>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rowniez problem z bonusem...

T 0

trumbar

Użytkownik
Witam, prosze o pomoc bo mam problem z wyplata pieniedzy... Zrobilem konto na BAH wplacilem swoje 50zl wzialem sobie bonus powitalny 50%... na chwile obecna mam tam 70zl... Kiedy chce dokonac wyplaty widze komunikat: Wypłata nie jest obecnie możliwa:

Wymagany w ramach akcji bonusowej obrót nie został jeszcze dokonany.

Moze mi ktos powiedziec jak ma wygladac ten &quot;obrot&quot;?? Co musze zrobic (ile musze przegrac) zeby wyplacic jakakolwiek kaske?

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
  • Akcja &quot;Bonus powitalny&quot; jest ważna od dnia 18.05.2009 (godz. 12:00)
  • Bonus powitalny jest ważny tylko na pierwszą wpłatę. Maksymalna kwota bonusu to 50PLN. W przypadku wpłat powyżej 100PLN, do konta gracza zostanie dopisana tylko kwota bonusu w wysokości 50PLN.
  • Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
  • Przy wpłacie poprzez „Moneybookers“ bonus powitalny jest ważny tylko, gdy konto gracza zostało zarejestrowane po 28 stycznia 2009 (godz. 00:00).
  • Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5.
  • Bonus powitalny dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Bonus powitalny nie dotyczy kasyna, pokera, gier jak i wyścigów psów.
  • Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie.
  • W przypadku podejrzenia nadużyć (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, itp.), Bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu i anulowania wynikających z niego wygranych.
  • Bonus powitalny nie może być łączony z innymi akcjami promocyjnymi.
  • Bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do zakończenia akcji promocyjnej w każdej chwili.
  • Bonus powitalny księgowany jest tylko w przypadku, gdy wcześniej nie została zlecona wypłata

czy musisz WSZYSTKO obrócić 3 na kuponach z kurem 1.5 lub wyższym.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Stawiasz 70zł po kursie 1.5, wygrywasz 105zł musisz teraz zagrać za wygraną czyli 105zł po kursie co najmiej 1.5 i jeśli znowu trafisz musisz zagrać za wygrana i wtedy możesz wypłacać.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Stawiasz 70zł po kursie 1.5, wygrywasz 105zł musisz teraz zagrać za wygraną czyli 105zł po kursie co najmiej 1.5 i jeśli znowu trafisz musisz zagrać za wygrana i wtedy możesz wypłacać.
Nie no to chyba wprowadzasz kolege w błąd...Bo wg mnie musi zagrać 3 razy za 70 zł bądź ile tam razy chce żeby suma wyniosła 210 zł kuponów i po kursie 1,5.
Tylko nie wiem czy każde spotkanie ma mieć 1,5 czy kupon ma mieć 1,5 ??
I czy jeśli postawię np za 20 zł spełnię warunki, ale kupon przegra to jest to wliczone do obrotu ??

L 51

legionista880

Użytkownik
gosciu co ty belkoczesz? jesli wplacil 50 to po aktywacji bonusa ma dokladnie 75 i te 75 musi postawic trzykrotnie czyli lacznie obrocic 225 zlotych po kursie 1,5 i moze to zrobic 23 razy po 10 zlotych czy inaczej wiekszego belkotu dawno nie widzialem ty wogole grasz na bukach?
Nie no to chyba wprowadzasz kolege w błąd...Bo wg mnie musi zagrać 3 razy za 70 zł bądź ile tam razy chce żeby suma wyniosła 210 zł kuponów i po kursie 1,5.
Tylko nie wiem czy każde spotkanie ma mieć 1,5 czy kupon ma mieć 1,5 ??
I czy jeśli postawię np za 20 zł spełnię warunki, ale kupon przegra to jest to wliczone do obrotu ??
tak jesli przegrasz na kuponie ktory mial miec 1,5(minimalny kurs niewazne czy single czy ako) to tez jest zaliczany do obrotu bo je obrociles prawda? pozdrowka

K 1,2K

kukla

Forum VIP
dawid1892 - nie wypowiadaj się, gdy nie masz nic sensownego do powiedzenia.
legionista880 - staj się uzywać opcji edytuj ????
Dobra wielkie dzieki za pomoc... Obstawie 3 razy jakies pewniaki za laczna sume... 225zł mam nadzieje ze bedzie dzialac ;p
Proponowałbym jednak rozbić to na więcej kuponów, jeżeli nie masz doświadczenia z zakładami ;)

K 0

karwan106

Użytkownik
Witam. Proszę o pomoc. Wpłaciłem kilka dni temu 100 zł na bah. Dostałem bonus 50 zł co daje łączna kwotę 150 zł. Obstawiłem wczoraj dwa kupony i wygrałem 1597,45 zł. Wyskakuje mi komunikat: &quot;Wymagany w ramach akcji bonusowej obrót nie został jeszcze dokonany.&quot; A przecież został potrojony. Pilnie potrzebuję tych pieniędzy a nie mogę wypłacić. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam. oto link do kuponów h t t p : / / t i n y p i c . c o m / r / m h e g z t / 5 . Przepraszam za spację, ale bez postów nie mogłem wstawić linka. Proszę o pilną pomoc gdyż potrzebuję tych pieniędzy. Pozdrawiam.

Do góry Bottom