Popierałbym typ podany wyżej pod warunkiem, że zakład AH+1 po kursie 2,0 faktycznie byłby w Bet365, musiałeś się pomylić chyba, pewnie chodziło Ci o EH+1 - który dzisiaj zagram.
Patrząc statystycznie to dorobek 10 punktów po 4 kolejkach FK Rostov robi wrażenie, ale tak naprawdę nie mieli dotąd na rozkładzie zbyt wymagających przeciwników, do tego oglądając ich mecze nie miałem przekonania, że tą drużynę stać na poważne osiągnięcie w kontekście całego sezonu i sądzę, że pikowanie w dół może rozpocząć się już dzisiaj. Dzisiejszy przeciwnik lepiej radzi sobie na wyjazdach co pokazał poprzedni sezon, jak i dotychczasowe mecze obecnego sezonu (choć u siebie nie mieli prostych przeciwników - porażka 1:2 z Lokomotivem i 1:3 z Zenitem tracąc dwa gole w ostatnich 10 minutach). Sądzę, że gości stać dzisiaj na przerwanie serii 2 wygranych z rzędu gospodarzy, co w połączeniu z niezły kursem skłoniło mnie do gry:
FK Rostov - V. Novgorod Typ: x2 Kurs: 2,10 Bet365
Po meczu: Wynik 4:0, mecz zdecydowanie pod dyktando gospodarzy, drużyna Wołgi mocno mnie zawiodła, choć do pierwszej bramki (nie jestem pewien, ale chyba ze spalonego) dawała nadzieję na dobry typ, za to później już widoczny brak konsekwencji w obronie przez co ładnie Rostov ich wypunktował.
edit. W ramach ciekawostki w pierwszym składzie Wołgi zadebiutuje w końcu Marcin Kowalczyk, z kolei Piotr Polczak rozpocznie mecz na ławce, do składu powraca napastnik Mukendi, który nie grał z Zenitem, zdobywca dwóch goli w tym sezonie. Oprócz tego raczej bez niespodzianek jeżeli chodzi o składy, zapinamy pasy i startujemy ????