>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozmówki o MLB (transfery, ciekawostki, statystyki)

kombajn 510,9K

kombajn

Znawca - Baseball
San Diego Padres to win World Series 2025

Nie wiem - wydaje się, że Padres poszli w tym trejdzie all-in. Jak dla mnie bullpen baaaardzo mocny - closer Robert Suarez; 8my inn (ewent.-closer) Mason Miller; no i 7-8 inn Jason Adam, a do tego jeszcze pozostali przecież Adrian Morejon i Jeremiah Estrada. No ten pen był baaaardzo mocny jeszcze przed trejdem Masona Millera - teraz to naprawdę Padres poszli już po całości... Z takimi RP's mają naprawdę okazję, kiedy będzie trzeba, skracać występy SP's i dociąganie wyników do końca meczów (o ile wszyscy będą dostępni do gry)...
Tak, na zakontraktowanie Millera, zareagował na b.twiterze Manny Machado:
I'm never shocked about anything we do at the deadline, let's be honest. But yeah, I mean, adding another closer for multiple years—one of the best in the game—that’s big. Last year, we did something similar. We had one of the best bullpens, and this year I think we're topping that. So again, it's up to us now to go out there, finish it off, and play our best baseball.
Oprócz Millera, Padres, zakontraktowali jeszcze startera - JP Sears'a (z Athletics - w zamian za jednych z najlepszych prospectów organizacji...). Czy taki long shot się Padres opłaci? No - mam taką nadzieję. Pitching najlepszy w NL (pod kątem ERA zespołowego na podstawie f a n g r a p h s). A doszli do rotacji - wspomniany już wyżej - Sears i narzucający lewą ręką, Nestor Cortes. Dodali jeszcze 3 ogniwa do i tak już napakowanej linii ataku - Freddy Fermin (Catcher) oraz dwaj wybijający z Baltimore Orioles - Ryan O’Hearn i Ramón Laureano...
Tylko, żeby w postseasonie 'zaczęli w końcu trafiać...'

kursy z dzisiaj z rana @ 18 (b e t c l i c); @ 20 (888 starz - no ale tam chyba dwadzieścia kilka złociszy można postawić na taki kurs...)

Otrzymane punkty reputacji: +1468
Do góry Bottom