>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Road to Glory by RickyFCB.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Good Morning, Guten Tag, Buenos Dias, Dzień Dobry. ????
Postanowiłem założyć temat, w którym będę podawał swoje typy bukmacherskie.
Będą podawane tutaj zarówno typy przed meczowe, jak i zagrane podczas meczu.
Postaram się do każdego typu podać krótką merytoryczną analizę, przekonująca do zagrania.
Wszystkie typy będą granę, za stawkę którą podam przy typie w złotówkach. Brak wirtualnych typów.
Jestem w trakcie obrotu bonusu w Betsafe. - Wpłaciłem 200 złotych, dostałem 200 zł bonusu.
Obecnie wykonałem obrót w 48% zaś na koncie mam równe 600 złotych i oto mój obecny kapitał.
Dodatkowo co jakiś czas będę grał za jakieś grosze w kasynie i zarazem *testował* gry.
Poprowadzę przy okazji odpowiednią statystykę do każdej z gry. Ciekawy dodatek do tematu.
W kasynie inwestował będę małe sumy i tylko w przypadku korzystnego dnia u bukmachera.
Proszę o niekomentowanie w temacie, chciałbym mieć porządek.
Oczywiście mile widziane *reputki*. Pozdrawiam. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +18
rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(LIVE) ???? Kaja Kanepi vs. Sandra Zaniewska [Gem 8] @ 1.55 ✅ ✅
Stawka: 100 złotych | Ewentualna wygrana: 155 złotych | Betsafe.

Otrzymane punkty reputacji: +8
rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Dodatkowo co jakiś czas będę grał za jakieś grosze w kasynie i zarazem *testował* gry.
Poprowadzę przy okazji odpowiednią statystykę do każdej z gry. Ciekawy dodatek do tematu.
W kasynie inwestował będę małe sumy i tylko w przypadku korzystnego dnia u bukmachera.
Zgodnie ze wcześniejszymi założeniami. - Czas na pierwszą grę.

▶ Blood Suckers.

Gra ciekawa, jednak muzyka, szata graficzna, nie powalają. Gra z *tamtej ery* - jakkolwiek to brzmi.
Zawiodłem się w momencie wyskoczenia trzy razy bonus. Wygrałem przy stawce 5 złotych, marne 8 naszych miedziaków.

Generalnie wszedłem z 25 złotymi, trochę pokręciłem, raz do tyłu, raz do przodu. Wyszedłem z zyskiem 4 złote.
- Do gry z pewnością jeszcze wrócę, bo pierwszy raz kręciłem na niej na prawdziwe pieniądze. Obecnie ocena neutralna.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ FC Barcelona vs. PSG [Zlatan Ibrahimović Yellow] @ 2.75 ⛔ ⛔
Stawka: 40 złotych | Ewentualna wygrana: 110 złotych | Betsafe.
Zlatan lubi łapać kartki w tym sezonie, często gra twardo, niekiedy nieodpowiedzialnie.
Dodatkowo również jest szansa że otrzyma kartkę, za jakieś kłótnie z arbitrem.
- *Ibra* dzisiaj na spokojnie, jedynie dwa niegroźne faule.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ FC Barcelona vs. PSG [Gerard Pique Yellow] @ 2.85 ⛔ ⛔
Stawka: 40 złotych | Ewentualna wygrana: 114 złotych | Betsafe.
W ważnych spotkaniach, przy ofensywnie grającym rywalu Gerard Pique lubi łapać żółte kartki.
Dzisiaj naprzeciw niemu stanie Zlatan Ibrahimović, Lucas Moura tudzież Lavezzi. - Pojedynków będzie wiele.
- Zbyt wiele tych pojedynków Gerard Pique dziś nie miał. Podobnie jak fauli.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ FC Barcelona vs. PSG [Zlatan Ibrahimović Red] @ 25 ⛔ ⛔
Stawka: 10 złotych | Ewentualna wygrana: 250 złotych | Betsafe.
*Ibra* jest nieobliczalny, przy źle układającym się meczu, wszystko jest możliwe.
Kurs oczywiście zachęcający i warty do spróbowania za kilka groszy.
- *Ibra* dzisiaj na spokojnie, jedynie dwa niegroźne faule. Brak dyskusji.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ FC Barcelona vs. PSG [PSG over 3.5 rogów] @ 2.10 ✅ ✅
(Przed Meczowy) ⚽ Copra Piacenza vs. Lube Banca Marche Macerata @ 1.60 ✅ ✅
AKO: 3.84 | Stawka: 38,40 złotych | Ewentualna wygrana: 134 złotych | Betsafe. ✅ ✅
PSG wie że nie może się bronić, musi atakować, a jak każdy wie mają potencjał w ofensywie.
Na bokach Pastore i Lucas Moura na pewno nie raz będą nękać Albe oraz Dani Alvesa.
W pierwszym meczu PSG *nabiło* cztery rzuty rożne, czemu teraz ma być inaczej?
Co do Copry - są w świetnej dyspozycji, Macerata zaś wręcz odwrotnie.
Zagrałem typ po konsultacjach z działem siatkówka, do którego zapraszam.
- Bez żadnych problemów, wszystko zgodnie z przewidywaniami.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Live) ⚽ FC Barcelona vs. PSG [PSG więcej rzutów rożnych] @ 6.40 ⛔ ⛔
Stawka: 10 złotych | Ewentualna wygrana: 64 złotych | Betsafe.
Początkowo miało być po kursie @16 gdzie widziałem spore value...
Ale niestety zaznaczyłem przez przypadek żeby akceptowało każda zmianę kursu.
- Bez żadnego żalu, to był zakład w celu znalezienia value. Chociaż kurs miał być wyższy...

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
▶ Blood Suckers.
Gra ciekawa, jednak muzyka, szata graficzna, nie powalają. Gra z *tamtej ery* - jakkolwiek to brzmi.
Zawiodłem się w momencie wyskoczenia trzy razy bonus. Wygrałem przy stawce 5 złotych, marne 8 naszych miedziaków.
Generalnie wszedłem z 25 złotymi, trochę pokręciłem, raz do tyłu, raz do przodu. Wyszedłem z zyskiem 4 złote.
- Do gry z pewnością jeszcze wrócę, bo pierwszy raz kręciłem na niej na prawdziwe pieniądze. Obecnie ocena neutralna.
Spróbowałem sił raz jeszcze w wyżej wymienionym automacie wyrzutowym.
Ponownie *złapałem* bonus w których chodzi o wybieranie trumien, w których są punkty.
Zabawa kończy się wraz z odsłonięciem zmumifikowanych zwłok w pewnej z trumien.
Dodatkowo tym razem wypadło trochę więcej w połączeniu z *wild&#39;ami*.
- Generalnie mogłem wyjść z trochę większym plusem, zakończyłem zabawę z wynikiem ok. plus 10 złotych.
Na plus dla gry, regularność, jednak coś ta gra w sobie ma. Wkrótce bawimy się dalej na innych automaty.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Live) ???? San Antonio Spurs vs. Denver Nuggets [under 50.5 pkt] @ 1.86 ✅ ✅
Stawka: 75.12 złotych | Ewentualna wygrana: 140 złotych | Betsafe.
Zagrane w końcówce pierwszej kwarty, na kwartę następna. - Liczę na podobną fatalna skuteczność.
- Oto chodziło, do granicy 50 punktów, brakło zespołom 4 oczek. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Live) ???? Portland vs Los Angeles Lakers @ 1.75 ✅ ✅
Stawka: 49.72 złotych | Ewentualna wygrana: 87 złotych | Betsafe.
To mecz o być albo nie być dla ekipy Lakers, ostatnia kwarta *musi* być pod jej dyktando.
A co za tym idzie strata 2 punktów, przed kolejnymi 12 minutami jest w moich oczach nikła. C&#39;mon Lakers!
- Świetna gra Kobe&#39;go, zarówno w ofensywie jak i defensywie. Nie mogli tego przegrać.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ FC Basel vs. Tottenham HC: +2 @ 1.20 ✅ ✅
(Przed Meczowy) :siata: Cuneo vs. Trentino [over 3.5 setów] @ 1.31 ✅ ✅
AKO: 1.57 | Stawka: 150 złotych | Ewentualna wygrana: 235 złotych | Betsafe. ✅ ✅
Zagrałem wydaje mi się bezpiecznie, Tottenham nawet bez Bale&#39;a oraz Lennona powinien minimum zremisować.
Co do meczu z piłki siatkowej, to zapowiada się wspaniałe widowisko, nie wierzę w jednostronny mecz.
Stawka troszkę grubsza, ale jestem dobrej myśli przed wieczornymi spotkaniami.
- Wszystko zgodnie z przewidywaniami, w Tottenhamie remis, zaś we Włoszech 5 setów.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ???? Minas TH vs Bauru @ 1.65 ✅ ✅
Stawka: 75.50 złotych | Ewentualna wygrana: 124.57 złotych | Betsafe.
Ostatnia kolejka ligi Brazylijskiej, drużyna gospodarzy gra o przysłowiową *pietruszkę*. Natomiast zespół Bauru, ma szansę na awans o jedną lokatę, która da im bezpośredni awans do ćwierćfinału bez potrzeby eliminacji, w dodatkowej rundzie.
Na papierze to również drużyna Bauru wygląda lepiej, to zespół lepszy od Minas TH.
Bilans ostatnich pięciu pojedynków to 4-1 na korzyści Bauru, rzecz jasna.
W poprzednim spotkaniu kurs na Bauru wynosił @ 1.10, skąd tak wysoki w tym momencie? Trzeba spróbować.
- Mecz zaczął się niezbyt ciekawie, jednak potem goście wręcz zniszczyli swoich rywali. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Zgodnie ze wcześniejszymi założeniami. - Czas na kolejną grę.
▶ Gonzo Quest.
Gra którą zna chyba każdy, który chociaż raz odwiedził *komnatę szatana* to znaczy bukmachera.
Automat słynący z hojności, jeśli tak to mogę nazwać, w sieci można znaleźć bardzo dużo screenów z wygranymi.
Oddać jej trzeba, świetny pomysł związany z mnożnikami, tylko niekiedy nawet te mnożniki mało co dają.
Generalnie, nie raz już w tej grze grałem, lubię ją, jednak trzeba mieć do niej dużo cierpliwości i szczęścia.
Przechodząc do rzeczy, zagrałem dwukrotnie przy wkładzie 20-30 złotych. Zabawę zakończyłem z zyskiem 10 złotych.
Oczywiście, mogłem wyjść trochę wcześniej, wtedy ten zysk byłby w graniach 30 złotych, może trochę więcej.
- Grę na pewno zaliczam do czołówki, ze względu na to jak wiele można ugrać przy freespins.
Prawda również jest taka, że bardzo trudno je trafić, ciężkie warunki do spełnienia....
Postanowiłem że każdą grę testować będę dwukrotnie. Już wkrótce kolejna gra.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ Zagłębie Lubin vs. Korona Kielce [Maciej Korzym strzeli] @ 3.50 ⛔ ⛔
Stawka: 20 złotych | Ewentualna wygrana: 70 złotych | Betsafe.
Na wiosnę Korzym w świetnej dyspozycji: 8 spotkań i 6 bramek. Świetny rezultat.
Maciek jest w *gazie*, w końcu pokazuje w 100% to o czym mówiło się kilka lat temu.
Powiem szczerze że podoba mi się gra Macieja Korzyma. Waleczny, szybki, z dobrym dryblingiem.
- Aktywny był, próbował, ale dobrze poradzili sobie z nim dzisiaj obrońcy.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ CFR Cluj - Pandurii [Pandurii Draw no Bet] @ 2.36 ✅ ✅
Stawka: 44.47 złotych | Ewentualna wygrana: 104.95 złotych | Betsafe.
[Spiek mode on]
Historia ostatnich pojedynków wskazuje na współprace klubów, od trzech sezonów, 3for3.
Dodatkowo drużyny współpracują również w wymianie zawodników, w ostatnich latach było ich kilka.
Według pewnego eksperta, mieszkającego na co dzień w Rumunii, Cluj odpuszcza walkę o puchary.
Dlaczego? Właściciel drużyny postanowił przebudować drużynę, z myślą o walce o mistrza, w przyszłym sezonie.
Gra w pucharach, mogłaby wypromować zbytnio najlepszych zawodników, którzy odeszli by do lepszych klubów.
Za rok zdecydowanie przydadzą się 6 punktów Cluj za darmo od Pandurii.
- Przypuszczenia sprawdzone, 1-1 i po chwili czerwona dla Cluj i dwie bramki dla gości. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +3
rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ Rosenborg BK - Start [over 2.5 bramek] @ 1.45 ⛔ ⛔
(Przed Meczowy) :siata: Atom Trefl Sopot - MKS Muszynianka Fakro Muszyna [over 3.5 setów] @ 1.28 ✅ ✅
AKO: 1.83 | Stawka: 59.37 złotych | Ewentualna wygrana: 108.47 złotych | Betsafe. ⛔ ⛔
Wystarczy spojrzeć na historie spotkań pomiędzy Rosenborgiem a Start&#39;em by zauważyć tam over.
Sama drużyna Rosenborgu, która rozpoczęła sezon z wysokiego *C* jest wstanie pokryć ten overek.
Co do drugiego spotkania, to nie wierzę w gładkie 3-0 w którąś ze stron. Wyrównane ekipy.
- Boli, boli, zwłaszcza że rozważałem między overem a zakładem że obie drużyny strzela...

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ Real Betis - Sevilla [Beñat Etxebarria Yellow] @ 1.80 ✅ ✅
Stawka: 100 złotych | Ewentualna wygrana: 180 złotych | Betsafe.
Mecz derbowy, czyli zapowiedź walki, jak również dużej ilości żółtych kartek.
Murowanym faworytem do zdobycia żółtej, a może nawet czerwonej kartki jest - Benat.
W tym sezonie w 26 występach 15 żółtych kartek. W swojej karierze derbów Sevilli, 3 spotkania, 2 kartki.
Dodatkowo pozycja środkowego pomocnika, wymaga walki, i twardej gry w takim meczu.
Więcej w dziale pisze Ramzes. ;) ???? -
- Najłatwiejsza kasa od dawien dawna, 7 minuta i już kartałkę.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ⚽ Antofagasta - Huachipato [Antofagasta lub X] @ 1.24 ✅ ✅
(Przed Meczowy) ???? LA Lakers - Golden State Warriors [Kobe Bryant powyżej 42.5] @ 1.65 ✅ ✅
AKO: 2.05 | Stawka: 88.15 złotych | Ewentualna wygrana: 180.35 złotych | Betsafe. ✅ ✅
Hauchipato bez 9 znaczących graczy w dzisiejszym meczu. - Wielu z pierwszego składu.
Lider ekipy Lakers w gazie, kolejny mecz o być albo nie być dla nich, Kobe weźmie ciężar na swoje barki.
Oczywiście w typie na Bryant&#39;a chodzi o zbiórki+punkty+asysty.
- Nie bez problemu, ale siadło! Co ciekawe, Kobe wykręcił 43 oczka, po czym zszedł z kontuzja.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
(Przed Meczowy) ???? LA Lakers - Golden State Warriors [Stephen Curry powyżej 22.5 pkt.] @ 1.85 ✅ ✅
Stawka: 100 złotych | Ewentualna wygrana: 185 złotych | Betsafe.
Typ podany we wcześniejszym poście, jednak teraz ładnie edytowałem.
Opieram się obstawiając na over punktowy o wiedzę *znawców* oraz statystki.
Lakers słabiutka obrona, GSW wiele rzuca, zaś sam Curry to świetny strzelec.
- 22 punkty po Q1, magia, czegoś takiego się nie spodziewałem.

Do góry Bottom