wisla9110
Użytkownik
Multum meczy dzisiaj , ja wgl szukałbym dzisiaj bardziej gospodarzy. Amurek może nie jest jakimś mocarzem ale moim zdaniem zdaniem powinni powalczyć. Naprawdę dobrze zaprezentowali się w spotkaniu z Torpedo i głupio dla mnie stracili pkt. Nie skazywałbym ich na porażkę tym bardziej, że Niznekamsk stracił dużo sił w meczu z żeglarzami. Amur zagra podobnie do graczy z Władywostoku i przy dobrej dyspozycji Alikina są w stanie urwać pkt gościom. To samo w meczu Admirałów. Chłopaki a zwłaszcza bramkarz chyba dostali obietnice wypłaty zaległych pensji jeśli zdobędą pkt z Niznekamskiem bo nie można im odmówić walki i determinacji w tym spotkaniu. Dzisiaj grają z teoretycznie słabszą drużyną i też powinni pokusić się o pkt. Meczu Kunluna nie ruszam bo żółtki pokazały, że potrafią wygrać z CSKA a przegrać ze Slovanem. Tu się może wszystko zdarzyć. Sibiraki wlecieli na odpowiedni poziom a na tym poziomie potrafią postawić się każdemu zwłaszcza u siebie. Dzisiaj jak dla mnie najpewniejszy bet czyli wygrana Sibira w OT. W Ufie kursy nie zachęcają do gry. SKa jakoś bez polotu i finezji gubi sporo pkt i męczy się niemiłosiernie. Tutaj no bet. Kusi , żeby pograć coś w stronę Mińska bo Omsk jest dla mnie śmieszną drużyną a kursy mega wysokie ale z drugiej strony nie widać żadnych oznak poprawy u żuberków.
Moje typki na dzisiaj.
Amur [email protected]
Admirał -1,5 @5.15????10 sekund:cholerniezly:
Sibir OT@1,78
Mińsk +2,5 @1,60
over 0,5 Pkt:
Amur
Gorskov@2,30
Kolar @ 2,50
Admiral
Glazachev @2,50 void
Mischcenko@2,80