>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Rozmiar zwycięstwa NBA

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Taką opcje posiada bet365
&quot;system&quot; ???? nowo powstały polega na tym że gramy przedział w którym mieści się handicap ujemny. Nie będzie żadnej progresji gdyż kursy duże. Stawki po 1j.
Boston (-6,5) - Bulls
1) Boston wygra różnicą 7-9pkt, kurs: 6,5
Utah(-1)-Cleveland
2)Utah wygra różnicą 1-2pkt, kurs: 11

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Również swego czasu myślałem o tego typu zakładach, kursy są bardzo fajne.
Mój pomysł polegał na tym aby grać mecze drużyn które lubią wygrywać/przegrywać na styku (np. SAS, Cleveland) i typować win/lose różnicą 3-5 pkt. Skończyło się jednak na pomyśle...

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Utah(-1)-Cleveland

2)Utah wygra różnicą 1-2pkt, kurs: 11

0:05 Zydrunas Ilgauskas misses free throw 1 of 2 95-94
0:05 Cleveland offensive rebound 95-94
0:05 Zydrunas Ilgauskas makes free throw 2 of 2 96-94
0:05 Utah 20 Sec. timeout
0:05 Anderson Varejao enters the game for Zydrunas Ilgauskas 96-94
0:05 96-94 Kyle Korver enters the game for Paul Millsap
0:01 96-97 Sundiata Gaines makes 26-foot three point jumper (Ronnie Price assists) ????
0:00 End of the 4th Quarter

Mistrzowski mecz, gratuluje pomyslu !!!????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Jak bys ogladal mecz to tez bys sie ekscytowal, najlepszy mecz sezonu jak do tej pory. Aha, bo byc moze dla Ciebie NBA to tylko cyferki (no offence) , dla mnie jednak cos wiecej, jednorazowo pobralem ten typ z uwagi na skromna kolejke, i raczej to bedzie tyle mojej przygody z rozmiarem zwyciestwa.

Tak wiec pzdr Ted. !!!! ( pomysl 1 klasa )

ok ???? dyskograf !! zdroweczko ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
#1 -1j
#2 +10j
3)Bulls wygra różnicą 7-9pkt kurs: 7
4)76ers wygra różnicą 3-6pkt kurs: 5
5)NYK 76ers wygra różnicą 3-6pkt kurs: 5
6)Indiana wygra różnicą 3-6pkt kurs: 5
7)Memphis wygra różnicą 7-9pkt kurs: 6,5
8.)Memphis wygra różnicą 10-13pkt kurs: 5,5
9)NOH wygra różnicą 3-6pkt kurs: 5
10)GSW wygra różnicą 3-6pkt kurs: 5
Reszte meczy odpuszczam, bo LAL niewiadoma wielka, a Bobki czy Miami wg mnie raczej wygraja a na nich jest dodatnie handi

I 6

insaner

Użytkownik
Granie takiej ilości meczy prędzej czy później musi przynieść straty gdyż buki dobrze obliczyły prawdopodobieństwa tego typu zdarzeń i kursy na pewno są odpowiednie do tego żeby w długodystansowym biegu przynosiły dla nich zyski - moja rada - czasem nie podnoś stawek i graj pojedyncze mecze (1-3 maks). I jak ugrasz troche to sobie odpuść.
Ale moim zdaniem łatwiej jest ugrywać kasę obstawiając że ktoś kogoś pojedzie poza zakres - popatrz na NJ albo WAS w tym sezonie, albo na drużyny bardzo overowe czy tez bardzo dobre (ATL, BOS, DEN). I tak na przykład dzisiaj mamy:
Atlanta -21 pkt kurs 11.0 (mało prawdopodne chociaż po tym co PHX odwalili w drugiej połowie wygranego meczu w Indianie po tym jak Nash dostał w &quot;dziub&quot; - bardziej możliwe niż raz na 11 razy)
Indiana -10 lub więcej - tu trzeba by zawrzeć kilka zakładów po kursach żeby pokryć wszystkie zakresy jakie oferuje bet365 od 8.0 do 17.0 - i pokombinować ze stawkami żeby realny kurs wyszedł na jakieś 4,0 - co jest moim zdaniem znacznie bardziej prawdopodobne niż raz na 5x patrząc na to co wyprawia NJN - pomimo iż Indiana odwala kichę na wyjeździe na całej linii jak dotąd - ale dzisiaj mają ładną szansę wyżyć się na najgorszej drużynie
GSW -14-16 (15.0) + -17-20 (17.0), 21 lub więcej co sumarycznie da nam kurs realny jakieś 5,5 minimum, a ostatnie 2 spotkania w GSW z Milwaukee rok temu zakończyły się łomotem dla Milwaukee. Można się obawiać znów odbudowy szpitala w GSW, ale w Milwaukee bez Redda też nie ma rewelacji i chociaż Jennings i spółka mogą nawet ten mecz wygrać to drużyną która odwala wariacje z 260pkt nieraz na mecz z Monta Elisem na czele jak się rozkręci to wszystko możliwe. Opcjonalnie można też zagrać to samo na... Milwaukee -14 lub więcej po jeszcze bardziej odjechanych kursach (od 21.0 do 31.0 i tak wykręcając realny kurs ok 10.0 ) równocześnie w takim meczu gdzie powinno pęknąć 230pkt ;]
Kursy dużo bardziej zachęcające - a moim zdaniem łatwiej tak coś ugrać długodystansowo - myślę że powinno to dać dobry rezultat przeciwko drużynom słabym, overowym oraz tych u których mamy szpital lub kontuzjowana jest główna gwiazda (zwłaszcza pokroju Kobe, Lebron, Nash, Wade, Paul, Durant etc etc etc
Zagrasz jak uważasz - ja mogę tylko życzyć powodzonka. Granie na takich kursach z głową i szczęściem może przynieść sukcesy.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
lepsza forma jest
Winning Margin ktora ofertuje williamhill
Sacramento Kings 1-12 2.75
Sacramento Kings 13+ 11.00
Philadelphia 76ers 1-12 2.15
Philadelphia 76ers 13+ 5.00
Tie 15.00

kursy na zwyciestwo danej druzyny sa powyzej dwoch wiec nawet jakbysmy zagrali oba: 1-12 +13 to w przypadku wygranej naszej druzyny bedziemy na plus. Polecam sprawdzic to.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Trzeba bedzie to dopracować, bo ta nocka nie poszła, faworyci wygrywali wyraźnie, narazie nic nie zmieniam, gdyz zbyt czesto takich nocek niema.
Bilans po 10 typach:
+1j

ted 12,8K

ted

Forum VIP
11)Indiana wygra różnicą 3-6pkt kurs: 5
12)Kings wygraja 1-2pkt kurs: 11
13)Bobki wygraja 3-6pkt kurs: 5
reszta meczy pozniej

Do góry Bottom