23 panikaer Użytkownik Czerwiec 10, 2008 #21 czemu ja nie mam zadnego stolu typu: 0.10$ -0.25$ .. tylko najnizszy jest 5$-10$ .. .? ik nie moge nigdzie wejsc
czemu ja nie mam zadnego stolu typu: 0.10$ -0.25$ .. tylko najnizszy jest 5$-10$ .. .? ik nie moge nigdzie wejsc
0 damon85 Użytkownik Czerwiec 11, 2008 #23 jak ktoś będzie znał minimalny obrót lub już wypłaci kasę to niech da znać!
0 szmejek Użytkownik Czerwiec 11, 2008 #24 to jest room głownie nastawiony na turnieje, darmowe lub z wpisowym, całkowicie wypłacalny, minimalny depozyt to 10$ przez MB albo Netellera.
to jest room głownie nastawiony na turnieje, darmowe lub z wpisowym, całkowicie wypłacalny, minimalny depozyt to 10$ przez MB albo Netellera.
0 damon85 Użytkownik Czerwiec 13, 2008 #25 to jest room głownie nastawiony na turnieje, darmowe lub z wpisowym, całkowicie wypłacalny, minimalny depozyt to 10$ przez MB albo Netellera. Kliknij aby rozwinąć... a wypłacałeś już z niego? jak tak to jaka jest minimalna wypłata bo ja 10$ nie mogę wypłacić
to jest room głownie nastawiony na turnieje, darmowe lub z wpisowym, całkowicie wypłacalny, minimalny depozyt to 10$ przez MB albo Netellera. Kliknij aby rozwinąć... a wypłacałeś już z niego? jak tak to jaka jest minimalna wypłata bo ja 10$ nie mogę wypłacić
37 spike761 Użytkownik Czerwiec 13, 2008 #26 Ja wypłacałem ale 110$ i bez problemów ???? To jest bardzo profesjonalna firma ???? Gram tam codziennie turnieje ????
Ja wypłacałem ale 110$ i bez problemów ???? To jest bardzo profesjonalna firma ???? Gram tam codziennie turnieje ????
C 339 chablo Użytkownik Czerwiec 20, 2008 #27 Ja wypłacałem ale 110$ i bez problemów ???? To jest bardzo profesjonalna firma ???? Gram tam codziennie turnieje ???? Kliknij aby rozwinąć... Wpłaciłem 10$ i zleciłem wypłatę 85$. Zobaczymy czy wypłacą. Jeśli dobrze zrozumiałem, gdy wpłacimy, to możemy dopiero zlecić wypłatę po 48h?
Ja wypłacałem ale 110$ i bez problemów ???? To jest bardzo profesjonalna firma ???? Gram tam codziennie turnieje ???? Kliknij aby rozwinąć... Wpłaciłem 10$ i zleciłem wypłatę 85$. Zobaczymy czy wypłacą. Jeśli dobrze zrozumiałem, gdy wpłacimy, to możemy dopiero zlecić wypłatę po 48h?
3,1K easy Forum VIP Czerwiec 20, 2008 #28 Wpłaciłem 10$ i zleciłem wypłatę 85$. Zobaczymy czy wypłacą. Jeśli dobrze zrozumiałem, gdy wpłacimy, to możemy dopiero zlecić wypłatę po 48h? Kliknij aby rozwinąć... nie patrz na te 48 h po prostu zlec wyplate i tyle , nigdy sie tym nie sugerowalem i nie bylo problemow
Wpłaciłem 10$ i zleciłem wypłatę 85$. Zobaczymy czy wypłacą. Jeśli dobrze zrozumiałem, gdy wpłacimy, to możemy dopiero zlecić wypłatę po 48h? Kliknij aby rozwinąć... nie patrz na te 48 h po prostu zlec wyplate i tyle , nigdy sie tym nie sugerowalem i nie bylo problemow
C 339 chablo Użytkownik Czerwiec 21, 2008 #29 nie patrz na te 48 h po prostu zlec wyplate i tyle , nigdy sie tym nie sugerowalem i nie bylo problemow Kliknij aby rozwinąć... Potwierdzam pieniadze wyplacone ????
nie patrz na te 48 h po prostu zlec wyplate i tyle , nigdy sie tym nie sugerowalem i nie bylo problemow Kliknij aby rozwinąć... Potwierdzam pieniadze wyplacone ????
44 19krako91 Użytkownik Czerwiec 21, 2008 #30 Gdy kończy się instalowanie komponentu to wyskakuje mi taki komunikat może ktoś pomóc?