Widzę tutaj kompletny rozdźwięk w dyskusji, niestety.
Ja tylko sprostowałem kim jest ta osoba, że nie jest to "zwykły kołcz z jutuba we flanelowej koszuli za 5 zł od chińczyka", tylko wartościowa osoba która przekazuje cenne wskazówki odnośnie sposobu myślenia.
Uwierzcie mi, że nie myślę o tym Panu, tylko napisałem jak to wygląda. Wcale też nie uznaje on czy ja bogactwa jako priorytetowy element w życiu. Naprawdę nie musicie tłumaczyć swoich wypowiedzi
.
Tutaj bardziej chodzi o inspirację, o "grupę mastermindową" itd. Pamiętajcie, że z kim się zadajesz takim się stajesz. W wielkim skrócie chodzi o:
"Jeśli pragniesz latać wśród orłów, nie możesz bez przerwy zadawać się z indykami."
A te truizmy życiowe to można sobie darować, bo osoba bardziej rozgarnięta je raczej zna. Ale nie o tym jest ten temat. Dyskusja zaczyna powoli nabierać zły kierunek.
Jeszcze raz powtórzę, że ja tylko chciałem naprostować niektóre wypowiedzi. Bo głos zabierają osoby które piszą po prostu nieprawdę, a wnioski wyciągają z powierza, jak np.:
Aka jestes naiwniakiem, ale skoro ten pan Jacek jest taki doskonały to co Ciebie jeszcze powstrzymuje przed wypłaceniem kasy na kurs? To jedyne 3 k, co to jest przy tych milionach, które bedą w zasięgu Twojej ręki po trzydniowym kursie? Tu nie ma sie co zastanawiać, inwestuj w swoją przyszłość chłopie
Po 1. to nie jest 3 dniowy kurs, więc po co to kłamstwo.
Po 2. jakbyś czytał cały temat to byś wiedział, że napisałem o tym, że
ja osobiście mocno sceptycznie podchodzę do takich kursów i tego typu szkoleń. Co nie znaczy, że nie szanuję innych skoro taki kurs im pomoże itd.
Tyle z mojej strony na ten temat.
Na przyszłość przestańcie też wmawiać komuś jakieś słowa których ktoś wcześniej nie wypowiedział, a siedzą tylko one w Waszych głowach, tworząc własną rzeczywistość, własne historie które nie mają nic wspólnego z prawdą.