>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

rzuty rożne warto grac, na co patrzeć? początkujący

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
Witam, wygrałem parę zakładów i parę przegrałem w rzutach rożnych, ktoś w to gra, może pomóc mi ? na co u drużyn patrzeć żeby przewidzieć mniej więcej ile będzie rzutów rożnych? 2 silne drużyny lub silna z słabszą gdzie może być dużo około 10 rożnych, a gdzie mniej?

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
To zależy , wbrew pozorom granie na rogi wcale nie jest czymś szalonym. Ogólnie najlepiej grać live gdy linia zacznie się zaniżać , z rogami jest tak że przez pierwsze 15 min może nie być żadnego a do przerwy 7-8, lub odwrotnie.Dobre opcje to:
-puchary krajowe gdy gdy gra bardzo mocna z bardzo słabą druzyną
-puchary w fazie po(rewanże) lub ostatnie 1-2 kolejki w grupie gdzie jedna z ekip &quot;musi&quot; wygrać, rożnie z tym bywa ale muszą grać ofensywnie więc szansa na rogi duża
-mecze gdzie drużyna lub dwie preferują grę skrzydłami + wrzuta
Raczej nie warto się sugerować tym że liga jest underowa bądź overowa.

Otrzymane punkty reputacji: +5
majorcom 0

majorcom

Użytkownik
aha, czyli taktyka drużyny i najlepiej silna z słabszą, wczoraj bayern z Marsylią grał i też całkiem sporo było rzutów rożnych około 10, a barca z Milanem chyba tylko 5

P 10

petepistol

Użytkownik
ja gram rogi od wielu lat. swego czasu także na live pogrywałem. obecnie najczęściej gram over 9.5 ( linia dość niska i czasem do zrobienia w jedną połowę ) i rzuty rożne drużyny. w szczególności gram na drużyny przyjezdne, tak jak wczoraj Milan. za 2.5 rożnego płacili 1.75. jak dla mnie to promocja, bo linia była bardzo niska. a taki meczów można zawsze kilka znaleźć w weekend.
czasami można też zaryzykować liczbę rogów w pierwszej połowie, gdy wiemy, że drużyna gospodarzy rzuci się do ataku. jest to dość ryzykowne bo te lepsze drużyny mogą szybko strzelić gola i gra siada, ale czasem taki typ na załóżmy 4.5 rożnych w pierwszej połowie wchodzi w kilka pierwszych minut.
co do wyboru meczów to najlepsza jest angielska i czasem niemiecka. ewentualnie rewanżowe mecze w fazie pucharowej LM lub LE.

M 10

madridista2010

Użytkownik
Jak gra barca to nie ma sensu stawiać na rzuty rożne bo mają ich nie dużo. Ja ostatnio stawiałem na rewanże LM 1/16.. i trochę ugrałem. Jak wiesz, że druyżna przegrała pierwszy mecz, a jest lepsza od rywala to w następnym meczu można się spodziewać sporo rzutów rożnych ;)
Pozdro

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
aha, ja to patrze na ataki jak w pieszych minutach lub pierwszej połowie druzyna czesto atakowała lub obie atakują dużo i jest juz kilka 4-5 rożnych to mozna obstawiać ze bedzie ich około 10 rożnych ogólnie, i gram od drugiej połowy bo wiem na czym stoję, więc najlepiej grac w pucharach i ja zawsze live gram, dzisiaj jest puchar chorwacji Din. Zagreb - NK Zagreb tu może będzie dużo rożnych około 10-12 ale poczekam na pierwszą połowę.

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
przydałby się program oparty na statystyk agresywnosci druzyn i taktyk na dany mecz gra skrzydłami itp. do analizy rzutów rożnych czy będzie dużo czy mało :p

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Żeby obstawiać rożne musisz się znać na danej drużynie, a najlepiej obu ekipach. Wtedy wiesz jaką taktyką gra drużyna.
Podam Ci przykład na dzisiaj: Apoel - Real, Apoel under 2,5 kartki @ 1,61 bet365
Real lubi się utrzymywać przy piłce na własnym stadionie. Można się spodziewać, że Apoel będzie się więcej bronił niż atakował, co jest następstwem tego, że Real będzie przy piłce często na połowie Apoelu, lub w środkowej części boiska.
Następny współczynnik jaki biorę pod uwagę to boczni obrońcy. Wezmę tutaj na taśmę Marcelo. Nawet jeśli w Apoelu dzisiaj na prawej flance zagra bardzo szybki piłkarz, to warto zauważyć, że Marcelo też jest szybki i co ważne zwrotny. Wolni obrońcy często wykonują wślizg w ostatniej chwili lub blokują piłkę, Marcelo jest na tyle zwinny, że powinien sobie poradzić z obrońcą przy linii i piłka znajdzie się na aucie.
Spójrz również na środkowych obrońców. Wielu piłkarzy (nawet tych z najwyższej półki) nie bawi się i gdy jest zagrożenie wybija piłkę nawet na rożny, a inni opanowani, przyjmują i nie walą na oślep.
Ale rożne to też czasami czysta loteria. Zdarzą się 2,3 niewielkie błędy i po zakładzie.
Często z jednego rożnego robią się 3.

Moim zdaniem jednak, aby to obstawiać trzeba znać obie drużyny i nie kierować się kursami bukmacherów. Najświeższy przykład to wczorajszy mecz Barca - Milan, gdzie mimo wielkiego faworyzowania Katalończyków to jednak Rossoneri mieli więcej rożnych. Trzeba znać styl gry, ale to też często loteria, powodzenia ;)

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
za wiele pucharów nie było w ostatnich dniach to grałem w ligach na rzuty, i przegrałem :p. musi byc jakiś lepszy sposób żeby wiekszosc meczy zaliczyc byc na plusie, może rzuty rożne 1 połowa, ponad 4 ?? patrze ze połowa meczy w buku, to w pierwszej połowie zazwyczaj jest ich wiecej rzutów, niż w drugiej, tylko teraz pytanie jakie mecze i ligi wybierac, gdzie może byc duzo rzutów w pierwszej połowie gdy piłkarze jeszcze nie są zmęczeni, Puchary, i liga niemiecka i angielska? faworyt u siebie czy na wyjeździe? może ktoś jeszcze coś doradzi, bo ciezko jest sprawdzic taktykę drużyny na mecz jak się nie ma wiele czasu, szukanie po googlach.
patrze że Fc kopenhaga - Brondby 25 minut i juz ma kopenhaga 7 rożnych, i jest faworytem, wiec w tym kierunku trzeba patrzec

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
AV CORN FOR - średnia ilość rożnych wywalczonych przez tę drużynę.
AV CORN AG - -------------{}-------------------------- przeciwników
oki, wielkie dzięki, a jeszcze przy okazji chciałbym wiedziec co to znaczy tam BTS i OVERS w procentach?

P 10

petepistol

Użytkownik
za wiele pucharów nie było w ostatnich dniach to grałem w ligach na rzuty, i przegrałem :p. musi byc jakiś lepszy sposób żeby wiekszosc meczy zaliczyc byc na plusie, może rzuty rożne 1 połowa, ponad 4 ?? patrze ze połowa meczy w buku, to w pierwszej połowie zazwyczaj jest ich wiecej rzutów, niż w drugiej, tylko teraz pytanie jakie mecze i ligi wybierac, gdzie może byc duzo rzutów w pierwszej połowie gdy piłkarze jeszcze nie są zmęczeni, Puchary, i liga niemiecka i angielska? faworyt u siebie czy na wyjeździe? może ktoś jeszcze coś doradzi, bo ciezko jest sprawdzic taktykę drużyny na mecz jak się nie ma wiele czasu, szukanie po googlach.
patrze że Fc kopenhaga - Brondby 25 minut i juz ma kopenhaga 7 rożnych, i jest faworytem, wiec w tym kierunku trzeba patrzec
ponad 4 rzuty w pierwszej połowie to dobry pomysł-tak jak wcześniej pisałem. ogólnie rzecz biorąc wg mnie każdy mecz niezależenie od ligi ( no może oprócz francuskiej, którą z reguły nie stawiam na żaden sposób ) może wpaść na 9.5 rożnego. jest to wystarczająco mało, a kursy są przyzwoite

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
oki, wielkie dzięki, a jeszcze przy okazji chciałbym wiedziec co to znaczy tam BTS i OVERS w procentach?
bts - w ilu procentach meczów tej drużyny obie drużyny strzeliły bramkę.
overs - -----------------{}-------------- padło powyżej 2,5 gola

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
dzięki radekkk14. będę próbował obstawiac na pierwszą połowę powyzej 4 roznych jak bedzie grał faworyt z słabszym, dobrze bedzie jak 80% spotkan bedzie mi wchodziło po 5zł na początek obstawic :p

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
ktoś może jeszcze zna jakąś stronkę z aktualnymi statystykami rzutów rożnych, bo w tej co znalazłem na forum w linkach to tylko 2-3 ligi są aktualizowane w rzutach. ??
Ps. patrzę ze w bet365 zazwyczaj rzuty w pierwszej połowie są powyżej 5 kurs 1,83 lub azjany powyzej 5,5 1,90, chyba bezpieczniej obstawiac azjany ;), ale juz za pozno w Meczu Reading - Leeds postawiłem powyzej 5, 1 połowa.

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
Reading mecz wszedł, 4zł wygrałem :p, teraz czekam na mecz Scunt. - Exter :p
Edit:
Scunt. - Exter wszedł wybrałem opcję powyzej 5,5 rożnego, pierwsza połowa, ale nie wiem gdzie mogę zobaczyc statystyki meczu rożne ile miał, znacie taką stronkę gdzie wyswietla statystyki spotkania rożne? najlepiej 1 połowa i 2 połowa ;)

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
dzisiaj 3 mecze weszły i jeden nie wszedł z niższą statystyką rzutów rożnych, ale za 2 zł obstawiłem ten nie pewniejszy mecz więc dużej straty nie mam :p. w statystykach jest kilka lig, parę meczy na weekend da się znaleźć te pewniejsze, będzie można zacząć grac za wyższe stawki 10-15zł :p,
na razie były mecze statystyki z Lig Angielskich, trochę krucho ????

T 10

tevezz

Użytkownik
Na granie rzutów rożnych wpadłem już dawno temu i po obiecujących początkach okazało się, że to zwykła loteria. Nikt nie jest w stanie przewidzieć ilości rzutów rożnych w danym meczu ani danej drużyny. Ale życzę powodzenia i Wesołych Świąt ????

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
Dzisiaj z 8 meczy 2 meczy nie weszly i w trzecim zwrot kasy, większość można trafić na rożne powyżej, ale nigdy się nie jest pewnym czy powyżej 5 rożnych będzie w pierwszej połowie. Wesołych Świąt ;)

Do góry Bottom