NC Dions vs Kiwoom Heroes over 8,5 runs
Termalica vs Grudziądz over 1,5
Dresden vs HSV over 1,5
Valencia vs Levante over 1,5
@2.54 Totalbet
dobra na poważnie teraz bo ostatnio więcej oglądam tych spotkań
pierwszy mecz
Baseball Koreański oglądam od czasu do czasu i na prawdę ciężko żeby najlepsza drużyna nie pokryła takiego overka to musi być po prostu pech dlatego nie boje się tego dzisiaj dołożyć
Termalica z podbeskidziem mega defensywnie zagrało na wyjeździe nie oglądam za dużo tej ligii ale Podbeskidzie widać było że większa klasa na prawde sporo atakowali w końcu lider grali u siebie więc można zrozumieć przyjezdnych
teraz mecz u siebie z Olimpią którą kojarze z bardziej otwartej gry co pokazują mi też statystyki jak dodam do tego Termalice która u siebie na pewno zmieni na to spotkanie podejście na bardziej offensywne to dzisiaj powinniśmy zobaczyć bramki
Dresden walczy o życie mecz u siebie mają a wiem bardzo dobrze jak takie spotkania wyglądają jeszcze z takimi farfoclami jak HSV które z mega potencjałem zawsze coś odwali hehe ciężko jest mi sobie wyobrazić żeby tutaj bramki nie wpadły
i na koniec po przerwie wraca
LaLiga i patrząc na układ tabeli już wiem jak będzie wyglądał ten mecz ze względu na to iż to jest najczęściej oglądana liga przeze mnie
spodziewam się że Valencia rzuci się do przodu i sama wykręci mi dzisiaj overka a jak nie to Levante pomoże jeszcze trzeba dodaćże mecz bez kibiców to się będą jajca działy nie widzę innej możliwości
jak mi nie siądzie z przodu ten
Baseball to ponowie ten kupon i dorzuce jeszcze coś z nogi i podwoje stawkę
polecam zwłaszcza piłkę