mark1973
Znawca - Hokej
Z tego co pamiętam to 21 meczy SKA ale sprawdze dokladnieNo i wydarzyło się nieuniknione. Brawa dla Kazachów!
Jaki jest rekord?
Z tego co pamiętam to 21 meczy SKA ale sprawdze dokladnieNo i wydarzyło się nieuniknione. Brawa dla Kazachów!
Jaki jest rekord?
O Ile wynik w Bratysławie mnie nie dziwi o tyle ten w Moskwie bardzo. Oglądam Kazań - Jokerit więc ciężko coś powiedzieć. Podejrzane te ostatnie mecze w wykonaniu CSKA ???? Zobaczymy jak się skończy.Ej, co to za jaja z tym Cska i Slovanem?! Po polowie 1 tercji i po 0-2...
Też chodzę koło tego spotkania. Myślę, może się mylę, ale wielkiej ilości sitek nie będzie. Tak mnie swędzi -4,5/Omsk. NIe wiem, jak to wycenią buki, bo jeszcze nie patrzałem, ale powyżej 3 powinno być. PozdrawiamMnie się rzuciło w oczy spotkanie w Magnitogorsku. Gospodarze ciężka seria u siebie, porażki z Avto, Sibirem i Ufą a dziś na rozkładzie kolejna mocna ekipa Omsk.
Po meczu z CSKA pojawił się tutaj wpis na temat braku liderów w tej ekipie, ale ja bym z takimi ocenami jeszcze poczekał, bo nie ma ekipy, która będzie wszystko wygrywać. CSKA to zespół z najwyższej półki, później trochę pechowa porażka z UFĄ, bo akurat w tym meczu Omsk rywala zdominował, no i kolejna strata punktów, tym razem ze Slovanem. Tutaj akurat odniosłem wrażenie, że trochę odbiła się na nich duża intensywność właśnie meczu z UFĄ. Oczywiście nie umniejszam Slovanowi, bo zagrali naprawdę dobry mecz. Chcę jeszcze przypomnieć, że Omsk nie może grać we własnej hali co nie jest dla nich komfortową sytuacją.
Przechodząc do dzisiejszego spotkania to wydaje mi się, że Magnitka nie przerwie dziś serii porażek. Avangard ostatni mecz grał w niedzielę, czyli teoretycznie mieli 2 dni więcej na odpoczynek. Wygrali po bardzo dobrym widowisku 5-3 z mocnym w tym sezonie Barysem. Więcej świeżości po ich stronie także myślę, że są w stanie pokonać będący w lekkim dołku zespół z Magnitogorska.
Omsk @ 2.08
Omsk -1.5 @2.90
Omsk over 2.5 @1.73
Mikheyev strzeli @2.90
Shirokov powyżej 1.5 pkt @3.55
kursy z fortuny.
PS. Mile widziane jakieś Wasze opinie na temat tego spotkania :fistbump:
Jak dla mnie bliżej przełamania gospodarzy niż wygranej Omska ale ja nie tykam tego meczu, bo tu się może zdarzyć wszystko.Mnie się rzuciło w oczy spotkanie w Magnitogorsku. Gospodarze ciężka seria u siebie, porażki z Avto, Sibirem i Ufą a dziś na rozkładzie kolejna mocna ekipa Omsk.
Po meczu z CSKA pojawił się tutaj wpis na temat braku liderów w tej ekipie, ale ja bym z takimi ocenami jeszcze poczekał, bo nie ma ekipy, która będzie wszystko wygrywać. CSKA to zespół z najwyższej półki, później trochę pechowa porażka z UFĄ, bo akurat w tym meczu Omsk rywala zdominował, no i kolejna strata punktów, tym razem ze Slovanem. Tutaj akurat odniosłem wrażenie, że trochę odbiła się na nich duża intensywność właśnie meczu z UFĄ. Oczywiście nie umniejszam Slovanowi, bo zagrali naprawdę dobry mecz. Chcę jeszcze przypomnieć, że Omsk nie może grać we własnej hali co nie jest dla nich komfortową sytuacją.
Przechodząc do dzisiejszego spotkania to wydaje mi się, że Magnitka nie przerwie dziś serii porażek. Avangard ostatni mecz grał w niedzielę, czyli teoretycznie mieli 2 dni więcej na odpoczynek. Wygrali po bardzo dobrym widowisku 5-3 z mocnym w tym sezonie Barysem. Więcej świeżości po ich stronie także myślę, że są w stanie pokonać będący w lekkim dołku zespół z Magnitogorska.
Omsk @ 2.08
Omsk -1.5 @2.90
Omsk over 2.5 @1.73
Mikheyev strzeli @2.90
Shirokov powyżej 1.5 pkt @3.55
kursy z fortuny.
PS. Mile widziane jakieś Wasze opinie na temat tego spotkania :fistbump:
Brawa za pierwszą tercje. Astana tłukła ale bez skutku. Reputka tez bedzie. Super kurs.Wracamy po dniu przerwy
Nizny Nowogród - Jokerit 2 OT @ 1,78
Od razu rzuciło mi się to spotkanie w oczy. Jak dla mnie kurs troszkę przyduży na ekipę ze stolicy Finlandii. Gospodarze ewidentnie w dołku 5 spotkań bez wygranej i to bynajmniej nie z czołówką tabeli a raczej średniakami. Dodatkowo ciągle osłabieni brakiem najlepiej punktującego w drużynie - Galuzina. Goście w zgoła innych nastrojach. Pokonali mistrza na jego terenie po wyrównanym spotkaniu 2:3. Dżokerom nigdy nie grało się w Nowogrodzie łatwo co pokazuję H2H ostatnie zwycięstwo w 2016 roku, ale po to są serie , żeby je łamać a dzisiaj większość atutów po stronie gości. Idę jeszcze w pkt Mosesa. Jeden z moich ulubionych zawodników. Uwielbiam patrzeć na to co robi z krążkiem. Świetny technicznie , słynie z nieszablonowych zagrań. Kurs na pkt Granta tym bardziej kosmos. Chłop oddaje średnio 3 strzały na mecz. To trzeba zagrać. Można też spróbować bramkę za drobne. Polecam też szukać bramek Antilli albo Platta bo kursy w okolicach @5.00.
Moses over 0,5 pkt @2,10
Grant over 0,5 pkt @ 2,50
Grant gol @ 9,00
Traktor Czelabińsk - Barys Astana 1st period 1 win @ 3.10
Długo się zastanawiałem czy odpuścić to spotkanie czy jednak czegoś tu poszukać. Wygrała jednak mentalność hazardzisty. Oglądałem ostatnie spotkanie gospodarzy z Sibirakami i naprawdę gra gospodarzy przede wszystkim w pierwszej tercji mogła się podobać. Efekt nowej miotły w postaci Aleksieja Tertysznyja przyniósł skutek choć nie obyło się bez problemów. Gracze z Syberii mogą mówić o sporym szczęściu , że nie przegrywali po pierwszej tercji 2 lub 3 do zera. Goście nie istnieli na lodzie a niedźwiedzie z Czelabińska wyskoczyli na nich jak głodny zwierz, który nie jadł dobre kilka tygodni. Cuda wyprawiał w bramce Kanadyjczyk Taylor, który doprowadzał do szewskiej pasji gospodarzy. Im dalej w mecz tym gra się wyrównywała, a Traktor potrzebował aż karnych do rozstrzygnięcia spotkania. Bardzo ważne zwycięstwo gospodarzy. Barys po tragicznym zeszłym sezonie w tym w końcu wrócił na dobre tory i zakończył we wtorek serię zwycięstw Avto. Na pewno nie będzie to łatwe spotkanie dla Traktorzystów i nie będe tu szukał wygranej gospodarzy choć wydaję mi się, że powinni zaskoczyć. Widać jednak jakąś myśl szkoleniowca a ta zdecydowanie skupia się na mocnym wejściu w mecz i stłamszeniu rywala. Czy to wystarczy na dobrze dysponowanych gości?
W kogo iść z zawodników? Nick Bailen średnio 2,8 strzału na mecz. Przewodzi w pkt wśród obrońców swojego zespołu z 7 pkt. W zeszłym sezonie 40 pkt. Kurs jest kosmiczny. 6,10 :drunk: TO TRZEBA ZAGRAĆ. Kolejny Kravtsov młodziutki 18 letni zawodnik, który przeszedł z satelickiego klubu Belye Medvedy, dzisiaj wraca po kontuzji średnio 2,3 strzału na mecz. 3 gole 3 asysty. Bergstorm najlepiej punktujący w ekipie traktorzystów 10 pkt 3 gole 7 asyst. Zeszły sezon 42 pkt.
Bailen over 0,5 pkt @6,10
Kravtsov over 0,5 pkt @4.00
Bergstorm over 0,5 pkt @2,85
Spartak Moskwa - Dynamo Riga 1 @1,73
Kurs dropi na ryżan, ludzie chyba liczą na przełamanie łotyszy. Mocno w to wątpię z racji tego, że moskwianie również potrzebują pkt a znajdują się jak dla mnie w lepszej dyspozycji. Poza tym będą mieli po swojej stronie swoich kibiców i lód. Nadal twierdzę , że Dynamo gra naprawdę fajny hokej zwłaszcza w ofensywie. Już nie bolą oczy jak to miało miejsce choćby w zeszłym sezonie. Dzisiaj jednak spotkają się z ekipą która ma za sobą mecz gdzie postawili się ekipie Putina -SKA. To na pewno ich podbudowało i pokazało , że są w stanie powalczyć z najlepszymi. Łotyszom nigdy nie grało się tutaj łatwo co widać po H2H. Spartak jeden dzień więcej odpoczynku.
Jak dla mnie wysokie zwycięstwo gospodarzy. Jak będzie zweryfikuje wszystko tafla.
Powodzenia!unch: