Jak sobie pomyślę, że drużyna walczy cały sezon, trenuje, pracuje na najwyższych obrotach i na sam koniec odpada, bo "takie jest rzemiosło" to myślę że można się trochę wku...zdenerwować. Błędy to coś co nie powinno mieć miejsca i powinny być napiętnowane.Błędy sędziów jest to "cząstka" futbolowego rzemiosła.
No tak masz racje ale druzyna walczy caly sezon, trenuje pracuje na najwyzszych obrotach i na sam koniec odpada ...bo Drogba nie potrafi strzelic gola, majac przed soba tylko Valdeza i 8 metrow bramkiJak sobie pomyślę, że drużyna walczy cały sezon, trenuje, pracuje na najwyższych obrotach i na sam koniec odpada, bo "takie jest rzemiosło" to myślę że można się trochę wku...zdenerwować. Błędy to coś co nie powinno mieć miejsca i powinny być napiętnowane.
Sędzia chyba pierwszy raz był na takim meczu i za bardzo nie ogarniał co się wokół niego dzało. W lidze norweskiej jednak takich spotkań nie ma.aha noi to skandaliczne zachowanie Drogby i Ballacka świadczy o tym, że wogóle nie zasługiwali na finał. Osobiście myślałem, że brak odzewu ze strony sędziego podczas darcia się Ballacka skończy się w końcu lewym lub prawym prostym w kierunku Niemca no ale cóż, w każdym razie ja bym nie wytrzymał na miejscu sędziego.
Ale zanim to nastąpi, to warto byłoby wprowadzić możliwość sędziemu obejrzenia powtórki danej sytuacji jeszcze raz. :spokodfhgfh:Kiedyś technika pójdzie jeszcze bardziej do przodu i Komputery będą sędziować mecze ????