Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Francja-
Ligue 1
Godzina: 20:00
Spotkanie: Lyon-Strasbourg
Typ: 2 drużyna zdobędzie bramek powyżej 1.5
Kurs: 3.9
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Rusza
ligue 1. Na początek beniaminek pierwsza drużyna ligue2 w tamtym sezonie(stosunek bramek 63-47) zmierzy się na ciężkim terenie z 4 siła zeszłej rundy Lyonem (bramki 77-4Cool .
Można powiedzieć ,że gospodarze stracili swój motor napedowy którym był lacazzet (transfer do Arsenalu) i myślę że offensywa w tym sezonie nie będzie na takim poziomie jak rok temu. Z drugiej strony widzimy ,że beniaminek umie strzelać gole co pokazał w tamtym sezonie jak i w przygotowaniach do zmagań w
ligue 1.
Mój typ jest jasny i przejrzysty., Liczę na to ,że beniaminek nie przestraszy się Lyonu i pokaże nam kilka ciekawych akcji zakaczonych przynajmniej 2 golami dlatego myślę ,że typ warty gry po dobrym kursie
Alternatywa do tego typu jest również podwójna szansa 2-2 kurs 4.7
Dlatego zagram to i to po 25 każdy typ
Powodzenia
Typ 2 na dziś
Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Francja-
Ligue 1
Godzina: 17:15
Spotkanie: Psg-Amiens
Typ: pierwsza połowa powyżej 2.5 gola
Kurs: 3.65
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Największy przegrany tamtego sezonu PSG zaczyna ten sezon od meczu z beniaminkiem. Naszpikowany gwiazdami zespół z budżetem dużo większym od przeciwnika ,oraz nowa gwiazda Neymarem (222mln WTF *****alo.. hehe), będzie chciało od początku pokazać kto w tym sezonie chcę wygrać wszystko co możliwe na ziemi Francuskiej , jak i napewno powalczą w lidze mistrzów. Liczę na szybki mecz oraz grad bramek ,które zespół PSG zacznie już strzelać w pierwszej połowie.pilkarze PSG liczę na was Smile
Wkład 50. Powodzenia
3q i ostatni typ na dzisiaj
Dyscyplina:
Piłka Nożna - Super Puchar Portugali
Godzina: 21:45
Spotkanie: Benfica- Guimares
Typ: podwójna szansa 2-2
Kurs: 5.2
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Mistrz Portugali Benfica podejmuje czwarta siłę poprzedniego sezonu w super pucharze Portugali. Koncem maja oba zespoły grały ze sobą mecz (jakiś tam puchar czy coś) który zakaczyl sie wygrana Benfica 2-1 ale wtedy Benfica była w gazie, lecz przygotowania do nowego sezonu nie zaczęła najlepeij. Na 6 rozegranych meczy kontrolnych aż 4 porażki że średnimi przeciwnikami (tylko Arsenal , można powiedzieć był z top ). Dlatego w tym upatruje szansę Guimares która może nie miała najcięższych przeciwników w sparingach , ale strzelała dużo bramek choćby sportingowi (3)
Alternatywa do tego typu jest jeszcze drugi z kursem 5.5 ,że Guimares strzeli minimum 1.5 gola.
Dlatego zagram to i to wkład 25zl na każdy typ. Powodzenia