>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

River Belle 12e nd "Microgaming"

Status
Zamknięty.
H 0

haz

Użytkownik
wie ktos o co biega ?? mialem od poczatku wiadomo w bonusie 12 euro od jakichs 20 minut mam 2 euro, cały czas gram a tam nadal 2 euro... o co kaman ?

B 202

-bp-

Użytkownik
wie ktos o co biega ?? mialem od poczatku wiadomo w bonusie 12 euro od jakichs 20 minut mam 2 euro, cały czas gram a tam nadal 2 euro... o co kaman ?
Musisz zrobic obrot 30 x tymi 12 euro ... wiec widocznie jeszcze nie zrobiłes dlatego masz widoczne jeszcze 2 euro jako bonus jak zniknie znaczy obrót wykonany ;)

B 202

-bp-

Użytkownik
żadają czego przy wypłącie jakis dokumentów ? ile idzie wypłata ?
Niby pisze ze na MB 48 h ... 24 h masz mozliwosc cofniecia wypłaty ... mi własnie mineło tyle i zmienił mi sie status wypłaty na WORK IN PROGRESS , narazie zadnego emaila od nich nie dostałem , pewnie jutro sie cos ruszy ????

H 0

haz

Użytkownik
jest tylko withdraw i tyle..w zasadzie nie wiadomo na co sie to wypłąca, niech ktoś poinstruuje jak sie z tego wypłąca na mb...

B 202

-bp-

Użytkownik
jest tylko withdraw i tyle..w zasadzie nie wiadomo na co sie to wypłąca, niech ktoś poinstruuje jak sie z tego wypłąca na mb...
No i wlasnie jest dobrze dajesz WITHDRAW piszesz kwote i dawaj dalej az pojawi Ci sie wybor opcji wypłaty wybierasz MB i podajesz Imie Nazwisko a ponizej adres email z MB

T 115

tomi5454

Użytkownik
No i wlasnie jest dobrze dajesz WITHDRAW piszesz kwote i dawaj dalej az pojawi Ci sie wybor opcji wypłaty wybierasz MB i podajesz Imie Nazwisko a ponizej adres email z MB
a jak podałem numer zamiast imienia i nazwiska to przejdzie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom