96E w jednym Spinie narazie 118E ale do obrotu raczej daleko.....nawet nie wiem gdzie się sprawdza stan obrotu,bo jestem przy Was laikiem jeśli chodzi o zabawę w kasynie....
96E w jednym Spinie narazie 118E ale do obrotu raczej daleko.....nawet nie wiem gdzie się sprawdza stan obrotu,bo jestem przy Was laikiem jeśli chodzi o zabawę w kasynie....
"Ben : ****** i regret to advise you but this offer was only sent to certain players via a CD in the post. Regrettably to qualify for the bonus you needed to register from the CD and then redeem the bonus. Regrettably your account will not qualify"
Na MB Ci wysla jesli depozyt robilas. W innym przypadku poczekasz do 21 dni i hajs Ci czekiem przyjdzie
Pozatym jesli taka sume wygralas to pewnie zakrecilas przynajmniej raz za 30% kwoty bonusu,a jeslit ak bylo to pozegnaj sie z wyplatą
wiem ale zawsze jest nadzieja bo ja bym pozyczyla ???? bo naprawde zalezy mi na szybkiej wyplacie a 21 dni to kupa czasu ???? a ile trwa wyplata??bo ja not speake enlisch ????