>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros '11 - typy z kwalifikacji oraz dyskusje dotyczące turnieju

Status
Zamknięty.
papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Popieram w 100% mrgalgana,już w poprzednim tygodniu mogli oni nie zagrac w finale,w pamięci został słaby mecz Nadala z Lorenzim,a co by było gdyby tego dnia grał np.z Fererem skończyło się by w 2 setach dla Davida,to samo z
Nole i trudne warunki jakie postawił mu Andy Murray,dlatego też odradzam granie na taką parę finalistów.Jak dla mnie właśniw Andy Murray i David Ferrer są w stanie zagrozic tej dwójce,mam nadzieje że też powalczą o jakąś niespodzianke Tomaszek Berdych i Almagro.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
mogl nie zagrac, ale zagral. Nie liczy sie przebieg do przejscia dalej a wynik spotkania. Nie oczekujcie na 39meczy w kazdym szybkiej wygranej 2-0. Korty sa szybsze co bedzie go dodatkowo promowalo. A wy grajta dalej progresje na to ze odpadnie &#39;bo to nie maszyna&#39;

P 2

pankleks

Użytkownik
To moje pierwsze próby analiz więc proszę o wyrozumiałość ????
Kubot L. - Silva J-łukasz pokazał wczoraj że jest w niezłej formie.Tylko w pierwszym secie przegrana po tb , w dwóch następnych oddał rywalowi 1 gema!Silva długo męczył sie z Olivettim wygrywajac w trzecim secie8-10.Biorąc pod uwage formę łukasza i licze na delikatne zmęczenie silvy✅
Capdeville P. - Knittel B-Chilijczyk to niezły zawodnik na clayu o jego rywalu ostatnio ćwierćfinał w bordoux.ojego rywalu wiem nie dużo najczęściej odpada w 1,2 rundach lub kwalfikacjach do wiekszych turnieji i mam nadzieję że tu będzie tak samo:razz:⛔
Phau B. - Salamanca C-Niemiec ograł wczoraj w dwóch setach Reynoldsa , wiadomo że amerykanin na clayu to nic wielkiego ale śledziłem statystyki z tego meczu i phau miał sporo wygranych piłek i asów w porównaniu do błędów.Licze dziesiaj na kolejny dobry występ przeciwko Kolumbijczykowi✅
kurs z tej trójki to 3.02
Mam nadzieje że nie zostane zaraz zjechany

Otrzymane punkty reputacji: +1
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Uwazaj na tego Knittela, koles jest bardoz utalentowany ale glowa nie wytrzymuje cisnienia. Dobrze zaprezentowal sie u siebie w hali a na cegle tez grac potrafi. Chile bez szalu od dawna tu raczej widze niespodzianke.

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Eduardo Schwank-Frank Dancevic 2 2.95 bwin✅6:7(3)/6:7(5)
Frank dobrze rozpoczął kwalifikacje od łatwej wygranej ze słowakiem Lacko 6:2/6:2.Schwank jest rywalem trudniejszym jednak jego wyniki w tym sezonie są bardzo mizerne.Oglądałem jego mecz z Dustinem Brownem gdzie rastaman grał fatalnie nic nie trafiał serwisem a mimo tego Schwank wyrzucał wszystko na potęge mając cały odsłonięty kort ten wyrzuca na aut mimo iż jamajczyk stał daleko za linią końcową i nawet nie miał zamiaru się ruszać z miejsca.Argentyńczyk stara się rozrzucać swoich rywali po korcie jest dość cierpliwy.Sporo rotacji w serwisie jednak nie tyle ile u Bellucciego co nie daje mu jakiejś dużej przewagi w tym elemencie.Dancevic jakiś wielkich atutów nie ma ale serwis zawsze solidny bardzo agresywny czasami trochę topspinowy.Z głębi kortu stara sobie wypracować przewagę w wymianach.Bardzo często teraz biega do siatki używająć najprostszych metod typu ofensywny slice backhandowy.Myśle że kanadyjczyk wykorzysta taką szanse jaką jest łatwa drabinka w kwalifikacjach i awansuje do turnieju głównego.Będe trzymał kciuki za Mullera bo będzie to zdecydowanie łatwiejszy rywal dla kanadyjczyka w decydującej rundzie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 6,1K

mrgalgan

Użytkownik
mogl nie zagrac, ale zagral. Nie liczy sie przebieg do przejscia dalej a wynik spotkania. Nie oczekujcie na 39meczy w kazdym szybkiej wygranej 2-0. Korty sa szybsze co bedzie go dodatkowo promowalo. A wy grajta dalej progresje na to ze odpadnie &#39;bo to nie maszyna&#39;
Gdzie ja gram progresję na odpadnięcie Djokovica, człowieku. Wręcz przeciwnie ostatnio sporo zarobiłem grając na Serba. Ale po prostu mam przeczucie, że ktoś spoza faworytów odpali w tym turnieju (nie wygra, ale np. odprawi Nadala tudzież Djokovica). Może będzie to jakiś Francuz np. Gasquet podbudowany zwycięstwem z Fedexem.

midel 189

midel

Użytkownik
To może ja rozpocznę rozmowę na temat całego turnieju. Kurs na Unibecie na finał Nole - Rafa wynosi obecnie 2,00. Udziału Djoko w finale jestem pewien, Rafa jest (był) królem mączki. Jedyna zagadka dla mnie czy w obliczu szarży Djoka Nadal będzie w stanie dojść do finału (kwestia psychiki). Wydaje mi się, że obaj nie mają godnych siebie rywali. Co sądzicie o tym typie?
Przeanalizowałem sprawę i wychodzi mi w najgorszym wypadku kurs 2,1, gdy będę grał na zwycięstwa Nole i Nadala. Przy optymistycznym założeniu (mocni rywale) nawet w okolicach 3. Sprawdzimy ile wyjdzie, bo mam zamiar tak właśnie zagrać.

P 2

pankleks

Użytkownik
Jutro gram:
Schoorel-Nielsen✅-Tomas coraz bliżej pierwszej setki tenisistów , wtym roku gra naprawde dobrze .W kwietniu wygrał 2 turnieje na kortach ziemnych.Jeszcze rok temu jego jedyna mocną strona był serwis ,widać jednak że popracował na innymi elementami i funkcjonuje coraz lepiej.Spokojnie stać go na awans do turnieju głównego , szczególnie że przeciwnik jak najbardziej w zasięgu holendra
Lorenzi P. - Jouan R⛔-Ten typ opieram głównie na tym co widziałem w meczach przeciwko nadalowi czy beluciemu gdzie Lorenzi prezentował sie naprawde dobrze.Agresywna gra dużo winerów stosunkowo do błędów oraz niezły serwis.Te atuty powinny wystarczy na sklasyfikowanego na 260 miejscu w rankingu Jouana.
Bolelli S. - Donskoy E✅-Po ograniu Vagnozziego czas na łatwiejszego rywala jakim z pewnością jest rosjanin.O Bolellim było już pisane w tym temacie wiec krótko.Nie widze innego rozwiązania jak win Simone.
Falla A. - Rieschick S✅-Niemiec to dla mnie typowy ogórek i taki zawodnik jak Falla nie powinien dać wiekszych szans Sebastianowi.Kolumbijczyk miał małe problemy w pierwszej rundzie ale nie zawsze te pierwsze mecze są łatwe .Teraz licze że Falla w pełni pokaże swoje umiejętności i pogoni niemca w dwóch setach

Ako2,44

Otrzymane punkty reputacji: +1
F 15

francuzstudent

Użytkownik
na dziś polecam:
Bohli-Beck-1 @ 3,20 - Jak dla mnie to jakieś nieporozumienie, gracze praktycznie równi, w ostatnim czasie lepsza forma u Bohliego a Becl jak zwykle nieobliczalny.! runda to szybki mecz Bohliego z Serbem Bozoljacem i dobrze funkcjonujący w tym meczu serwis(z 1 podania 25/32 i 6 asów oraz 3/3 obronione bp).Natomiast NIemiec wymęczył 1 runde z słabym Francuzem Devilderem.Za Bohlim przemawia o wiele wiecej argumentow a sa to min.lepszy serwis, lapsza forma w ostatnim czasie, Beckowi korty RG nie siedzą co widac po 1 meczu.3,20 jakie oferuje BWIN to dla mnie czyste szaleństwo.

Bollelli-Donskoy -1 @ 1,35 - Włoch dziś powinien wygrać bardzo pewnie.Umie trzymać grę w korcie, popełnia mało niewymuszonych i powinien ograć Ruska 2-0.Donskoy to przeciętniak który od czasu do czasu wymęczy 1,2 rundy w chalengerach i potem odpada.Simone napewno też podbudowany zwyciestwem w Rzymskim Chelengeru.1,35 można grać za duże pieniądze na bardzo pewnego dziś Simone.

Ungur-Gicquel-2 @ 1,55 - Ktoś pewnie pomyśli, stawiam na Ungura bo pokonał 2-0 Cipolle a ten pokonał niedawno Roddicka.Jednak to zły tok myślenia.O tym meczu nie będę się dużo rozpisywał , dla mnie Francuz Gicquel to zdecydowany faworyt tego meczu i wygra bez większych problemów.Gicquel jest zawodnikiem który potrafi wygrać z kilkoma zawodnikami z 1wszej setki po kolei co udowodnił w Bordeux gdzie zagrał chyba turniej swojego życia.1,55 od Betsafe to promocja !

B 2K

borek149

Użytkownik
Jorge Aguilar - Joao Souza @ 1.30
Sebastian Rieschick - Alejandro Falla @ 1.28
Denis Gremelmayr - Charles-Antoine Brezac @ 1.40
Romain Jouan - Paolo Lorenzi @ 1.30

Taki zestawik typów na dziś, z AKO nieco ponad 3. Nie będę po kolei wszystkich spotkań komentował bo mam mało czasu. Krótko i na temat różnica klas między tenisistami jest bardzo duża, plus forma w/w zawodników na przyzwoitym poziomie. Sądze, że wszystkie spotkania skończą się szybko i po dwóch setach. Reasumując jest to bardzo dobra inwestycja, w którą warto włożyć pieniążki.

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Widze że wszyscy grają dzisiaj Lorenziego ja zagram inaczej.Lorenzi dobrze grał z Nadalem do stanu 7:6/4:4 30-0 wszysto wyglądało pięknie.Wtedy włoch zamiast łatwo wygrać swoje podanie i powalczyć o wygraną nagle przegrywa 4 piłki pod rząd i traci serwis.Więc jaki to musi być słaby zawodnik psychicznie żeby już w tym meczu żadnego gema nie ugrać mając 2 razy 40-15 przy swoim podaniu.Nie jest istotne to że grał z graczem numer 1 na mączce który
zresztą nic wielkiego nie prezentował.Jouan gra u siebie i wystarczy że będzie trzymał swoje podanie co zresztą bardzo dobrze mu wychodzi.Francuz gra ofensywnie,atakuje słabszy serwis rywala czasami nawet ten pierwszy.Żaden dobry z niego passing shooter nie jest ale to może i dobrze że będzie walił z całej siły w Lorenziego pod siatką.Trochę mnie martwi bardzo późne startowanie do drop shotów francuza.Tak czy inaczej gram Jouana 3.55 bwin.✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Mayer L. - Hernych J. 1,45 8/10
Naprawdę fajny kurs ja biorę i gram grubo. Leonardo naprawdę niezły talent, ale ostatnio się trochę pogubił kontuzje itp i spadek w rankingu. Tu 2r to spacerek, widać różnice klas, turniej główny to dla niego absolutne minimum. Czech najlepsze lata już za sobą, tutaj ma za sobą dwa ciężkie trzy setowe mecze z jak dla mnie anonimowymi grajkami, wiec Argentyńczyk powinien tutaj zaliczyć kolejny spacerek bez straty seta.
Minar I. - Phau B. 2,35 3/10✅
Mecz dwóch doświadczonych grajków jak dla mnie szanse równie może nawet ze wskazaniem na Niemca. Gram zdecydowanie po takim kursie na Phau, który tutaj radzi sobie świetnie. Gra w challangerów na pewno już go tak nie motywuje. Swojego czasu na poziomie challi był absolutnie topowym grajkiem. Teraz decydująca faza eliminacji i perspektywa gry na wielkim RG może po raz ostatni jest tak blisko... Minar niezły challannger lever zalicza 1/2 lub półfinały. Tu meczy już tak pewnie nie wygrywa jak Phau zagra na swoim poziomie z jakiego go pamiętam to spokojnie może ograć Czecha.
i tak na sucho:
Robert S. - Kuznetsov A. 150 6/10✅
Ramos-Vinolas A. - Knittel B. 2,35 1/10⛔
Kubot L. - Greul S 2.20 5/10⛔ brawo ŁUKASZ!!!

Otrzymane punkty reputacji: +3
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Crivoi - Dancevic @ 2,1 ✅ 1/6 3/6
Smiesznie wysoki kurs, po raz kolejny zresztą na Dancevicia, który na szybkiej cegle w Paryżu czuje się nieźle i wygrywa dość łatwo swoje mecze. 2-0 z Lacko i Schwankiem nie jest przypadkowe i myślę, że dość przeciętny Rumun także zbierze baty od Franka.
MEGA I$$$I

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Robert 1,55 ✅
dobry return, dobrze mija a Rusek jest właśnie takim ofensywnym graczem, jeszcze ma problem z selekcją uderzeń, bo z relacji wynika że powinnien z Marchenką bez formy 2:0 wygrać
Guez 1,43 ✅
Ciric znalazl sie tutaj dzieki splotowi szczesliwych zdarzen, jedyny jego atut to bombardowanie serwisem. Guez posiada dobry return , dobrze mija , serwis będzie działał to powinno wystarczyć

Leo 1,4 ✅
Hernych na clayu średnio się czuje, miał łatwą drabinkę do czasu. Leo z relacji wynika że gra tutaj niesamowity tenis i mi to wystarcza

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Hernych gra bardzo duzo na clayu i w Pradze trenuje na tej nawierzchni.
Ostatnie wtopy Leo są kompromitujace:
TRUNGELLITI
MESAROS
Masz jakies opisy jego gry na RG? Ciezki mecz do wytypowania bo Hernych nie jest taki zly, moze w tym sezonie zrobic ostatni zryw juz.
ted // zaraz wrzuce na pw, a trungelliti to będzie dobry grajek ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom