>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ruletka

L 45

laha

Forum VIP
Zastrzegam was wszystkich na 3 piękne swinie abyscie niegrali w ruletce w Expert :!: Pracuje tam algorytm ..jestem z qmplawi w półowie i jeszxcze 2 miech i go rozpracujemy (żart) ale o tym algorytmie można sie łatwo przekonac...pamiętam ze zagrałem kiedys wszystkie liczby i dziwnym trafem 2 razy wypadło 0 ???? albo zagrałerm wszystkie liczby prucz 21 i wypadła.... ta liczba 3 razsy ???? więc naprawde niewzorować sie gra nie na kase bo tam to co innego :!: Zastrzegam was :!: ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Zastrzegam was wszystkich na 3 piękne swinie abyscie niegrali w ruletce w Expert Exclamation Pracuje tam algorytm ..jestem z qmplawi w półowie i jeszxcze 2 miech i go rozpracujemy (żart) ale o tym algorytmie można sie łatwo przekonac...pamiętam ze zagrałem kiedys wszystkie liczby i dziwnym trafem 2 razy wypadło 0 Smile albo zagrałerm wszystkie liczby prucz 21 i wypadła.... ta liczba 3 razsy Smile więc naprawde niewzorować sie gra nie na kase bo tam to co innego Exclamation Zastrzegam was Exclamation Smile

Nowosci nieodkryles... WIadomo ze stworzony jest algorytm ktory daje zysk nie graczoam lecz expektowi ... Jezeli bylby stworzony algorytm czysto losowy niestety ludzie grali by systemami takimi jak &quot;progresja&quot; co jest niedoszwolone w prawdziwych kasynach..

J 0

j0la

Użytkownik
Racja ,ja zagrałem według progresji. Stawiałem ciągle na czarne za każdym razem powiększając stawke i 7 razy z rzędu wypadało na czerwone. Oczywiście to czysty przypadek :zy3ou:

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Racja ,ja zagrałem według progresji. Stawiałem ciągle na czarne za każdym razem powiększając stawke i 7 razy z rzędu wypadało na czerwone. Oczywiście to czysty przypadek zy3ou

no to 500zeta w plecy ale masz juz nauczke:]

Do góry Bottom