robson-united
Użytkownik
Moja dotychczasowa skutecznosc z hokeja 6/8 =75%
Ładna skutecznośc jak narazie na hokejowych MŚ ????
A za chwile typy na dzisiaj z piłki nożnej.
Moja dotychczasowa skutecznosc z hokeja 6/8 =75%
Po pierwsze przepraszam Cię Robson że zaśmiecę ale musze to skomentować. Jak to Jaga musi walczyć o utrzymanie? Na razie Jagiellonia jest na 13 miejscu i nie jest to miejsce ani barażowe ani tym bardziej spadkowe!! W chwiili obecnej w barażach gra ŁKS bo choć ma tyle samo punktów co Jaga to ma gorszy bilans, Jaga u siebie wygrała i na wyjeździe zremisowała z ŁKSem. Tak więc żeby grać w barażach ŁKS musiałby urwać dziś punkty Lechowi, a to według mnie jest niewykonalne na chwilę obecną. I czy Ruch o nic nie gra?? Gra dla kibiców swój ostatni mecz w sezonie przed własną publicznością. Na pewno będzie w Chorzowie miło i sympatycznie jak ich ulubieńcy wygrają!!Dorzucę swoje trzy słowa na temat meczu Ruch - Jaga. Otóż moim zdaniem typ 1 jest troszkę nieodpowiednim, ja skłaniałbym się jak już za typem X bądź X2, ponieważ Jaga gra dość dobrze, po prostu trafiają na lepszych przeciwników, którzy ich punktują jak chcą(np. Lech, Legia w ostatnich spotkaniach). Oglądałem obydwa mecze i muszę przyznać iż gra Jagieloni bardzo efektowna choć może nie efektywna ???? . No a poza tym Jaka musi walczyć o utrzymanie a Ruch byt w ekstraklasie ma zapewniony. Jaga musi wygrać to spotkanie aby nie znaleźć sie w strefie barażowej.
Znowu Bundesliga dala znac o sobie i klops... Chyba musze zaprzestac typowanie tej ligi na jakis czas, ale dobrze ze koniec sezonu juzARMINIA BIELEFIELD- BORUSSIA DORTMUND
Typ : 1
Kurs : 1,75 bwin WYNIK 2:2
Ruch Chorzów- Jagielonnia Białystok
Kurs : 2,20 bwin WYNIK 4:0
LE MANS- OLYMPIQUE MARSYLIA
Typ : 2
Kurs : 2,05 bwin WYNIK 0:0
Przede wszystkim cieszy mnie fakt że Manchester United został ponownie MIstrzem Anglii !! ????????????:hokej:NORWEGIA-ŁOTWA:hokej:
Kurs : 2,60 bwin WYNIK 1:4
Heikki Kovalainen (FIN/McLaren) Top3 ?
Typ : TAK
Kurs :1,90 bwin dopiero 12
Nelson Piquet Jr. (BRA/Renault) sklasyfikowany?
Typ : NIE
Kurs : 2,30 bwin Dojechal 15
Osasuna-Murcia
Kurs : 1,35 bwin WYNIK 2:1
GUMIARAES-AMADORA
Typ:1
Kurs: 1,30 bwin WYNIK 4:0
WIGAN - MANCHESTER UNITED
Typ : (handicap 1:0 ) 2
Kurs : 1,62 bwin WYNIK 0:2
SARAGOSSA- REAL MADRYT
Typ : x2
Kurs : 1,67 bwin WYNIK 2:2
REGGINA CALCIO - EMPOLI FC
Kurs : 1,90 bwin WYNIK 2:0
Leeds United-Carlslise
typ : 1
Kurs: 1,55 bwin WYNIK 1:2
Poprostu katastrofa jakas ostatnio panuje w moim temacie... nic nie wchodzi :kwasny4565: LIcze na szybkie przelamanie bo inaczej zbankrutujeTYPY NA CZWARTEK :
NEC Nijmegen-NAC Breda typ: 1 Kurs :1,80 WYNIK 6:0
Tampere-Lahti Typ: under2,5 Kurs:1,70 WYNIK 0:2
RubinKazan-Szinnik Typ: 1 Kurs:1.35 WYNIK 1:1
????Kuznetsova-Cornet Typ: 1 Kurs: 1,30 WYNIK 2:6 4:6
AKO KURS : 5,37 by MILENIUM