>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros 2006

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Piękie widze ze tenis sie tu naresciew rozkrecil ???? Wróciłem dzisiaj z gór wiec od jutra zaczynamy zabawe :wink:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Mnie dzisiaj kusi obstwić spotkanie Almagro N. - Blake J. 2
Amerkanin gra ostatnio naprawde b.dobrze, Almagro w ostatnich turniej równiez zadziwia forma ale moze juz byc zmeczony... taki zawodnik moze nie byc przyzwyczajony do tylu gier? W pierwszej rundzie wygrał dosyć gładko 7-5 6-2 6-2 Blake stracił jednego steta...... jednak zostawie te spotkanie ale dla odważnych Blake...... :roll:

Nie bede pisał o takich pewnych meczach, tylko o takich bardziej zanetych, no ale zobaczymy :p

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Noi moj Blake jednak wygrał :oops: Jutro znowu podam jakis dobry typ..... A wy co spicie?! DAWAC ANALIZY OPINIE ITP!!!!!!!!!!!

D 0

daniell123

Użytkownik
ja tam dzisiaj daje na stepanka,ljubicica.zastanawiam się nad haasem,ale boję się że znowu skreczuje ???? juz dwa razy na nim się tak przejechałem.jak nie da krecza to pokona djokovica ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ja zagralem to co mowisz...... ale Hassa sie tez balem, moze to przegrac a ja potrzebuje pewnych meczy.......

N 31

nazz

Użytkownik
A ja dziś gram taki dubelek w drugim kroku progresji:
Peer - Dementieva 1 2,1
Blake - Monfils 1 1,3
AKO 2,73 stawka 4,04 zł (BAH)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ech ja dalem na Demetieva i watpie zeby ten typ niewypalił.....Rosjanka ma ciezkie poczatki ale watpie zeby w tej fazie turnieju odpadla. Jejej forma jest na tyle dobra aby wygrac te spotkanie......niech wygra lepszy ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Sie nie trzeba bac tylko trzeba grac ???? Ja mam dzisiaj dzien załamka :zy3ou: NIC nie wchodzi ???? Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej...... :p

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ech dzisiaj sie troche rozpisałem. Wiec zaczynajmy 8) Najewmiejszym spotkaniem wydaje sie byc rywalizacja:

Mauresmo A. - Vaidisova N.

Francuzka nie powinna miec zadnych problemow z Vaidisova, ktora co prawda wygrała turniej przed startem w Paryżu i dosyc gładko pokonywała rywali w tej imprezie. W 1/16 pokonała A. Rezai 1-6 7-6 0-6. Ale numer 1 na swiecie radzila sobie jeszcze lepiej wygrywjac J. Jankovic 6-3 6-3. Praktycznie nie ma watoliwosci kto wygra te spotkanie, ale ja sie moze skusze na to ze Mauresmo wygra 2:0....Co wy na to

Jednak prawdziwym hitem jutrzejszych spotkan w Pryżu jest na pewno spotkanie dwóch Rosjanke:

Sharapova M. - Safina D.

Ja jestem fanem Marii która na poczatku tego turnieju niespodziewanie miala spore problemy w spotkaniu z M. Washington gdzie wygrała 6-2 5-7 7-5. Po naprawde caietym spotkaniu! Jednak pozostałe spotkania to juz dozo lepsza gra numeru 4 na swiecie i wygrane I. Benesova 6-4 6-1 oraz A. Molik 6-0 7-5. Jednak jak widac po gładko wygranym secie Maria &quot;troche&quot; odpusciła i oddała inicjatywe Molik jednak w pore sie opanowała i nie pozostawiła złudzej powrcajacej po kontuzji zawodniczce. Ale wiadomo do spotkania ze swoja rodaczka wyjdzie z zupelnie innym nastawieniem! Dinara Safina w Paryzu gra naprawde b.dobrze i nie straciła jeszcze seta.......Ale mam nadzieje ze jutro straci DWA Spotkanie bardzo ciekawe i mimo wszytko Dinara ba pewno ma spore szanse przeciez w ich ostatnim spotkaniu ograła Marie! M. Sharapova - D. Safina 6-1 4-6 5-7... pewnie dlatego kurs na Marie jest tak duzy, ja na pewno obstwie Marie!

Groenefeld A.-L. - Dulko G.

Kurs na niemke nie jest zbyt wysoki to zasluga dzisiejszego spotkania w którym nadspodziewanie latwo ograła Marie Kirilenko 6-2 7-6. G. Dulko wrecz zmiotła S. Perry 6-1 6-1 wiec te spotkanie bedzie niezwykle zaciete.....ale Niemka jest w formi i moim zdaniem wygra!

Kuznetsova S. - Schiavone F.
Absolutnie pewny mecz chyba sie skusze i dam 2:0 dla Rosjanki...nie bede sie juz rospizywał

Mam nadziejem ze wam pomoglem i dzieki tym analiza własnym spostrzezenia wrescie wygracie, nie tak jak ja dzisija

D 0

daniell123

Użytkownik
a ja dzisiaj spóźniłem się i nie mogłem postawić na Ancica :zy3ou: ale postawiłem Davydenko ,J. BjorkmanM. Mirnyi,hingis, V.Williams.początek miał dobry davydenko ale coś w 3 secie słabiutko

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Kurcze ja tez chcialem dac na Ancica ale sie troche balem :oops: Ech mecz Marii to tragedia w 3 secie wygrywa a 5:1 przegrała, powrocila po kontuzji zdarza sie najlepszym tego nie mozna przewidziec. Ale analizy dobre:p?

D 0

daniell123

Użytkownik
widzę jednak że Djokovic w tym turnieju troszke gra ???? jutro jednak za wysokie progi, Nadal to zawodnik z innej półki.jutro Ljubicic, Hingis powinna sprawić niespodzianke i wygrać, V.Williams wygra z Vaidisova, która już takiej niespodzianki nie powinna sprawić :twisted:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Moje typy na jutro:

Kuznetsova S. - Safina D.
Typ - Typ: 1 1,75

Znowu pojdynek dwóch rosjanek, jednak niestety juz bez tej najlepszej. Mimo wszytko faworytem buku i moim jest ta starsza, która po zacietym spotkaniu w 4 rundzie pokonała Schiavone 6-1 4-6 4-6. Safina pokonała Marie Sharapova mimo tego, ze w decydujacym 3 secie przegrywała już 5:1, wygrała 7:5. Ale moim zdaniem wygrała tylko dzięki niedyspozycji Marii, ktora wrociła po ciezkiej kontuzji kostki. Wg. Dinary nie stac juz na wiecej w tym turnieju......Ich ostatni pojedynek: Kuznetsova - D. Safina 6-3 4-6 5-7. Zapowiada sie fantastyczne spotkanie bardzo prawdopodbne ze 3-setowe

Williams V. - Vaidisova N.
Typ - Typ: 1 1,75

17-letnia Czeska po wspaniałym spotkaniu pokonała numer 1 kobiecych kortoów Mauresmo 7-6 1-6 2-6. Bardzi bliska byla wygrania w dwóch setach lecz zabraklo jej troche szczescia nie ma watoliwsci ze zagrała spotkanie zycia, teraz tylko pytanie czy stac ja na zagranie drugiego spotkania na takim poziomie w innym razie nie ma wiekszych szans z Venus która pokonała w 4 rundzie Schnyder 4-6 6-3 6-2. Mloda Czeska moze nie wytrzymac juz troche trodów tego turnieju, ma dopiero 17 lat! Dlateg tez moja faworytka jest Williams ktora jednak moze byc bezradka jezeli Vaidisowa ponownie zagra spotkanie zycia :roll:

Clijsters K. - Hingis M.
Typ - Typ: 1 1,70

Belgijka gra obecnie najlepszy tenis na swiecie chodz koncowka spotkania z Myskina moze troche budzic niepokoj, ale mysle ze dalo o sobie znac rozluznienie. Hingis dokończyła dzisiaj spotkanie z Peer wygrywajac ostatecznie 3-6 6-2 3-6. W ich ostatnim spotkaniu wygrała Clijsters 3-6 6-2 4-6. Kurs na Belgijke jest spory wiec mozna sie skusic na te spotkanie...

Nalbandian D. - Davydenko N.
Typ - Typ: 1 1,60

Nie bede juz tyle pisał dodam tylko ze Nalbadian w spotkaniu 4 rudny wygrał z M. V. Arguello 6-4 6-4 6-4. Rywal malo znany a wida ze mial problemy nie wiele brakowalo zeby stracil seta, z mocnym Davydenko już moze nie miec tyle szczescia. Rosjanin wygrał z Gaudio 3-6 4-6 6-3 3-6. W ich besposrednich spotkanaich wiecej wygranych ma Nalbadian krory wygrał 3 spotkania a 2 przegrał Czy jutro beda miec po 3 porazki watpie.....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom