adiolsztyn - zauwaz ze jesli Guardiola wpusci Messiego np. w 80' to zaklad bedzie liczony, a w 10 minut ma o wiele mniejsze szanse na strzelenie gola, i np. kurs ze Messi nie strzeli oscyluje w granicach 1,35-1,4 a w przewidywanych składach nie jest przypuszczany do gry w 1wszym składzie dzis, chociaz mozliwe ze pod koniec meczu trener da mu zagrac te kilka(nascie) minut; ]
No niby tak, ale przy pierwszym meczu, który zakończył się 0:4 Guardiola wpuszcza "drugi skład". Mamy powiedzmy 80min meczu i Bayern prowadzi z Barcą 2:1, albo tym bardziej 2:1 dla Barcy.. wątpie, że wtedy Pepe wpuści swoich asów bo niby też po co? Awans mają w kieszeni, a od 21 kwietnia grają naprawde bardzo trudne tournee meczowe, więc nie widze sensu wpuszczania swoich gwiazd na ostatnie minuty, kiedy gramy o pietruche - po co ryzykować kontuzję? To samo było także w ostatnim meczu Barcy w lidze z Huelvą. Grał troszke zmieniony skład, np. bez Etoo, a kogo Pepe wpuścił na zmiany aby nie ryzykować kontuzji przed ważnymi teraz meczami? Hleb, Keita no i jedyny pierwszoskładowiec - Xavi. Także wg mnie stawianie na wszystkie "gwiazdy" Barcy nie ma sensu bo napewno nie wszyscy zagrają w tym meczu.
Ale jak będzie faktycznie, to i tak dopiero okaże się po ostatnim gwizdku :spokodfhgfh:
Natomiast co do tego meczu wkleje analizę z TD:
Bayern - Barcelona
typ zakładu: strzelec gola w dowolnym czasie gry
typ: Frank Ribery
kurs: 4,25
buk: expekt
Dzisiaj o 20.45 dojdzie do rewanżowego spotkania pomiędzy drużyną z Bawarii, a katalońską Barceloną. Pierwszy mecz rozstrzygnął już to, kto awansuje do kolejnej fazy, jednak jestem pewien, że w tym meczu Bayern pokaże charakter i będzie chciał się godnie pożegnać z
LM i swoimi kibicami w tych rozgrywkach. Zastanawiałem się nad postawieniem jednobramkowego zwycięstwa Bayernu, jednak zdecydowałem się na strzelca gola - Franka Ribery'ego. Dlaczego? Ponieważ w ostatnim okresie czasu jest on najskuteczniejszym piłkarzem bawarskiego zespołu i jest naprawde w dobrej formie. Plotki o jego przejściu do Barcy, które możemy poczytać na internecie - niewiadomo czy prawdziwe, czy nie ale piłkarz ten napewno będzie chciał się zaprezentować jak najlepiej przed własną publicznością w ostatnim meczu jego zespołu w tegorocznej
LM. Ribery w lidze ma obecnie strzelonych 6 bramek, natomiast w
LM 3. Francuz zagra dzisiaj za wysuniętym napastnikiem Luca Tonim i napewno będzie to dobry prognostyk na liczne strzały z dystansu, które jak wiemy Francuz ma znakomite (np. w meczach z Litwą). Stałe fragmenty gry także mogą być jego zaletą w tym spotkaniu, dlatego sądzę, że kurs podany w expekcie jest warty zaryzykowania.