>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rumunia 2010/2011

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Spróbuję ponownie, lecz na dzisiaj niski kurs, aczkolwiek pewny:
Rapid vs Sportul 1, 1.26 Pinn 8/10 lub over 2.25 10bet 1.72 1/10 ⛔ 0:1, chyba odpuszcze sobie typowanie tej ligi ????
- Rapid gra świetnie w ostatnim czasie, jak na rumuński futbol to aż dziwne,
- Sportul spadek, ekipa typowo sezonowa, zrobili co swoje - awansowali pograli i coś tam zarobili, teraz lecą z powrotem,
- Rapid walczy o puchary, szansa na LM nawet :!:
- Statystyki: Rapid u siebie: 9-5-0 i 26:5, ostatnia forma: RWR (jeden over w wygranym meczu). Sportul wyjazdy: 0-1-13 i 9:30, ostatnia forma: PPW (2 overy).
- Pierwszy mecz w tym sezonie pomiędzy obiema ekipami: 2:0 dla Rapidu,
- Kadra gospodarzy w niemalże podstawowym składzie: wraca Rui Duarte (20/0 defensor), brak innego obrońcy Marcosa Antonio (28/1). Możliwe również, iż wróci Cesinha - podstawowy pomocnik. Brak dwóch najlepszych napastników jest już od kilku spotkań, więc myślę, że sobie poradzą bez nich i nastrzelają outsiderowi.
Powodzenia.

l0k0 1,5K

l0k0

Użytkownik
Targu Mures - Ploiesti 12:00 1-0 ⛔
Co do wczorajszego meczu Rapidu to bez komentarza. Nie wiem ile ludzi się przejechało na tym... Normalnie masakra co zrobił Rapid.
Dziś dalsza część kolejki i ja jednak decyduje się dziś powalczyć.
Skupiłem się przy meczu Targu Mures - Ploiesti.
Liga rumuńska wchodzi w decydującą fazę, do końca 6 kolejek i po cichu liczę na kalkulacje po dobrych kursach.
6 kolejek to max. 18 punktów do zdobycia. Targu jest na 11 pozycji i ma 8p przewagi nad strefą spadkową. 8, bo w dwumeczu z Universisteta przegrali oba mecze, wiec przy zrównaniu się punktami spadają. Ogólnie sytuacja wygląda dość stabilnie więc nie ma się co szarpać dziś.
Przeciwnik 3 punkty wyżej więc teoretycznie też nie jest pewny utrzymania.
Remis dałby po punkcie obu drużynom i wg mnie przybliżył znacznie obie do utrzymania.
Trochę naprzekornie jest z remisami u tych drużyn, bo gospodarze u siebie tylko raz remisowali w 14 meczach, ale za to goście na wyjazdach aż 9 razy.
Ostatecznie zdecydowałem się wejść lekko w X. Kursy około 3.
--------------------
Unirea Urziceni - CFR Cluj 14:00 ⛔
Tutaj także mały ryzyk-fizyk. Unirea ma 10p straty do Glorii i utrzymania. Niby po frytkach ale... Gloria ma bardzo ciężkie mecze do końca sezonu (m.in. Dinamo i Steaue), a Unirea ma mecze głównie z drużynami, z którymi sąsiaduje oraz drużynami grającymi o pietruszkę. Prawda jest taka, że mimo 10p straty szanse na utrzymanie są.
Powiedzmy, że dziś Unirea wygra, potem ma mecze z 15. Universitetą, następnie z 16. Victorią i patrząc na mecze Glorii to już ich mają ;-)
Kurs na 1x w granicach 2.50 jest jak najbardziej do spróbowania.

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
Pandurii - Steaua Bukareszt 2 @ 2.20
Wynik: 1:1 ⛔
Stawka: 3/10
Bukmacher: Unibet

Steaua pomimo faktu, iż ostatnio prezentuje totalny piach (nie chodzi mi tutaj o wyniki lecz o sposób w jaki gra) wciąż liczy się w walce o przyszłoroczną Ligę Europejską. Dzięki wczorajszej niespodziance, jaką wszystkim sprawił Rapid przegrywając na własnym stadionie z o wiele niżej notowanym Sportulem, już dziś podopieczni Mariusa Lacatusa mogą wskoczyć na 5 (premiowane pucharami) miejsce. Mobilizacja jest naprawdę ogromna przed tym meczem.
Co ciekawe pana Valeriu Argaseala i pana Marina Condescu czyli prezesów obu klubów łączą ponoć dość mocne więzy przyjaźni - co przekłada się również na przyjazne stosunki między samymi klubami.
W obliczu bezpiecznej, niezagrożonej spadkiem pozycji gospodarzy - uważam że warto spróbować.
Pozdrawiam

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia, 1. Liga
Spotkanie: Otelul Galati - Universitatea Craiova
Wynik: 2:1 ✅
Typ: Over 2,5
Kurs: 1,763
Bukmacher: Pinnacle Sports

Analiza:
Na dzisiejszy dzień wybrałem mecz rumuńskiej 1. Ligi pomiędzy Otelul Galati a Universitatea Craiova. Spotkanie to odbędzie się o godz. 20:30. Gospodarze w bieżącym sezonie są rewelacją rozgrywek, zajmują pozycję wicelidera tabeli, tracąc do liderującego FC Timisoara zaledwie 1 punkcik. Poprzedni sezon zakończyli na ósmej pozycji. Warto zauważyć, że piłkarze Otelul jeszcze nigdy nie zdołali zdobyć mistrzostwa Rumunii. Wszystko wskazuje więc na to, że dzisiaj będą bardzo zdeterminowani w celu zgarnięcia kompletu punktów. Universitatea Craiova plasuje się na spadkowym 15 miejscu. Wciąż jednak ma szansę na utrzymanie. 14 w tabeli Gloria Bistrita ma nad nimi 4 punkty przewagi, lecz rozegrała o jeden mecz więcej. Jak widać, goście również mają o co grać. Spodziewam się &quot;overowego&quot; wyniku. Gospodarze powinni wygrać, choć goście nie mają nic do stracenia - moim zdaniem strzelą co najmniej jedną bramkę. Ostatnio strzelili gola na boisku trzeciego w tabeli FC Vaslui, dlaczego więc nie mieliby pokonać bramkarza wicelidera?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dinamo - Cluj over 2.5✅ (1:2) @ 2.10 BetClic ew. over 3.5 ⛔ @ 3.80 Sportingbet
Dinamo jest najbardziej bramkostrzelną drużyną w lidze : 106 bramek (61:45) w 30 spotkaniach daje średnią 3,53 bramki/mecz.
W roli gospodarza te średnie są jeszcze bardziej korzystne z punktu widzenia over 2.5 : 61 bramek (36:25) w 15 spotkaniach ; śr. 4.07 bramki/mecz.
Na 15 spotkań 14 razy był over 2.5 ! (over 3.5 9 razy).
W spotkaniach Cluj także pada sporo bramek : w 30 meczach padło 79 goli (43:36) ; śr. 2.63 bramki/mecz.
Na wyjazdach w 15 spotkaniach 44 gole (20:24) ; śr.2.93 bramki/mecz.
Over 2.5 8 razy (over 3.5 5 razy).
Reasumując, over 2.5 (coś w stylu 2:1) wydaje się dość pewny...
Over 3.5 (3:1, 2:2 bardzo możliwe) przy takim kursie i takich statystykach kusi również.

Otrzymane punkty reputacji: +3
zonovsky 54

zonovsky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Rumunia, Liga I
Spotkanie: Astra Ploiesti - Vaslui 1:1 ⛔
Typ: 2
Kurs: 2,00
Bukmacher: Tobet

Analiza:
Spodziewałem się trochę większego kursu. Myślałem, że będzie oscylował w granicach 2,30-2,20. Tylko dlatego, że drużyna Vaslui gra na wyjeździe, a jednak do Ploiesti mają kawałek, bo to na oko 250 km.
Zostały 3 kolejki do końca. Zespół gości ma realną szansę na grę w eliminacjach Ligi Mistrzów. Są na trzecim miejscu w tabeli i tracą tylko dwa punkty do piłkarzy z Timiosary (60 pkt). Jest o co walczyć, jak wiadomo w LM gra sama elita europejska. Nie mam złudzeń, że w przypadku wywalczenia prawa do gry w eliminacjach LM drużyna Vaslui nie przejdzie trzeciego etapu, bo z pewnością trafi na zespół z wyższej półki - mają alternatywę, grę w Lidze Europejskiej.
Gospodarze są na 11 miejscu w tabeli ligi rumuńskiej, spadku raczej się nie boją. Mają 12 punktów przewagi nad strefą spadkową. Ploiesti u siebie radzą sobie całkiem nieźle. Ich bilans w domu to 7-5-3.
O absencjach nic mi nie wiadomo. To jest związane z samą ligą, gdyż nie jest ona popularna.
Reasumując, drużyna gości zagra na 100% i prawdopodobnie wywalczą trzy punkty.
#Edit:
Kurs w tobecie spadł już na 1,90

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom