T
12
travian_1221
Użytkownik
Cóż ostatnio nie miałem zbytnio czasu i temat zaniedbałem, jednak postaram się go wznowić. Mam nadzieję, że na mecze LM i LE pojawi się oferta i będę mógł testować ten system dalej.
Poniżej zestawienie, czy w ostatnich ligowych meczach w ciągu pierwszych 10 minutach był rożny :
(oczywiście proszę to brać z przymrużeniem oka, ktoś może mi zarzucić czemu wybrałem takie a nie inne drużyny. Starałem się wybrać teoretycznie najlepsze, myślę że to zestawienie może przydać się do porównania do przyszłych kolejek)
Barcelona
Real Madryt
Arsenal
Man. Utd
Chelsea
Marsylia
PSG
Monaco
Leverkusen
AC Milan
Atl. Madryt
Man. City
Tottenham
Juventus
Bayern ?
BVB ?
W 2 ostatnich meczach wg livesports rożne były w 10 minucie, czyli prawdopodobnie zakłady byłyby przegrane.
Poniżej zestawienie, czy w ostatnich ligowych meczach w ciągu pierwszych 10 minutach był rożny :
(oczywiście proszę to brać z przymrużeniem oka, ktoś może mi zarzucić czemu wybrałem takie a nie inne drużyny. Starałem się wybrać teoretycznie najlepsze, myślę że to zestawienie może przydać się do porównania do przyszłych kolejek)
Barcelona
Real Madryt
Arsenal
Man. Utd
Chelsea
Marsylia
PSG
Monaco
Leverkusen
AC Milan
Atl. Madryt
Man. City
Tottenham
Juventus
Bayern ?
BVB ?
W 2 ostatnich meczach wg livesports rożne były w 10 minucie, czyli prawdopodobnie zakłady byłyby przegrane.