>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rwanda

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Gorilla - Gasogi Utd.
Typ: poniżej 2.5 gola
@1.53 Superbet

Gorilla to absolutnie najbardziej underowa ekipa ligi rwandyjskiej. W pięciu spotkaniach z ich udziałem w tym sezonie strzelono w sumie pięć bramek, a cztery mecze zakończyły się remisem, w tym dwukrotnie bezbramkowym. Piłkarze Gasogi odnieśli już dwa zwycięstwa w tym sezonie, ale trzeba dodać, że z ekipami niekoniecznie pretendującymi do tytułu, a wręcz przeciwnie. Jedna z nich zamyka tabelę ligową. Wiele wskazuje na underowy charakter tego spotkania. Gorilla u siebie rozegrała dwa mecze, w których nie padł ani jeden gol. Nie spodziewam się trzeciego bezbramkowego remisu, ale podejmuję się typu na kolejny under z ich udziałem.

Ostatnia edycja:
S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Bugesera - Amagaju

Typ: Bugesera DNB

Kurs: 1.80

Betclic

Będąc szczerym, tylko i wyłącznie z braku laku zająłem się tym spotkaniem, aczkolwiek ta prognoza wydaje się w miarę bezpieczna.
W tej analizie postanowiłem pominąć wszelkie statystyki odnośnie poprzedniego sezonu, bo według mojej opinii nie będą one miały wpływu na bądź co bądź inauguracyjną kolejkę.
Wedle zapowiedzi i ambicji Bugesera na ten sezon mają oni walczyć o zdecydowanie lepsze miejsce aniżeli w poprzednim roku. Na pewno byli bardzo zaangażowani na rynku transferowym, gdzie podpisali kontrakty z ośmioma zawodnikami a większość z nich występowała w zespołach, które zajęły wyższą pozycję, tak więc zaryzykuję stwierdzenie, że są to zawodnicy o wartości dodanej do kadry. W zespole występuje również nigeryjski napastnik Elijah, który w zeszłym sezonie zdobył 13 bramek, zostając jednocześnie królem strzelców razem z Victor Mbaoma z APR.
Niewiele się dowiedziałem odnośnie Amagaju, jednak kluczową dla mnie informacją jest to, że miesiąc temu sprzedali swojego najlepszego zawodnika, który był tuż za wspomnianą dwójką w tabeli strzelców, czyli pomocnik Rukundo, który zanotował w ubiegłorocznych rozgrywkach 11 trafień.
Tak jak wspomniałem na początku prognoza jest bardziej w stylu "ciekawe czy miałem rację", ale opcja DNB wydaję mi się ciekawym rozwiązaniem.

Zwrot, choć na samych spadkach można było ciut zarobić...

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom