

doggi123

Użytkownik
dla mnie granie over/under na rzuty rozne to zwykla loteria. w piatek ogladalem mecz st.leiege - anderlecht gdzie z jednego rzutu roznego zrobily sie 3 pod rzad. w takich betach to moze sie stac wszystko, pasc 20 albo 4 cornery przez caly mecz.

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Nie jest to aż tak wielka loteria jak się może wydawać , jednak wymaga wiele wysiłku i czasu na analize chociaż by stylu jak grają konkretne drużyny.Granie na czuja bo nam sie tak wydaje ze ofensywna liga to nie tędy droga.Kolega który założył temat chyba bardziej traktuje to jako zabawę , jeśli ktoś chce poważnie podejść do sprawy to niestety wiele czasu musi poświęcić.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Zależy od spotkania / ligi .
Najczęściej overkowom ligą jest zapewne Hiszpania do tego dorzucić Anglię , Portugalia i czasami Polska kartoflanka .
Na under Niemiecka , Francuska . Włoska lotto
Analizujesz poprzednie spotkania rzuty rożne wyjazd/dom oraz ostatnie spotkania rozegrane .
Najlepiej grać takie zdarzenia w singlu na live oczywiście przy oglądaniu spotkania .
Przy końcowych kolejkach można grać spokojnie na overki w w/w ligach u zespołów które walczą o utrzymanie w ligach .
Rożne nie są lotto tylko trzeba umieć obstawiać ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
majorcom 0

majorcom

Użytkownik

To moje ostatnie zyski i straty, jak widać trochę szczęścia i większość wygranych :p parę groszy,
nie traktuję to jako zabawę po prostu nie mam całych dni na siedzenie i analizowanie, nie jestem bogaczem żeby o tako dla hobby grac.
Dzięki za pomoc tym którzy piszą na jakie spotkania warto grac. ;)

P 10

petepistol

Użytkownik
Zależy od spotkania / ligi .
Najczęściej overkowom ligą jest zapewne Hiszpania do tego dorzucić Anglię , Portugalia i czasami Polska kartoflanka .
Na under Niemiecka , Francuska . Włoska lotto

Analizujesz poprzednie spotkania rzuty rożne wyjazd/dom oraz ostatnie spotkania rozegrane .
Najlepiej grać takie zdarzenia w singlu na live oczywiście przy oglądaniu spotkania .
Przy końcowych kolejkach można grać spokojnie na overki w w/w ligach u zespołów które walczą o utrzymanie w ligach .
Rożne nie są lotto tylko trzeba umieć obstawiać ????
ano w polskiej kartoflance też czasem można znaleźć jakiś &quot;diament&quot; ;) Lechia-Zagłębie w poniedziałek. mecz dwóch słabszych drużyn, ale tutaj nie ma to nic do znaczenia. oba zespoły grają albo starają się grać otwartą piłkę, atakują skrzydłami i robi się &quot;letki&quot; over właściwie w ciągu jednej połowy.

cock 756

cock

Użytkownik
Moim zdaniem nie warto grać wynalazków, bo zmniejszają czytelność zakładów, zwiększają możliwości nieuczciwych rozliczeń. U/o, handicapy, FO i ML w zupełności wystarczą, no i te same zakłady na wynik do przerwy. Wynik idzie w Świat, a nie suma rożnych! I to podlega najlepszej kontroli gracza, a staty po meczu z Gruzji ile było rożnych można sobie wsadzić.
Obstawiałbyś ile razy splunie na pole karne Boruc w meczu? Albo sumę wszystkich splunięć zawodników? Potem autów, wolnych itd...
Czemu to ma służyć? O to nikt nie gra, gra o wynik... A taka oferta jest tylko dla hazardzisty, bo nic bardziej pewnego tu nie ma niż strzał adrenaliny i modłach do kamerzysty by pokazywał właśnie tego gracza... Albo te fragmenty boiska.

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
jak widac w tym temacie kilka osób w to gra więc są zyski a nie straty, tak myślę :p i to juz zalezy od Ciebie czy postawisz na mecz z gruzji czy z Hiszpanii, na razie ostatnie dni są równe 50% wygranych, bo za wiele chciałem obstawic, lepiej obstawic 2 meczy na dzien niz kilka i połowe stracic.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
od siebie powiem że warto grać cornery . mój sposób na cornery jest bardzo prosty.
gram zwykle w przerwie spotkania i gram zakłady : kto pierwszy zdobędzie X rzutów rożnych - gram na obie drużyny jeśli kursy na każdą z drużyn wynoszą &gt; 6
Np. załóżmy że do przerwy obie ekipy zdobyły po 2 rzuty rożne i kursy na to że drużyna A pierwsza zdobędzie 7 cornerów wynosi 6 a na drużynę B kurs 11. Gram za 2j na A i za 1j na drużynę B.
Inny sposób to granie na cornery 5-6 min przed końcem spotkania. wyszukuję spotkania w których druzyny maja taka sama liczbe cornerów lub +- 1 .
Np. 5 min. przed koncem druzyna A ma 5 cornerów i druzyna B tez ma 5 cornerów . gram wtedy race to 7 corners na obie ekipy - przy odpowiednio wysokich kursach.
Nie zapominajmy najważniejszy jest odpowiedni dobór spotkań.
@Cock
Widzę ze jeszcze dużo wody upłynie zanim dojdziesz do tego że prawdziwe pieniadze leżą w &quot;egzotykach&quot;. ???? bez napinki .

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
oki tamty wątek nie wazny, jakos pomału dochodzę do rozumu, mam inne pytanko w Pucharach narodowych zwłaszcza pół finały i finały zazwyczaj jest ponad 11 roznych? w kazdym kraju puchar?

cock 756

cock

Użytkownik
od siebie powiem że warto grać cornery . mój sposób na cornery jest bardzo prosty.
gram zwykle w przerwie spotkania i gram zakłady : kto pierwszy zdobędzie X rzutów rożnych - gram na obie drużyny jeśli kursy na każdą z drużyn wynoszą &gt; 6

Np. załóżmy że do przerwy obie ekipy zdobyły po 2 rzuty rożne i kursy na to że drużyna A pierwsza zdobędzie 7 cornerów wynosi 6 a na drużynę B kurs 11. Gram za 2j na A i za 1j na drużynę B.
Inny sposób to granie na cornery 5-6 min przed końcem spotkania. wyszukuję spotkania w których druzyny maja taka sama liczbe cornerów lub +- 1 .
Np. 5 min. przed koncem druzyna A ma 5 cornerów i druzyna B tez ma 5 cornerów . gram wtedy race to 7 corners na obie ekipy - przy odpowiednio wysokich kursach.

Nie zapominajmy najważniejszy jest odpowiedni dobór spotkań.

@Cock

Widzę ze jeszcze dużo wody upłynie zanim dojdziesz do tego że prawdziwe pieniadze leżą w &quot;egzotykach&quot;. ???? bez napinki .
???? Świadomie czy nie, polegasz na arbitrażu in play. &quot;Prawdziwe pieniądze&quot;... I u jednego buka tak grasz? Faktycznie, mało wody upłynęło, skoro tolerują to bez przydzielenia Ci limitu.

Ale najlepszy jest &quot;odpowiedni dobór spotkań&quot;. ;)

Z życzeniami dalszych sukcesów w grze, pozdro.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Próbowałem grać kiedyś rogi, wydawało się, że granie drużyn dla których to bardzo ważny mecz (np. spadkowicz i walczący o puchary) over powinien wchodzić, nie zawsze. Ostatecznie myślę, że rogi można grać tylko live, wczoraj był fajny przykład meczu Milan - Genoa, bardzo długo bez rogali (chyba do 35 minuty), po czym ostatecznie było ich około 10. To własnie w takich momentach warto grać jakiś skromy over dobrze płacony.
Ta sama zasada tyczy się goli, jesli w meczu live na poczatku mamy dużo goli warto grać jakiś UNDER, bo mecze nie często kończą się powyżej 5 bramek.
Ale na live trzeba mieć niezakłócony czas...

Do góry Bottom