>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Rozbite kieliszki...czas na drugą połowę.

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Witam wszystkich. Po dłuższej nieobecności postanowiłem spróbować ponownie. Ostatnia przygoda, którą dzieliłem się na tym forum, nie wypadła zbyt okazale. Od tego czasu trochę grałem, trochę analizowałem ogólnie rzecz biorąc stagnacji nie było. Teraz próbuję szczęści raz jeszcze. Co z tego wyniknie czas pokaże. W dalszym ciągu gram z Expektem. Zaczynam skromnie 25 zł na start. Statystki :???: to też zweryfikuje czas ;). Do dzieła.

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Kupon 1.

Bournemouth - Blackpool typ: 1 (1.17) ✅✅✅
Ciasno w czołówce zaplecza angielskiej PL. Drużyna Boruca gra z ostatnim w tabeli Blackpool. O punkty powinno być stosunkowo łatwo. To ważne jeżeli grupa pościgowa ostro naciska.

Valencia - Deportivo La Corunya typ: 1 (1.42) ✅✅✅
Piłkarze Nietoperzy na pewno mają w pamięci pierwsze spotkanie na Riazor i bolesne 0-3. Teraz u siebie mimo braku Mustafiego oraz Fuego powinni zatrzymać trzy oczka. Tym bardziej, że w tym sezonie na Mestalla wygrała tylko Barcelona.

Borussia Dortmund - FC Koeln typ: over 1.5 (1.22) ⛔⛔⛔
&quot;Polskie&quot; spotkanie w środku niemieckiej Bundesligi. Po jednej bramce z każdej strony to raczej nie za wielkie wyczyn. Olkowski i Błaszczykowski :grin:???

Bayer Leverkusen - Stuttgart typ: gol dla gospodarzy TAK (1.11) ✅✅✅
Aptekarze po kiepskim starcie na wiosnę zaczynają wracać na właściwą dla siebie ścieżkę. Spotkanie przed własną publicznością z outsiderem i brak strzelonego gola ? Raczej słabo to widzę :razz:.

Kiepski początek. Chyba byłem zbyt pewny &quot;polskiego&quot; starcia :-(. Trochę się wszystko skomplikowało:;/:.

KURS: 2,25
STAWKA: 15 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 33,75 ZŁ⛔

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Kupon 2.

Legia Warszawa - Wisła Kraków typ: 1 (1.48) ⛔⛔⛔
Kłopoty finansowe w Krakowie, zmiana trenera, Brożek bez formy, Sadlok ???? i chyba fakt najważniejszy brak Arka Głowackiego. To wszystko plus moja osobista sympatia do mistrzów Polskie skłania mnie ku mocnej &quot;jedynce&quot;.

Wolfsburg - Freiburg typ: 1 (1.38) ✅✅✅
&quot;Wilki&quot; na fali czego dowodem może być zwycięstwo z Interem w LE. Na krajowym podwórku podrażnieni ostatnią porażką z Augsburgiem powinni spokojnie zainkasować trzy oczka z Freiburgiem. U siebie Wolfsburg nie przegrywa. Nawet brak Naldo nie za wiele pomoże gościom. Jest przecież de Bruyne i Dost.

Malaga - Cordoba typ: 1 DNB (1.20) ✅✅✅
Ostatnią porażkę z Grenadą należy odbierać z kategoriach sensacji. Podopieczni Javi`ego Gracii mają teraz doskonałą szansę na poprawę reputacji. Meczu u siebie, etatowy dostarczyciel punktów Cordoba. Trzeba czegoś więcej??? Trzeba tylko gonić bo europejskie puchary uciekają.

Dynamo Kijów - Illychivets Mariupol typ: 1 (1.11) ✅✅✅
Dynamo wreszcie ma szansę zdetronizować Shakhtar. Grają świetnie, bez porażki w lidze tylko 7 straconych bramek. Każdy inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy będzie rozpatrywane jako mega sensacja.

????Chyba już czas zająć się czymś bardziej pożytecznym. Może zdrapki z Super Expressu ???

KURS: 2,72
STAWKA: 10 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 27,20 ZŁ⛔

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Kupon 3.
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa typ: gol dla gości TAK (1.30) ⛔⛔⛔
Trzy lata temu po przegranym meczu w Gdańsku ruszyła lawina zmian na Łazienkowskiej. Począwszy od Waltera przez Kosmalę na Skorży skończywszy. Teraz Legia zmierza po trzeci tytuł. Gdańszczanie z niepewnymi występu Wawrzyniakiem i Milą. Już z Cracovią brak szczególnie tego drugiego dało się odczuć. Legia mając w pamięci traumę sprzed trzech lat i obecną sytuację w lidze będzie chciała wygrać za wszelką cenę. Gol dla gości ????.
Real Madryt - Eibar typ: handicap Real -1 (1.20) ✅✅✅
&quot;Królewscy&quot; głęboko wierzą, że uda im się zdystansować Barcelonę w wyścigu po splendor w La Liga. Ciężki to na pewno kawałek chleba ale cóż dopóki piłka w grze. Trzeba jednak sukcesywnie wygrywać i liczyć na potknięcia Blaugrany. Trzy punkty z Eibarem to obowiązek, a handi myślę, że bezpiecznie do pokrycia:].
Southampton - Hull typ: gol dla gospodarzy TAK (1.17) ✅✅✅
&quot;Święci&quot; ciągle liczą się w walce o europejskie puchary. Droga do tego na pewno nie łatwa i naszpikowana wieloma przeszkodami. Potknięcie z Evertonem może być brzemienne w skutkach. Wierzę jednak, że bramkarz &quot;Tygrysów&quot; chociaż raz będzie zmuszony wyjmować piłkę z siatki. Kto wie może odblokowanie Pelle:?::?::?:
????Dziękuję dobranoc.
KURS: 1,83
STAWKA: 15 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 27,45 ZŁ⛔

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Kupon 4.

Manchester United - Manchester City 1 DNB (1.80)

Evian Thonon G. - Lille 2 DNB (1,62)

PS. Przepraszam za opóźnienie ale ta leniwa niedziela ;).

KURS: 2,92
STAWKA: 10 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 29,20 ZŁ

Do góry Bottom