Teraz odpowiednio:ZAKŁAD SYSTEMOWY Podaj kwoty, jakie chcesz postawić na poszczególne zakłady kombinowane.
0B + Single 4
0B + Duble 6
0B + Zakłady potrójne 4
0B + Akumulator 1
Chłopie , toż to jest 252 kombinacji przy systemie 5 z 10 , a tak po krótce jak dasz 10 meczy i trafisz 5 to wejdzie Ci jedna kombinacja z twoich 5 meczy , przy trafieniu 6 meczy masz trafione 6 kombinacji , przy traieniu 7 meczy masz trafione 21 kombinacji , przy trafieniu 8 meczy masz trafione 56 kombinacji , przy trafieniu 9 meczy masz trafione 126 kombinacji , a jak trafisz wszystkiee 10 spotkań to wejdą Ci wszystkie 252 kombinacjeBył by ktoś tak miły i rozpisał by mi system 5 z 10? Ja togo nie mogę ogarnąć. ;/
Nie ogarniam tego linku...W bazie linków masz rózne stronki gdzie po wklepaniu kursów i stawki pokazuje Ci ile możesz wygrać przy danej liczbie trafionych typów.
Np. pierwsza lepsza stronka:
http://eurogol.maniak.pl/rozpisy/
1. na początku wybierasz liczbe typów ogólem np przy systemie 5 z 10 klikasz w 10
2. wpisujesz kursy po kolei i stawke za jaką grałes.
3. jesli trafiłes 8 zdarzen to klikasz na pole trafiony w tych dwóch których nie trafiłes (pole zmieni się wówczas na nietrafiony)
4. odczytujesz wygraną przy swoim systemie czyli patrzysz na linijke w której jest grany przez ciebie system czyli w twoim przypadku 5 z 10 i za każdym razem na ta samą nie sugerując sie innymi (uwaga bo łatwo się pomylić)