Gra progresja na kolor moze okazac sie bardzo zgubna, trzeba miec naprawde duzy bankroll bo kwoty ktore trzeba postawic + suma postawionych zwiekszaja sie bardzo szybko.. Lepiej do obrocenia bonusu uzywac bardzo prostego systemu w ktorym za kazdym razem traci sie 1 zeton - jesli oczywiscie mozemy sobie na to pozwolic np:Jak obracam bonusem zawsze gram podwojnie np. obstawiam czerwone i parzyste.
Ale nie da się mieć pewności trafienia koloru, bo ruletka to gra losowa.
Jasne, źle Cię zrozumiałem poprostu ???? A w takim wypadku taka gra może być ok.Ale przecież ja nic o progresji nie mówiłem.
Przecież progresja to jest cały czas zwiększanie stawki 2x w razie przegranej.
Ja mówie o równoczesnym stawianiu na jedną z 4 możliwości:
1. czerwone i parzyste,
2. czerwone i nieparzyste,
3. czarne i nieparzyste,
4. czarne i parzyste.
KiedyśJest system 100% na ruletkę, ale pod warunkiem, że masz nieograniczony kapitał i nie ma limitów. Bo grając progresją kiedyś trafisz![]()
nikifor ma racje lepiej omijac je z daleka chociarz ja kiedys ze spinow troche za free ugralem i wszystko dalem na czerwona i weszło :jezora:Kiedyś. A druga sprawa nieograniczony kapitał. Nikt tutaj na forum nie jest Billem Gates-em więc odpada. Jak dla mnie to nie ma żadnego sprawdzonego sposobu czy systemu aby wygrać. Właśnie dlatego nigdy nie gram na ruletce i staram się omijać kasyna daleką drogą
![]()
racja, ale...Kiedyś. A druga sprawa nieograniczony kapitał. Nikt tutaj na forum nie jest Billem Gates-em więc odpada. Jak dla mnie to nie ma żadnego sprawdzonego sposobu czy systemu aby wygrać. Właśnie dlatego nigdy nie gram na ruletce i staram się omijać kasyna daleką drogą
![]()
Owszem, ja nie twierdze że nie idzie wygrać. Sporo zależy od szczęścia.racja, ale...
zaczalem od zabawy za free, szlo niezle, sprobowalem za kase, z 10€ po niecalym tygodniu udalo mi sie zrobic 100€, ale pazernosc wziela gore, gralem dalej, wtopilem kase w ciagu 20minut.. po prostu szok, wszystko bylo na odwrot, 13 razy z rzedu byly liczby z tej samej kolumny (wczesniej max to bylo 4-5), 9 razy z rzedu byly parzyste...
potem jeszcze troche grywalem (i grywam), ale musze powiedzec, ze nie ma systemu, ugralem progresja 100€ i przy pomocy tej samej progresji stracilem ta kase
wniosek jest taki, ze wygrac mozna, ale jak juz troche wygrasz, to zmykaj czym predzej, bo w pewnej chwili zaczna sie losowania pelne cudow i nie masz zadnych szans wyjsc z tego calo... wszystko bedzie odwrotnie niz postawiles...