Witam!
Grał ktoś na
bet-at-home w ruletkę ?
Czy polecacie jakąś inną stronę do ruletki ?
Czy ruletka on-line jest w ogóle uczciwa czy jest zaprogramowana, żeby gracz przegrał ?
Czy w przypadku dużych wygranych
bet-at-home (czy tam inny bukmacher) nie zablokuje konta ?
Słyszałem, że
bet-at-home robił jakieś problemy, jeśli chodzi o wypłaty.
Dzięki za odpowiedź, pozdrowienia ????
Nigdy nie wygrasz.Teraz spytasz skąd ta pewność.
Przeprowadziłem pewien eksperyment poświęcając parę groszy,aby upewnić się jak to wygląda.Od razu zaznaczę że nie
przeprowadziłem jednej gry ale kilkanaście.
Założenie było takie:Obstawiam dwa dowolne tuziny bez żadnej skomplikowanej progresji jak wygrywam to stawka pozostaje bez
zmian,jak przegrywam to podnoszę stawkę o jeden żeton,jeśli znowu przegram też tylko o jeden żeton,znowu przegram też tylko
o jeden żeton.W momencie wygranej stawka zostaje,jak wygram raz jeszcze i nie jestem na zero to obniżam stawkę o jeden
żeton.I co się okazuje,ano to że ten nieobstawiony tuzin w cudowny sposób napie......la jak oszalały.60 do 70% wypada
właśnie nieobstawiony tuzin przeplatając się co jakiś czas zerami.Jeśli w czasie tej samej gry przykładowo po 10-u minutach
zmieniam jeden tuzin i obstawiam ten który tak często wypada,To okazuje się że w cudowny sposób nagle następuje zamiana i
znowu już inny ale nieobstawiony tuzin napier....la po 60/70%.I tak za każdym razem.Jeśli ktoś chce to niech spróbuje,efekt
będzie identyczny do tego który opisałem.Moim zdaniem
kasyna internetowe jeśli chodzi o ruletkę straciły już całkowicie poczucie rzeczywistości w podkręcaniu,bo tylko kretyn i idiota nie zauważy tego co oni wyprawiają.Wszystkie swoje gry nagrywam,jak podłoże napisy to wrzucę na YouTube,dodatkowo napiszę do instytucji udzielających koncesji tym złodziejom,aby mi wytłumaczyli na czym według ich opinii polega generator liczb losowych.To co wyprawiają ci złodzieje z losowością nie ma nic wspólnego.Dodatkowo dostaną linki do filmów z nagranych gier aby wiedzieli pod czym się podpisują.