>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Royal Vegas | 15e

Status
Zamknięty.
S 17

skowixx

Użytkownik
wczoraj gadałem na LC bo miałem podobną sytuacje jak EDRIU koleś powiedział ze ta promocja nei ejst dla polaków ,wiec nie wiem

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
96E w jednym Spinie;) narazie 118E ale do obrotu raczej daleko.....nawet nie wiem gdzie się sprawdza stan obrotu,bo jestem przy Was laikiem jeśli chodzi o zabawę w kasynie....;)

endriu 361

endriu

Forum VIP
96E w jednym Spinie;) narazie 118E ale do obrotu raczej daleko.....nawet nie wiem gdzie się sprawdza stan obrotu,bo jestem przy Was laikiem jeśli chodzi o zabawę w kasynie....;)
czekasz aż ci bonus skoczy do real i możesz wypłacać, 25,50,100j to już zależy od kasyna ;)

C 3

cinek

Użytkownik
&quot;Ben : ****** i regret to advise you but this offer was only sent to certain players via a CD in the post. Regrettably to qualify for the bonus you needed to register from the CD and then redeem the bonus. Regrettably your account will not qualify&quot;

Mimo wszystko bonus dodany po wpisaniu kodu...

grajek 24

grajek

Użytkownik
Na MB Ci wysla jesli depozyt robilas. W innym przypadku poczekasz do 21 dni i hajs Ci czekiem przyjdzie
Pozatym jesli taka sume wygralas to pewnie zakrecilas przynajmniej raz za 30% kwoty bonusu,a jeslit ak bylo to pozegnaj sie z wyplatą

I 10

ilonka85

Użytkownik
Na MB Ci wysla jesli depozyt robilas. W innym przypadku poczekasz do 21 dni i hajs Ci czekiem przyjdzie

Pozatym jesli taka sume wygralas to pewnie zakrecilas przynajmniej raz za 30% kwoty bonusu,a jeslit ak bylo to pozegnaj sie z wyplatą
krecilam za 250 punktow za tzw 2,50 euro

I 10

ilonka85

Użytkownik
wiem ale zawsze jest nadzieja bo ja bym pozyczyla ???? bo naprawde zalezy mi na szybkiej wyplacie a 21 dni to kupa czasu ???? a ile trwa wyplata??bo ja not speake enlisch ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom