Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Dyscyplina:
Koszykówka wnba
Godzina: 21
Spotkanie: Las Vegas-Indiana
Typ: A'ja Wilson 30 lub więcej punktów
Kurs: 4.5
Bukmacher:
go+bet
Analiza: Spróbuję po raz kolejny wysoki kurs. Wilson wróciła po przerwie na parkiet i rzuciła 20 pkt przeciwko Seattle. Pierwsza połowa bardzo skuteczna, potem spuściła z tonu. Dzisiaj rywal podobnej klasy razem z Clark na czele, więc mecz mainstreamowy. Nie ma co liczyć na dobry wynik Aces bez Wilson, sam obwód nie jest w stanie wygrać meczu. Dlatego tutaj trzeba wrócić do gry z Wilson jako pierwsza opcja ofensywna, tym bardziej że w poprzednim sezonie miała bardzo skuteczne mecze przeciwko Boston i całej Fever. Jak popatrzę sobie na wyniki żeńskich topowych centrów przeciwko Indianie w tym sezonie, to widzę raczej tendencje na plus- Jones z Liberty 26 pkt, Griner 21 pkt. Wilson powinna robić robotę na półdystansie i wciągać Boston w swoją grę.
Diggins over 8.5
[email protected] betclic
Liberty bez dwóch kluczowych zawodniczek, ale myślę że wciąż postawia trudne warunki. Typowałem wcześniej punkty Diggins, niestety zabrakło jednego punkta, ale w tym przypadku myślę że skupi się bardziej na podawaniu niż na rzucaniu. NY może postawić na nią Cloud, która powinna trochę ograniczyć jej poczynania w ofensywie zwłaszcza że przekracza często 20 pkt ostatnio.