>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rosja (Premier Liga | 1. Division) - 2011/2012

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Rubin Kazań - Tom Tomsk
Obie drużyny dzieli w tabeli 1pkt. Rubin nie wszedł dobrze w ten sezon ponieważ rozpoczął od trzech zwycięstw, pięć remisów i dwóch porażek. Tomsk natomiast bardzo podobnie trzy zwycięstwa , cztery remisy i trzy porażki. Drużyny zmierzyły się jak dotąd 12 razy z czego siedem zwycięstw odniósł Rubin, dwa remisy i trzy wygrane Tomska. Dzisiaj zdecydowanym faworytem jest zespół Kurbana Berdyeva. W jego zespole zabraknie Carlos Eduardo natomiast do składu wraca Noboa i Kardeniz. Brakuje prawdziwego strzelca który regularnie by trafiał do siatki. Dzisiaj jednak Rubin nie powinien mieć problemów. Tom zagra bez Klimova oraz Smirnova. To dwójka bardzo istotna w kontekście defensywy. Doświadczenie i przede wszystkim skuteczność w odbiorach to charakteryzuje obu jednak dziś ich zabraknie i tutaj upatruje szansę Kazania środkiem pola.

Win Kazań @@ 1,50 Unibet ✅
✅

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Rosja 2
Piłka nożna: Rosja 2
Gazovik - Sibir Novosibirsk 2:1 ⛔
over 3.5
4.00

Sportingbet

Dzisiaj o godzinie 13:00 zostanie rozegrany ciekawy mecz w drugiej lidze rosyjskiej. Zagra ze sobą Gazovik (16 miejsce w tabeli) i Sibir Novosibirsk (6 pozycja w lidze). Jest to mecz w ramach 13 kolejki spotkań. Rosja gra systemem wiosna-lato.

Gospodarze to beniaminek w 2 lidze. Grając jeszcze w trzeciej lidze potrafili rozgromić rywali nawet 8:1. W tym sezonie w rozgrywkach o jeden szczebel wyżej już nie idzie im tak dobrze. Grają bardzo zachowawczo i często zadowalają się remisem. Łącznie na 12 kolejek aż 7 razy dzielili się punktami z rywalem. Jeśli chodzi o mój zakład to na 12 meczy tylko 1 raz mieli over 3.5 gola.
Goście to z kolei spadkowicz z najwyższej klasy rozgrywek. Można powiedzieć, że zagra niedawny pierwszoligowiec z trzecioligowcem. Wracając do ekipy z Novosibirska to sezon rozpoczęli dosyć dobrze. Mają 6 miejsce i stratę do 2 miejsca tylko 3 punkty. Dzisiaj więc przed nimi ważny mecz. Albo zbliżą się do ścisłej czołówki albo znacznie oddalą. Myślę, że zawodnicy Sibira poważnie podejdą do wagi tego spotkania i od samego początku zaatakują rywala. Powinni strzelić dzisiaj c najmniej 2 bramki , a może więcej. Gospodarze również z racji meczu przed własną publicznością pokuszą się chociaż o jedna bramkę. Jeśli chodzi o overy drużyny gości to na 12 spotkań zaliczyli 4 razy +3.5 gola, a więc dużo.

Zagra drużyna, która awansowała z 3 ligi do 2 i radzi sobie bardzo przeciętnie z spadkowiczem z 1 ligi. Goście moim zdaniem są w stanie ten mecz wygrać i to zdecydowanie co najmniej 2 bramkami. Stawiam over 3.5 gola.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Spartak Moskwa - Rubin Kazań 2 / 2.68
Wynik: 0:0 ⛔
ht/ft 2/2 5.00

Spotkanie 12 kolejki Rosyjskiej Premier Ligi pomiędzy zajmującym 8 miejsce zespołem Spartaka Moskwa i zajmującym jedno miejsce wyżej zespołem Rubina Kazań. Gospodarze na koncie mają 16 punktów, bilans bramkowy: 11-14, goście mają punkt więcej, bilans bramkowy: 15:10. Jest to bardzo ważne spotkanie dla obu zespołów, ponieważ w tym roku wszystkie zespoły walczące o mistrzostwo gubią punkty, dlatego też 3 punkty w tym meczu pozwolą dalej realnie myśleć o mistrzostwie, ponieważ lider CSKA Moskwa ma zaledwie 19 punktów (+ do rozegrania mecz zaległy). Po statystykach wydaje się że powinien to być mecz na styku, jednak to goście są dziś zdecydowanymi faworytami, a powodem tego są ogromne braki kadrowe zespołu gospodarzy, kompletnie rozsypała się linia obrony, nie zagrają: Fiodor Kudriaszow, Marek Suchý, Marcos Rojo, Nicolás Pareja, Jewgienij Makiejew i Aleksandr Szeszukow, a jak by tego było mało z pięciu ofensywnie grających Brazylijczyków wystąpi tylko Ibson, zabraknie wracającego do treningów Carioci, kapitana Alexa oraz napastników Wellintona i Ariego. Jeśli zaś chodzi o Rubin to przyjeżdża w najsilniejszym zestawieniu, do tego są ostatnio w dobrej dyspozycji. Dodatkowym czynnikiem, który zachęca do zagrania gości jest fakt, że w trzech poprzednich sezonach trzykrotnie pokonywali na wyjeździe Spartak nie tracąc nawet jednej bramki.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spotkanie: CSKA Moskwa - Anzi Machaczkała 3-0
Typ: handicap Azjatycki CSKA(-1) ✅✅✅
Kurs:1,80
Buk:Bet365

Analiza:

Dziś dojdzie do spotkania pomiędzy liderem CSKA a o dziwo wice liderem tabeli Anzą Machaczkała. Goście nigdy nie wygrali w Moskwie. CSKA w 11 spotkaniach zdobyło 21 goli czyli prawie 2 na spotkanie, a straciło zaledwie 9. Ostatnie spotkanie CSKA to wygrana na wyjeździe z Terekiem Groźny i aż wpakowanie rywalowi 4 bramek. Gospodarze to zespół bardzo dobry w porównaniu z Anzą, oraz bardziej doświadczony. Nawet jeśli Anza wydała 40 milionów na transfery to nie sądzę, że dzisiaj są w stanie podbić stadion w Moskwie, na sztucznej murawie. Decyduję się na handicap azjatycki, ponieważ sądzę że CSKA wygra to spotkanie przynajmniej 2 bramkami, nawet jeśli wygra 1 to wtedy otrzymuję zwrot, jednak po takim kursie jaki oferuję Bet365 decyduję się na azjatycki. Anza zawsze miała problem na wyjeździe z CSKA, odpowiednio dostawali tu lanie po 2x 4:0, 1x 3:0, jeden jedyny raz zdołali tutaj stracić jedną bramkę. Jak będzie dzisiaj dowiemy się juz za kilka godzin. Ja jednak jestem za gospodarzami i spodziewam sie wyniku 2:0 bądź 3:1. Pozdrawiam Rambo131 ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
gregor07 792

gregor07

Użytkownik
CSKA - Lokomotiv 1 1.80✅
Mecz pierwszej z szóstą drużyną, a przy okazji kolejne derby Moskwy. Gospodarze w świetnej formie, z 6 ostatnich spotkań wygrali 5, strzelając przy tym 15 goli, a tracąc tylko 4. Piłkarze Lokomivu swoją pozycję w tabeli zawdzięczają głównie meczom u siebie gdzie zdobyli aż 16 z 22 punktów. Ich bilans na wyjazdach w tym sezonie to 1-3-2, a pozytywy - 7:6 bilans bramkowy zawdzięczają zwycięstwu 4:1 z Krasnodarem sprzed dwóch miesięcy. W dodatku w ostatnim spotkaniu ulegli u siebie 2:0 bardzo przeciętnemu dotychczas Spartakowi. Myślę, że nie ma sensu dłużej rozpisywać się na temat tego meczu, własne boisko i aktualna forma powinny zapewnić gospodarzom kolejne zwycięstwo.

mako23 27

mako23

Użytkownik
CSKA - Lokomotiv 1 1.80
Mecz pierwszej z szóstą drużyną, a przy okazji kolejne derby Moskwy. Gospodarze w świetnej formie, z 6 ostatnich spotkań wygrali 5, strzelając przy tym 15 goli, a tracąc tylko 4. Piłkarze Lokomivu swoją pozycję w tabeli zawdzięczają głównie meczom u siebie gdzie zdobyli aż 16 z 22 punktów. Ich bilans na wyjazdach w tym sezonie to 1-3-2, a pozytywy - 7:6 bilans bramkowy zawdzięczają zwycięstwu 4:1 z Krasnodarem sprzed dwóch miesięcy. W dodatku w ostatnim spotkaniu ulegli u siebie 2:0 bardzo przeciętnemu dotychczas Spartakowi. Myślę, że nie ma sensu dłużej rozpisywać się na temat tego meczu, własne boisko i aktualna forma powinny zapewnić gospodarzom kolejne zwycięstwo.
Dodam jeszcze że u gości nadal brakuje trzech graczy:
pomocnik: D. Tarasov
napastnicy: A. Marenich
B. Fall - strzelec 4 goli

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

CSKA MOSKWA - LOKOMOTIW MOSKWA
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 2,00 Sportingbet ✅3:1
CSKA w świetnej dyspozycji jest. Z przodu kapitalnie spisuje się kwartet Honda, Dzagoev, Doumbia i Vagner Love. A przecież są jeszcze Tosić czy Mark Gonzalez.
Lokomotiw ma swoje problemy przed tym meczem to fakt, zawieszony za cz.kartke z meczu ze Spartakiem jest bramkarz Guilherme. Ogólnie to Lokomotiw ostatnio średnio sobie poczyna. Szczególnie porażka derbowa ze Spartakiem 0:2 pewnie wyzwoliła w nich dodatkową motywacje.
Naprzeciw siebie stają dwie najbardziej ofensywnie grające ekipy w Rosyjskiej Premier Lidze. CSKA 26 goli, Lokomotiw 22 trafienia.
Patrząc na różne statystyki i fakt, że jest to derbowy mecz wiec nikt nogi nie odstawi. CSKA raczej na lajcie cos strzeli, z taką formą i brakiem Guilherme w bramce Loko jestem o to spokojny. Lokomotiw ma Syczewa, Torbińskiego, Maicona czy Głuszakowa. Jeżeli CSKA zaatakuje to kontra Loko może się udać.
Kursy poleciały strasznie na CSKA i teraz widzę nawet 1,44 ,a to są wkońcu derby wiec gram BTS ;)
VS

SPARTAK MOSKWA - DYNAMO MOSKWA

Kolejne derby w tej kolejce. Spartak niedawno miał szpital w zespole. Dzisiaj nadal nie zagra kilku zawodników, ale udało się pokonać np 2:0 na wyjeździe Lokomotiw i jak widziałem urywki całkiem ciekawie grali. Co ciekawe przez ostatnie 7 derbowych meczów Spartak nie wygrał ani razu. Więc dominacja Dynamo trwa. Ale wcześniej było zupełnie odwrotnie, niemal kazdy mecz to był triumf Spartaka. Ciężki mecz, nie ma co ruszać moim zdaniem.

rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
Division 1
Torpedo Moscow vs Nizhniy Novgorod [X] 3.10

Beniaminek Torpedo Moskwa vs 3 druzyna poprzedniego sezonu w division 1 (dwoch punktow zabraklo do awansu)
Cos co lubie ???? czyli gra na przemamanie.. Nizhny Novgorod po 16 rozegranych kolejkach jest jedyna druzyna ligi bez remisu, bedzie to moje 3 podejscie do remisu Nizhny (choc w poprzednim meczu symbolicznie bo nie wierzylem tam za bardzo w remis, Novogrod) mocno w poprzendim meczu faworyzowani)
Kiedy proboewalem po raz pierwszy bylo bardzo, bardzo blisko.. 07/06/11 Zhemchuzhina Sochi 1 - 0 Nizhny Novgorod
Sochi zwyciezka bramke strzelilo w doliczonym czasie gry, pech.. - wtedy juz wierdzialem ze dzis pobiore remis :grin: wierze ze tym razem bede mial wiecej szczescia : )
Bet polecany mi przez znajomego Rosjanina, oni takze poluja tam na remis Novgorodu : )
Wedlug mnie wynik bardzo realny patrzac na to jak gra Torpedo na wlasnym boisku.. ostatnie 2 mecze wybitnie defensywne (oba zakonczone wynikiem 0-0 - w tym cenny remis z liderem tabelii druzyna Alanii Władykaukaz (wałkarze jakich malo :grin ????
Torpedo u siebie 3-2-1 bramki: 4:2 wybitnie underowe wyniki, procz dwoch wymienionych wyzej remisow po 0-0 cztery stykowe mecze - wszystko konczyly sie roznica jednej bramki:
Torpedo Moskva 1 - 0 Dinamo Bryansk
Torpedo Moskva 1 - 0 Shinnik
Torpedo Moskva 0 - 1 Chernomorets
Torpedo Moskva 2 - 1 Zhemchuzhina Sochi
Torpedo Moskva 0 - 0 Volgar-Gazprom
Torpedo Moskva 0 - 0 Alaniya Władykaukaz

Na 5 wyjazdow Novgorod zaliczyl 2 wygrane i 3 porazki.. z czego 3 ostatnie mecze konczyly sie roznica jednej bramki.. stykowe ;]

Novogrod wyjazdy:
Kamaz 0 - 2 Nizhny Novgorod
Mordovia Saransk 3 - 1 Nizhny Novgorod
Dinamo Bryansk 3 - 2 Nizhny Novgorod
Chernomorets 0 - 1 Nizhny Novgorod
Zhemchuzhina Sochi 1 - 0 Nizhny Novgorod

Oprocz wspomnianego wyzej meczu z Sochi.. Novogrod stracil pechowo bramke na 3-2 w meczu z Dinamo Bryansk rowniez w doliczonym czasie gry ;]

Jak pisalem lubie takie bety na przelamanie, dlatego sprobuje.. dlugo czekalem na ta kolejke.. oby sie oplacilo :grin:
u rosjan lekkie spadki na X (2.90), ale to raczej spowodowane tym ze nie tylko ja tu czekam na remis :eek:oo:
Gospodarze lubia sobie poremisowac, bilans w lidze 5-6-5 14:15 ;]
Faworytem bukow druzyna Torpedo.. goscie z aspiracjami do walki o awans.. podział punktow wydaje sie ciekawa opcja.. i calkiem realna mysle.. a wiec walka po X :spokodfhgfh:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Amkar - CSKA Moskwa
Już jutro o godzinie 14:15 czasu polskiego, na stadionie Zvezda w Permie odbędzie się mecz pomiędzy lokalnym Amkarem a CSKA Moskwa który jest bezapelacyjnym liderem Rosyjskiej Premier League ;).Znakomita forma podopiecznych Slustkiego pokazuje jak bogaty jest jego warsztat trenerski. Znakomitą formą przede wszystkim dysponuje Honda, który strzela oraz asystuje na zawołanie dochodzi do tego znakomita forma Doumbi oraz wracający do formy Vagner Love. W spotkaniu z Amkarem zagrają pełnym składem, natomiast gospodarze będą musieli sobie radzić bez Topchu który nie gra od początku sezonu. Trener Amkaru Rakimov ma twardy orzech do zgryzienia przyjeżdża lider i zapewne zdaje sobie sprawę że każdy inny wynik niż porażka będzie sukcesem dla jego zespołu tym bardziej że ich forma to dwa zwycięstwa, dwie porażki oraz remis. CSKA to cztery zwycięstwa i remis. Forma piłkarzy Slustkiego jest wyśmienita. Jest znakomitym motywatorem, Ma bogaty warsztat trenerski to tylko niektóre opinie graczy ze stolicy. W jutrzejszym spotkaniu są bezapelacyjnym faworytem.

WIN CSKA @@ 1,51 Pinnacle ✅ ✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Nie neguję typu,ale Vagner Love pauzuje za kartki,nie zagra również Necid,Georgi Shchennikov,Mark Gonzalez.Do Perm trener CSKA zabrał tylko jednego napastnika Doumbie.
http://www.pfc-cska.com/news/clubnews/?id=5041
Właśnie miałem się zabrać za poszukiwanie informacji na ten temat. Bowiem oglądałem mecz CSKA - Lokomotiw i widziałem na grafice, że Vagner Love dostał 4 żółtą kartke w tym sezonei i tak się zastanaiwałem czy będzie pauzował w kolejnym meczu czy też nie. Bo nei byłem do końca pewny czy 4 czy 5 kartoników to pauza. Ale dzięki za rozwianie wątpliwości ;)
VS

AMKAR PERM - CSKA MOSKWA
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,85 bet365✅0:2
Owszem forma CSKA jest piorunująca, ale ja mam tutaj nieco inny typ na ten mecz. Wypadł Vagner Love więc z przodu osamotniony będzie Doumbia, szybki, ale czy nie będzie mu brakowało kombinacyjnych akcji z Brazylijczykiem ? No własnie.
Amkar u siebie może się przeciwstawić tak sądze. Bilans u siebie 4-3-2. W kontekście mojego typu dodam, że stosunek bramek 7-6.
CSKA mało traci, świetny Akinfiejew w bramce. Bracia Bierezucki czy Ignaszewicz w obronie. Ciężko jest im coś strzelić.
Patrzę jeszcze w historie meczów wzajemnych i jeszcze bardziej się przekonałem co do tego typu tylko, ale to już kazdy sobie sam potrafi sprawdzić więc nie będe wklejał ;)
VS

SPARTAK MOSKWA - ROSTOW
Typ : Spartak @ 1,36 bet365 ✅3:2
Skoro już jestem w tym dziale i wpisuje się to może warto zagrać na jakimś kuponie Spartak Moskwa. Kurs tylko co prawda @ 1,38, ale nie przewiduje tym razem niespodzianki. Rostow na wyjazdach słabiutko więc na Łużnikach będzie mieć ciężko bardzo. W dodatku w poprzednim meczu Rostowa z Tomskiem cz.kartke dostał środkowy obronca Isaac Okoronkwo i w tym meczu nie zagra. Ponadto z jednego źródła są już podane absencje i na liście Rostowa widnieją jeszcze nazwiska bramkarzy Lejsala i Radica. Kluczowego napastnika Adamowa, strzelca 5 goli w tym sezonie. Ponadto drugi środkowy obrońća Salata też pauzuje za kartki.
Spartak z nozem na gardle, coraz mniej urazów w ich szeregach. Tym razem ma brakować tylko Parejy, Rafaela Carioca i być może Aidena McGeady. Patrzę w h2h na stadionie Łużniki i widzę 12-3-0. Dodając do tego fatalna dyspozycje i braki ROstowa nie wypada tego nie dołożyc do jakiegoś kuponu moim zdaniem.

Otrzymane punkty reputacji: +2
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Racja z brakiem Love zasugerowałem się nie do końca pewnym źródłem dzięki za poprawę fajnie że ktoś śledzi dział. Doumbia pokazał klasę strzelając 2 gole... tym napastnikiem nie długo będzie się interesowała europa szybkość zwinność i zmysł strzelecki to charakteryzuje tego napastnika. Piękny mecz w wykonaniu CSKA 1,51 siadł pewnie. ALe dziękuje nie dostałem ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Piękny mecz w wykonaniu CSKA 1,51 siadł pewnie. ALe dziękuje nie dostałem
Z pewnością nie był to piękny mecz w wykonaniu CSKA. Bo sam mecz był nudny jak flaki z olejem. Nie dość, że ponad 30 stopni Celsjusza, to na dodatek wolne tempo, murujący się Amkar i brak tego czegoś co charakteryzowało w ostatnich meczach gre CSKA chociażby przeciwko Anżi czy Lokomotiwowi.
Swój cel zrealizowali i 3pkt dopisali do swojego konta. Doumbia faktycznie to materiał na dobrego grajka.
Ale o tym pięknym meczu to bym nie przesadzał. Chyba, że nie oglądąłes i sugerujesz się tylko wynikiem i tym, że 2:0 wygrali i pewnie typ Twój siadł ?;)
Chwaląc się underek też izzi mi siadł a kurs 1,85 :cool:
Szkoda, że po dzisiejszych meczach liga rosyjska robi przerwe aż do 26 lipca ...

Otrzymane punkty reputacji: +10
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety przerwa jest moim zdaniem zbyt duża, Oglądałem całe spotkanie nie wiem czy oglądałeś wszystkie mecze CSKA w tym sezonie bo ja 3/4 zdążyłem oglądnąć i był to jeden z lepszych ich meczów także Robson proponuje zamilknąć bo gdy widzę że jesteś fachowcem od 18 lig to wydaje mi się że próbujesz za dużo &#39;&#39;srok chwycić za ogon&#39;&#39; ale to norma u ciebie. Pozdrawiam, Nie zapomnij usunąć posta i pokazać jaki jesteś wielki ???? Pozdro
Robson // ???? Nie skomentuje tej wypowiedzi nawet.
Skoro to był jeden z lepszych meczów CSKA w tym sezonie no to gratuluje:-|
Doberman Odsyłam do skrótów z tego sezonu ligowe CSKA wtedy pogadamy teraz jest to jałowa rozmowa, zresztą jak zawsze z tobą ;) ale spoko nie będę pisał tutaj bo ty jesteś wielkim ekspertem od wszystkiego. Pozdro chętnie będę co kolejke czytał twoje analizy abym mógł się dokształcić.
Robson // Ty widzę nie rozumiesz. Przeczytaj uważnie co ja napisałem. DZISIAJ zagrali słabo w porównaniu do tego co grali wcześniej. Ale chyba widocznie widziałeś tylko skrót z dzisiejszego meczu. A jak było tak pięknie w ich wykonaniu to przypomnij mi o które akcje Ci dokładnie chodzi. Nie licząc tych bramkowych rzecz jasna. bo ja więcej takowych się nie dopatrzyłem.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Sibir Novosibirsk - Metallurg Yenisey Krasnoyarsk @ 1,67 Betsson 0-1
Grali w przewadze 11 na 10 przez praktycznie całą drugą połowę i zamiast strzelić gola, pozwolili na to rywalowi... :zoltakartka:

Sibir grał w poprzednim sezonie w pierwszej lidze. O powrót do najwyższej klasy rozgrywkowej będzie trudno, ale gospodarze znajdują się w czołówce, zajmują 6. miejsce ze stratą 2 pkt. do znajdującego się na 5. pozycji Metallurga. Jest to więc tzw. &quot;mecz o 6 punktów&quot;. Sibir jest najskuteczniejszą ekipą ligi z 32 bramkami strzelonymi w 18 spotkaniach. Jest również jedną z trzech drużyn, która nie przegrała jeszcze na własnym obiekcie (6-4-0). Piłkarze z Novosibirska są lekko podrażnieni porażką w Pucharze Rosji ze znajdującym się w górnej połowie tabeli Uralem 0-1 po dogrywce, ale trzeba przyznać, że Ural jest silnym zespołem, który ostatnio przegrał 25 maja. Natomiast Metallurg gra ostatnio dużo gorzej. W ostatnim meczu pokonał Energiye Khabarovsk u siebie w meczu pucharowym, jednak Energiya w ostatnich 4 kolejkach ligowych zwyciężyła tylko raz, ogrywając Gazovik, który w tym sezonie wygrał tylko trzykrotnie. Trzy dni wcześniej goście pokonali na wyjeździe Fakel Voronezh 2-1, jednak nie ma co się dziwić, gdyż jest to najsłabsza ekipa w lidze, zaś wcześniejsze dwa spotkania to porażki po 0-1 z Cherno Novorosisk, dla którego było to dopiero drugie wyjazdowe zwycięstwo w tym sezonie i Khimki, które miało serię 12 meczów bez zwycięstwa! Wniosek - piłkarze drużyny gości zupełnie nie mają ostatnio formy. Jeśli wygrywają to ze słabymi rywalami, ale potrafią też przegrać kiedy teoretycznie są faworytami. Sibir, nie licząc wspomnianej porażki w pucharze, spisywał się ostatnio bardzo dobrze. Zgarnął komplet punktów w ostatnich trzech ligowych kolejkach, wygrywając z ekipami Zhemchuzhina Sochi (dom, 2-1), Fakel Voronezh (wyjazd, 3-0, a przecież Metallurg wygrał z nimi 3 dni później zaledwie 2-1) i Khimki (wyjazd, 3-1, a przecież Metallurg przegrał z nimi 3 dni wcześniej 0-1). Myślę, że przedstawione przeze mnie argumenty są wystarczające, aby postawić na Sibir Novosibirsk.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Przerwa w Rosyjskiej Premier Lidze minęła zatem wracamy do gry o ligowe punkty. Najbliższa runda będzie o tyle ważna, że zadecyduje się kto zagra w grupie mistrzowskiej (TOP 8) , a kto będzie walczył o utrzymanie.
Aby móc prześledzic dokonania na rynku transferowym warto przestudiować ten oto link -&gt; http://translate.google.com/translate?hl=pl&amp;amp;prev=hp&amp;amp;rurl=translate.google.com&amp;amp;sl=ru&amp;amp;tl=pl&amp;amp;twu=1&amp;amp;u=http://news.sportbox.ru/Vidy_sporta/Futbol/Russia/premier_league/spbnews_Tablica-perehodov-chempionata-Rossii
Transfery dokonane są zaznaczone pogrubioną czcionką.
Najciekawiej dzisiaj zapowiada się starcie Anżi - Zenit, ale ten mecz odpuszczam od typowania i jak będzie możliwość i czas to obejrze go sobie na Polsat Futbol. Ale dla tych co zamierzają jednak coś tutaj grać to warto zwrócić uwagę na osłabienia. Anżi bez Diego Tardelli, Boussufy, Joao Carlosa,Akhmedowa, Jucilei. Zenit z kolei bez Bystrowa i Semaka.
VS

LOKOMOTIW MOSKWA - AMKAR PERM
Typ : Lokomotiw @ 1,543 Pinnacle✅4:0
Lokomotiw zajmuje obecnie 8msc czyli jest na skraju gr Mistrzowskiej i Spadkowej. Z takim składem i potencjałem bliżej im do tej pierwszej, ale to trzeba potwierdzić na boisku. Przed przerwą Loko miało trzy mecze derbowe i każde z tych trzech spotkań przegrało. I były to porazki znaczne jak 0:2 ze Spartakiem. 1:3 z CSKA i 1:4 z Dynamem. Teraz wkońcu jednak rywal niżej notowany, który skupia się na dobrej grze w defensywie. Mowa o Amkarze. Jedynym waznym brakiem w zespole Lokomotiwu jest zawieszenie Djuricy. Niedawno do klubu dołączył z West Hamu Nigeryjczyk Victor Obinna. Być możę zobaczymy go w 2poł dzisiejszego meczu. Może to być dobry transfer, ale od początku zagrają jednak Syczew i Maicon. Licze tez na rajdy i dryblingi Torbińskiego czy umijętne rozdzielanie piłek przez starego wyjadacza Łoskowa. Amkar na wyjazdach kiepsko 1-1-4. Z kolei Lokomotiw to zespół własnego terenu gdzie gra o wiele ładniej i skuteczniej 5-1-2 i nie chodzi tylko o bieżące rozgrywki bo większośc pkt przed rokiem trakże zdobywali u siebie. Lokomotiw: Guilherme - Shishkin, Burlak, Ilić, Yanbaev - Ignatieff, Ozdoyev, Loskov, Torbinsky - Syczew, Maicon.
Amkar: Khomutovsky - Fiodorow, Popow, Cherenchikov, Shiraki - Peev, Kolomeitsev Miyaylovich, Grishin - Burmistrov, Dzhalovich.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

SPARTAK MOSKWA - KUBAŃ KRASNODAR
Typ : Spartak @ 1,667 Pinnacle⛔1:1
Faworytem tego meczu dla mnie jest Spartak. Ostatnio Kubań wyraźnie w kryzysie. Z 5 meczów zdołali wygrać tylko 1, ale co ciekawe w Kazaniu z Rubinem. Do tego 4 porażki. Spartak z kolei poradził sobie z dwoma zespołami z dołu tabeli tj Vołgą i Rostowem. Wcześniej uległ będącym w gazie zawodnikom Dynama.
W dzisiejszym meczu Spartak bez McGeady(10/1), Rojo(3/0), Pareja(4/0), Parshyvlyuk(6/0), Szeszukow(12/0). Szczególnie szkoda absencji Aidena McGeady i Szeszukowa.
W Kubaniu zabraknie ważnego pomocnika Kulika (12/2) i Tsorayewa(13/0).
Spartak na Łużnikach gra dobrze, starają się atakować. Kubań z Danem Petrescu na ławce zapewne przyjedzie nastawiony defensywnie, ale wierze, że Spartak coś wciśnie bo ma przecież w ataku dobry duet Wellinton- Dziuba. Pierwszy błyskotliwy, szybki, a drugi wysoki dobrze grający głową. W pomocy też dobrzy zawodnicy jak Ananidze m.in. Dla mnie Spartak faworytem. Ostatnio jak Kubań przyjeźdzał na Łużniki to dwukrotnie dostawał baty 0:4. Tak wysokiego wyniku dzisiaj się nei spodzeiwam, ale licze na 3pkt dla Spartaka.
SPARTAK : Dikan - K. Kombarov, Suchy, Rodriguez, Makeev - Ananidze, Makhmudov, Carioca, D. Kombarov - Dziuba, Welliton.
KUBAŃ : Budak - Kozłowa, Zela, Armash, Zhavnerchik - Sorea, Tlisov, Maksimov , Bucur - Dawydow.

VS

RUBIN KAZAŃ - ANŻI MACHACZKAŁA
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,680 Pinnacle⛔0:3 karny w 91min​

Rubin po wygranej 2:0 z Dynamem Kijów w kwalifikacjach do LM. Zapewne dzisiaj skupią się na meczu ligowym bo zaliczka przed rewanzem u siebie spora. Anżi widziałem przed tygodniem w meczu z Zenitem u siebie gdzie przegrali 0:1 to nie mieli za wiele pomysłów na rozmontowanie defensywy rywala. Ledwo 4 strzały w całym meczu z czego żadnego celnego. Boussufa się starał coś sam robić,ale nie wychodziło. Dzsudzsak jeszcze nie jest awizowany w pierwszym składzie więc trudno powiedziec czy zasiądzie na ławce chociazby. Wciąż brakuje Diego Tardellego.
Rubin też trochę osłabiony m.in bez Carlosa Eduardo, Razyantseva, Navasa czy Kaleshina.
Oba zespoły mierzyły się trzykrotnie i padły w tych meczach raptem dwie bramki. A historia to nieodlegla gdyż mowa o sezonie poprzednim i meczu z pierwszej rundy tego sezonu.
RUBIN : Ryzhikov - Ansaldi, Sharon Kverkveliya, Bokketti - Kasai, Nath, Noboa, Gekdeniz - Miedwiediew, Dyadyun.
ANŻI : Revishvili - Angbva, Joao Carlos, Hajibeyov Agalarov - Bussufa, Akhmedov, Roberto Carlos, Hajiyev - Golenda, Prudnikov.
Zapraszam do dyskusji na temat meczów 18 kolejki ;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Bardzo ciekawie prezentuje się statystyka 1.połowy w dzisiejszym meczu Spartaka z Kubaniem :
Spartak dom : 1-6-1 bramki 1:1
Kubań wyjazd : 0-7-2 bramki 0:2
Czyżby kolejne 0:0 do połowy⛔ (0:1 po karnym:]) w wykonaniu obu zespołów ? @ 2.85 Unibet
ew. X (1.połowa) @ 2.10 Unibet
Wg mnie bardzo możliwe, gdyż nie przewiduję, żeby goście w 1.połowie grali coś innego niż 10 broni, 1 przeszkadza obrońcom rywali, a Spartak zdecydowaną większość bramek zdobywa w 2.połowie, więc oby dziś było podobnie;)

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Rosja
Krylya Sovetov Samara - Amkar 1:1 ⛔
over 3.5
5.00
Bet365

Dzisiaj o godzinie 17:00 zostanie rozegrany ostatni mecz w ramach 18 kolejki spotkań w rosyjskiej ekstraklasie. Zmierzy się ze sobą Samara (16 pozycja w tabeli) i Amkar (12 miejsce w lidze).

Ciekawostką dotyczącą obydwu drużyn jet to, że na 17 spotkań jakie rozegrały te ekipy między sobą nigdy nie wygrał przyjezdny ! Padały 4 remisy, 6 razy wygrała Samara i 7 razy Amkar. Czyżby dzisiaj wypadało na zwycięstwo Samary? Nie chcę nic sugerować ale wszystko wskazuje na &quot;mały układ&quot; między tymi drużynami. Ja zagrałem już na gospodarzy. Na forum jednak podam inny typ: over 3.5 gola po kursie 5.00. Rzadko kiedy można &quot;złapać&quot; taki kurs na ten zakład. Dzisiaj nadarza się okazja więc zaryzykuję. Co do statystyk to na 17 spotkań gospodarze 2 razy mieli +3.5 gola. Goście zaliczyli 3 spotkania, w których padało więcej niż 3.5 gola. Zagrają drużyny z dołu tabeli. Na 17 spotkań między tymi ekipami nigdy nie wygrał przyjezdny. Wszystko wskazuje na zwycięstwo gospodarzy. Ja jednak zaryzykuję i postawie na zakład z liczba bramek. Stawiam 3:1 dla Samary, a zatem over 3.5 gola.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Rosja Dywizja 2 (West)
Karelia - Staurn II 1:3 ✅
over 2.5 gola
1.83

Bwin

Dzisiaj o godzinie 15:00 rozpocznie się 20 kolejka spotkań w 3 lidze rosyjskiej grupie zachodniej. W jednym ze spotkań zagrają ze sobą Karelin (13 pozycja w ligowej tabeli) i Staurn II (5 miejsce w lidze). Obydwie drużyny dzieli przepaść punktowa. Gospodarze zgromadzili do tej pory 15 punktów, goście aż 35 punktów.

Stawiam na over 2.5 gola ponieważ gospodarze to najbardziej overowa drużyna w lidze. W meczach z ich udziałem pada średnio 3.47 gola. W meczach Staurna II również pada sporo bramek bo jest to średnio 2.67 gola. Gospodarze na 19 spotkań zaliczyli 14 razy +2.5 gola. Goście 9 razy +2.5 gola w 18 meczach.

Zagra drużyna z dołu tabeli z ekipą walczącą o awans. Obydwie druzyny dzieli różnica 20 punktów. Gospodarze kompletnie bez formy: 6 meczy bez wygranej. Goście walczą o awans i takich &quot;leszczy&quot; jak Karelin powinni ograć co najmniej 2 bramkami. Stawiam 1:3 dla Staurn II, a zatem over 2.5 gola.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom