>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ring i wspolny kupon (nowe dzialy)

J 53

jaqbts

Użytkownik
Witam. Wpadlem na pomysl aby podobnie jak na innych forach, rowniez na naszym powstał ring (dzial gdzie odbywalyby sie pojedynki typerow) oraz dzial ze wspolnymi typami. Na pewno by to wiele osob zainteresowalo. Mnie osobiscie bardzo podobaja sie tego typu zabawy. Mozna by rowniez zrobic ring dla zabawy i oddzialnie na pieniadze gdzie np. kazdy z graczy by dawal do puli 5zl na MB i po tygodniu zwyciesca by zgarnial 10zl, ale to juz inna bajka. Napiszcie co sadzicie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Pomysł wspólny kupon odpada było już to na forum i się nie przyjeło natomiast , Ring bardzo ciekawa rzecz moim zdaniem można to w &#39;&#39;przyszłości&#39;&#39; wprowadzić lecz wszystko zależy od Administracji

Pozdrawiam

K 0

karoleks85

Forum VIP
moim zdaniem to bardzo dobry pomysl, ktory by znacznie ozywil forum - szczegolnie ten pomysl z ringiem na pieniadze. Typowanie mogloby byc na zasadach typow dnia, albo ustalane przez dwoch typerow stajacych do walki ????

J 53

jaqbts

Użytkownik
Fajny pomysł tylko skopiowany od konkurentow
no trudno :jezora: to ze ktos wpadl pierwszy na ten pomysl nie znaczy ze my z niego nie mozemy skorzystac.

szczegolnie ten pomysl z ringiem na pieniadze.
no tylko moim zdaniem tym na pieniadze powinien sie zajmowac admin :mrgreen: ze np. userzy ktorzy walcza wplacaja ustalona kwote na konto MB forum (o ile takie jest) i graja. Pojedynki na kase nadzoruje admin a po zakonczeniu wyplaca na konto zwyciescy cala pule zeby bylo ucziciwie :mrgreen:

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
userzy ktorzy walcza wplacaja ustalona kwote na konto MB forum (o ile takie jest) i graja. Pojedynki na kase nadzoruje admin a po zakonczeniu wyplaca na konto zwyciescy cala pule zeby bylo ucziciwie :mrgreen:
to jest bardzo dobry pomysł! Myśle że wiele osób by brało w tym udział! Mam nadzieje że Admin założy taki dział

Pozdro :jezora:

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Ring to dobry pomysł.
Możnaby podzielić te &#39;&#39;ringi&#39;&#39; na różne kwoty pieniężne.
Byłyby np. ringi za 5zł wstępnego. Dwóch graczy, pierwszy zgarnia dychę.
Albo np. temat zbiorowy : 10 osób po 10zł, Pierwsze miejsce 70 zł, Drugie 20zł, Trzecie 10zł.
Wpłacano by pieniądze przed rozpoczęciem typowania, żeby nie było wałków.
Tylko do kogo cała kasa by szła ...
Ktoś musiałby się tym zajmować

J 53

jaqbts

Użytkownik
proponuje zeby robil to Marcin Odra, albo ktos zaufany na forum. Szkoda ze nie mam kasy na MB bo bym sobie z kims zagral ???? . Moim zdaniem moznaby tez organizowac takie freerolle raz na jakis czas ze wiele osob by bralo udzial a nagrody ufundowane przez forum :mrgreen:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Tylko pomysl ze troche już jest konkursów fundowanych przez forum.A fundusze nie tak łatwo zdobyć.
poZdraiwm

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
proponuje zeby robil to Marcin Odra, albo ktos zaufany na forum. Szkoda ze nie mam kasy na MB bo bym sobie z kims zagral ???? . Moim zdaniem moznaby tez organizowac takie freerolle raz na jakis czas ze wiele osob by bralo udzial a nagrody ufundowane przez forum :mrgreen:
Ewentualnie byliby wyznaczeni MODowie, lub zaufani userzy ????

Jestem jak najbardziej ZA tym pomysłem. Na pewno urozmaici nasze forumowe życie

J 53

jaqbts

Użytkownik
lub zaufani userzy
ja moge byc zaufanym userem i mozecie wplacac na moje MB ???? to oczywiscie zart :jezora: a co do braku funduszy przez forum to forum mogloby od kazdego pojedynku brac minimalna prowizje;&gt; np. w zaleznosci od puli ???? jak pula np. 10zl to dla forum idzie 20 groszy itd. itd. wtedy by to byl duzy ✅ o ile moderatorzy by tego nie przepili tylko organizowali za to inne konkursy :mrgreen:

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
dobry pomysl Jaqbts... Zawsze cos by było na , pare groszy by sie uuzbierało.. i by było na jakies wydatki dla forum i konkursy... Mysle ze nikt by nie pozałował tych 20 gr na konto forum....

J 53

jaqbts

Użytkownik
to co powstanie w koncu ring drodzy Admini? bo tak sprawa ucichla i nikt nic nie robi w tym kierunku a my chcemy walczyc :mrgreen:

Do góry Bottom