Witam wszystkich chiałem zlapac kontakt z osobami które graja w ruletke w bet-at-home i podzielic sie własną opinią o tym kasynie... a mianowicie swoją przygodę zacząłem w grudniu 2005 jakos tak na swięta ???? i wszystko przegrałem a dokładnie 30 zł i tak sobie grałem ze zmiennym szczęciem to 400 stówki do przodu a potem w plecy ale ostatnio (miesiąc temu) wpłaciłem 130 zł i nic potem 110 i w ciągu dwóch tygodni zrobiło się z tego prawie 2500 tyś sam się zdziwiłem. Grałem jednak inaczej założyłem sobie ok 100 zł dziennie i tego samego dnia wypłacałem i nie grałem dwa razy tego samego dnia (no może nie zawsze bo były dni gdzie grałem dwa razy i udało sie wygrac nawet 500zl) i tak mi nawet nieźle szło a przed świętami taka kasa się przydaje i tu nagle przed sama Wiglią wtopa niedużo bo dwie stówki ale dobra passa sie skończyła teraz w styczniu wpłaciłem łącznie jakies 300 zł i nic niby grałem tak samo tzn. stawiałem tam gdzie wygrana mnoży sie razy dwa ale naprzemian to czarne to czerwone parzyste i nieparzeste oraz przedziały i nic. Chciałbym złapać jakis kontakt z ludźmi którzy graja w ruletke na co stawiaja jak graja wiem ze takich osób jest sporo jak możecie podzielcie sie swoimi przemyśleniami jak możecie strategiami jak dzielicie kase do gry itd
PS Wiem że prgresja to bzdura i żadne patenty sposoby i inne pierdoły nie działają nie ma systemu na ruletke szczególnie w internecie a jednak ludzie wygrywaja i to czasem niezłą kase. moje gg 2340931 jak bede niedostępny to zostaw wiadomość odezwe sie
PS Wiem że prgresja to bzdura i żadne patenty sposoby i inne pierdoły nie działają nie ma systemu na ruletke szczególnie w internecie a jednak ludzie wygrywaja i to czasem niezłą kase. moje gg 2340931 jak bede niedostępny to zostaw wiadomość odezwe sie