>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ring i wspolny kupon (nowe dzialy)

J 53

jaqbts

Użytkownik
jest zbanowany za wlasna glupote
predzej zbanowany przez glupote adminow a dokladniej takiego jednego ktory ma pelno kompleksow... w sumie to po co tu jestes? wracaj na swoje forum gdzie masz wladze i mozesz sie podniecac dajac ludziom bany.... wypad ????

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
predzej zbanowany przez glupote adminow a dokladniej takiego jednego ktory ma pelno kompleksow... w sumie to po co tu jestes? wracaj na swoje forum gdzie masz wladze i mozesz sie podniecac dajac ludziom bany.... wypad ????
widzę, że kolega tutaj rozkazuje kto może przebywać na forum, a kto nie ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
A ja, oczami admina widzę, że dyskusja nie jest na temat.
To może napisałbyś wreszcie na temat i dał odpowiedz czy powstanie ring czy nie? Jezeli brakuje moderatorow to ja sie tym chetnie zajme ;-) .
Kilka postów wyżej jest napisane jeżeli powstanie to w Kwietniu na dalsze info musicie poczekać ;) ????

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
wg mnie wspólny kupon jest działem bezsensu bo on nic nie wnosi tylko kazdy wpisze jakis mecz który nikomu nic nie da to samo co konkurs typy dnia tylko ze Typ dnia sa lepsze bo kazdy jest przymuszany do robienia rzetelnej analizy.

Co do Ringu Wolnego to złym pomysłem nie jest ale czy jest sens tworzyc dział w którym macie sie pojedynkowac przykład dam z konkursu hokejowego w którym były pojedynki które miał na celu wyłonienie zwyciescy który miał byc nagrodzony nagrodą a niektórzy sie zapisali a potem to zlali zapomnieli zreszta po co pojedynki pierw lepiej zrozumiec sens typowania nie podaje sie typów aby pokazac ze jest sie od kogos lepszym bo to napewno prowadzi tylko i wyłącznie do porazki trzeba sie starac typowac dla siebie bo ty grasz i muszisz skupic sie na grze a nie pokazywac ze jestes lepszym od kogos. Tak jak to robi Adam Małysz skupia sie tylko na tym zeby skoczyc jak najlepiej a nie na tym ze musi byc lepszym od tego i tamtego goscia czy tez na tym ze ja nie bede pierwszy to nie wygram samochodu czy nagrody

Moja propozycja ja proponuje załozyc dział który był by obok kuponów vip, ze statami i zwykłych kuponów mianowicie dział polegał by na tym aby userzy pisali info o meczach które sie rozpoczna na przykład mecz Austria lustenau Lask Linz pisze ktos Austria zagra dzisaj bez 8 podstawowych graczy którzy sie zatruli wiadomosc nie potwierdzona ale prawdopodobna i jak mozna to zródło

rooni 135

rooni

Forum VIP
Jak dla mnie z tym działem to dobry pomysł. Takie info jest bardzo przydatne przy typowaniu, a oto tu chyba chodzi. Mam nadzieje że Administracja rozpatrzy tą propozycje.Ale jeżeli chodzi o pojedynki, to moim zdaniem taki dział takźe powinnien powstać, ponieważ trochę rywalizacji nikomu nie zaszkodziło.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Pomysł z tym działem to według mnie mistrzostwo świata :!: Brawo Filip za pomysł ???? :spokodfhgfh: Teraz czekamy na reakcję administracji ???? , która myślę, że będzie raczej przychylna ;-)

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
moim zdaniem ring byłby bardzo dobrym pomysłem ... userzy by się mierzyli ... a przy okazji mogli wygrać pare groszy ???? a co do tego działu to jest wspaniały pomysł ... bardzo by sie przydał... ale to zależy wszystko od Administracji ... czekamy ... :mrgreen:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Niema to jak podbieranie pomysłów z innych for,takie posunięcie będzie samobujem,więc nic z tego nie będzie :jezora:

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Hmm można powiedzieć pomysł niewypał ... Niestety dużo ludzi zapewniało, ze to fajny pomysł i będzie brała w tym udział ;) Tymczasem panuje tam mały ruch ... Panowie postarajcie się i walczcie o miano najlepszego na forum ???? Pamiętajcie, że wygrywając kilka pojedynków możecie zasłużyć na rangę Typera ???? A to fajna nagroda :p

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety Patro.. większość poprostu to olała. Stworzony jest i stoi praktycznie pusty a był zapowiadany taki ruch !. Niestety kolejnym razem przemyśle robienie takiego działu czy wogóle ma to sens. Skoro teraz każdy milczy.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Moja propozycja ja proponuje załozyc dział który był by obok kuponów vip, ze statami i zwykłych kuponów mianowicie dział polegał by na tym aby userzy pisali info o meczach które sie rozpoczna na przykład mecz Austria lustenau Lask Linz pisze ktos Austria zagra dzisaj bez 8 podstawowych graczy którzy sie zatruli wiadomosc nie potwierdzona ale prawdopodobna i jak mozna to zródło
Przecież juz jest podobny temat...

&quot;Ważne informacje dotyczące spotkań na arenach całego świata&quot;

????

Do góry Bottom