Moje typy na jutro:
Kuznetsova S. - Safina D.
Typ - Typ: 1 1,75
Znowu pojdynek dwóch rosjanek, jednak niestety juz bez tej najlepszej. Mimo wszytko faworytem buku i moim jest ta starsza, która po zacietym spotkaniu w 4 rundzie pokonała Schiavone 6-1 4-6 4-6. Safina pokonała Marie Sharapova mimo tego, ze w decydujacym 3 secie przegrywała już 5:1, wygrała 7:5. Ale moim zdaniem wygrała tylko dzięki niedyspozycji Marii, ktora wrociła po ciezkiej kontuzji kostki. Wg. Dinary nie stac juz na wiecej w tym turnieju......Ich ostatni pojedynek: Kuznetsova - D. Safina 6-3 4-6 5-7. Zapowiada sie fantastyczne spotkanie bardzo prawdopodbne ze 3-setowe
Williams V. - Vaidisova N.
Typ - Typ: 1 1,75
17-letnia Czeska po wspaniałym spotkaniu pokonała numer 1 kobiecych kortoów Mauresmo 7-6 1-6 2-6. Bardzi bliska byla wygrania w dwóch setach lecz zabraklo jej troche szczescia nie ma watoliwsci ze zagrała spotkanie zycia, teraz tylko pytanie czy stac ja na zagranie drugiego spotkania na takim poziomie w innym razie nie ma wiekszych szans z Venus która pokonała w 4 rundzie Schnyder 4-6 6-3 6-2. Mloda Czeska moze nie wytrzymac juz troche trodów tego turnieju, ma dopiero 17 lat! Dlateg tez moja faworytka jest Williams ktora jednak moze byc bezradka jezeli Vaidisowa ponownie zagra spotkanie zycia :roll:
Clijsters K. - Hingis M.
Typ - Typ: 1 1,70
Belgijka gra obecnie najlepszy
tenis na swiecie chodz koncowka spotkania z Myskina moze troche budzic niepokoj, ale mysle ze dalo o sobie znac rozluznienie. Hingis dokończyła dzisiaj spotkanie z Peer wygrywajac ostatecznie 3-6 6-2 3-6. W ich ostatnim spotkaniu wygrała Clijsters 3-6 6-2 4-6. Kurs na Belgijke jest spory wiec mozna sie skusic na te spotkanie...
Nalbandian D. - Davydenko N.
Typ - Typ: 1 1,60
Nie bede juz tyle pisał dodam tylko ze Nalbadian w spotkaniu 4 rudny wygrał z M. V. Arguello 6-4 6-4 6-4. Rywal malo znany a wida ze mial problemy nie wiele brakowalo zeby stracil seta, z mocnym Davydenko już moze nie miec tyle szczescia. Rosjanin wygrał z Gaudio 3-6 4-6 6-3 3-6. W ich besposrednich spotkanaich wiecej wygranych ma Nalbadian krory wygrał 3 spotkania a 2 przegrał Czy jutro beda miec po 3 porazki watpie.....